|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
poszukiwane!!! spodnie i szalik
hej, od dluzszego czasu poszukuje dwoch rzeczy - spodni 'bryczesow', powiedzmy. Albo raczej - obcislych rurek z wstawkami podobnymi do tych: http://allegro.pl/item798848846_rina...yczesy_40.html ale spodnie dlugie, nie 3/4. Wydaje mi sie, ze takie wstawki ladnie wyszczuplaja nogi przy okazji.
Druga rzecz natomiast to sztuszny rudy lis udajacy prawdziwego ewentualnie jakis ladny duuuzy rudy lisi kolnierz (sztuczny )Jesli widzialyscie gdzies takie lub podobne rzeczy, napiszcie prosze bo dostalam sliczne brazowe kozaki (najzwyklejsze proste, dlatego ladne ), kurtke np. w kratke w gamie kolorystycznej burberry albo podobnej latwo znalezc, a takich spodni ani szalika znalezc za nic sie nie da ![]() pozdr |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukiwane!!! spodnie i szalik
Bryczesów szukaj w Zarze, widziałam ostatnio, zajrzyj też do River Island. Nigdzie więcej ich nie widziałam. A sztuczny lis...trudno powiedzieć.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

ewentualnie jakis ladny duuuzy rudy lisi kolnierz (sztuczny
bo dostalam sliczne brazowe kozaki (najzwyklejsze proste, dlatego ladne