|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() odchudzanie, jak zrzucić 5 -6 kg, w jak najkrótszym czasie
witajcie, przed chwilą sie zarejestrowała, nie umiem się połapać na tym forum wiec wybaczcie jeśli źle umieściłam posta
![]() mam niespełna 18 lat, mierzę 167 wzrostu i obecnie ważę 55 kg. chciałabym schudnąc te nadprogramowe 5 do 6 kg, nie czuję się dobrze w swojej skórze, ciągle czuję że tu i tam mam za dużo tłuszczyku. mam nadzieje że mi pomożecie. moja aktywnośc fizyczna na tą porę roku jest minimalna, czasami rusze się z psem na krótki spacer, nic po za tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: odchudzanie, jak zrzucić 5 -6 kg, w jak najkrótszym czasie
Hej
![]() Moje rady : 1. Na śniadanie jedz węglowodany ( najlepiej płatki owsiane), żeby dały Ci " kopa" na cały dzień. Na kolacje białko - nie odkłada się jak weglę, za to zapobiega spowolnieniu metabolizmu. 2. Dużo ćwiczeń. [ ok. 3 godz po obiedzie], spacery, łyżwy itp. 3. Po 14 staraj się nie jeść owoców. 4. Nie słodź herbaty 5. Ostatni posiłek jedz ok. 2 godz przed spaniem. I staraj sie nie objadać za bardzo. 6. Nie podjadaj między posiłkami, bo to najgorsze co może być. A jeśli juz Ci się zdarzy to nie głoduj później, bo tylko spowolnisz metabolizm. 7. Przed posiłkiem możesz wypić szklanke wody z cytryną. Wtedy mniej zjesz ![]() 8. Polecam ćwiczenia : 8 minute abs/buns/legs/arms itp. Wszystko na youtube. 9. Jeśli dopada Cie chęć jedzenia wszystkiego co popadnie to najlepiej umyć zęby albo wziąc gume do żucia miętową. Mi pomaga ![]() 10. Codziennie stawaj przed lustrem i patrz ile Ci jeszcze brakuje do wymarzonego wyglądu. Motywuj się zdjęciami szczupłych dziewczyn ![]() To tyle. Mam nadzieję, że coś pomogłam. Powodzenia ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
minus te kg będziesz mieć bmi 17,2 czyli nienaturalna niedowagę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziękuję Agnieszko za te rady, spróbuje je wykonać w praktyce
![]() Iza, wiem, wiem, ale jeśli zrzucę te 5 kg, to niedośc że udowdnię sobie ze potrafię to i się lepiej poczuję. widze że moj wątek został przeniesiony do krzywego zwierciadła ... łał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
owszem
bo dążysz do b. niskiej wagi (to, że sobie udowodnisz, że potrafisz w jakikolwiek sposób to usprawiedliwia? minimalizuje szkodliwość dla zdrowia nienaturalnej niedowagi? ^^') a w tytule zawarłaś pytanie o zgubienie 6 kg w jak najkrótszym czasie ;-)
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
rozumiem, rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wiadomo szybkie efekty są the best:P
tyle, że niezdrowe ![]() powodzenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.