| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-08-31, 21:17 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | Czy te ubrania do siebie pasują?

Witam! Mam 17 lat i jako, że wcześniej niezbyt zwracałem uwagę na to jak się ubieram, zacząłem to powoli zmieniać. Prosiłbym Was drogie Wizażystki o ocenę tego zestawu(?) i w razie czego jeszcze jakiegoś kolejnego, o ile także miałbym jakieś wątpliwości. Jeżeli nie ten dział to proszę przenieść. Pozdrawiam   Edytowane przez StratMan Czas edycji: 2010-08-31 o 21:22 | 
|     |   | 
|  2010-08-31, 22:21 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Katowitzzz 
				 | 

Dot.: Czy te ubrania do siebie pasują?

wg mojej opinii trochę tu za pstrokato - ja bym pod tą koszulę założyła np zwykły biały t-shirt bez żadnych nadruków. Pamiętaj, że im mniej tym lepiej   jeśli koszula w kratkę to już odpada inny wzór czy wielki nadruk. Lepiej nie przedobrzać  Pozdrawiam. ! i postarałabym się o bardziej dopasowane jeansy ( nie mówię o obcisłych ale bardziej zwężonych ) | 
|     |   | 
|  2010-08-31, 22:33 | #3 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

Cytat: 
 Mogłabyś rozwinąć to co napisałaś bo nie zrozumiałem. To już inne zdanie tak? Że jeżeli ubrałbym inną koszulę, w tym wypadku w kratę to? | |
|     |   | 
|  2010-08-31, 22:40 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Gex 
				 | 

mysle, ze madimadi chodzilo o to, ze do tej koszuli, ktora masz na tym zdjeciu-zaloz koszulke bez nadrukow   bo jesli koszula jest w nadruki i jeszcze paski i jeszcze pod spod koszulka z duza iloscia nadrukow to jest przeladowane  oczywiscie zgadzam sie z madimadi   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.