|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Dżinsów markowych w roz 38
szukam na wymianę dżinsów markowych, pisząc markowych mam na myśli wszystkie lepsze marki jak np levis czy wrangler ale także sieciówkowe dżinsy(h&m zara itp) wchodzą w gre. NIE SZUKAM dżinsów bazarowy, z cienkiego materiału, z niepotrzebnymi pierdołami typu cekiny, hafty itp. poszukuję prostych dżinsów najlepiej w kolorze denim lub szarych, mogą to być rurki lub proste byle nie dzwony i rozszerzane.przyjmę również dżinsy używane ale nie zniszczone. rozmiar 38/M. mogę się wymienić tylko na kosmetyki bo niestety ciuchów na wymianę nie mam. moje kosmetyki na wymianę są w tym wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313149
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dżinsów markowych w roz 38
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie do jeansowego watku
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za jeansy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Pierwsze są w stanie idealnym, bo są nie w moim stylu i w nich nie chodziłam, a drugie są niewiele rozszerzane, ale zauważyłam, że chcesz wymienić tylko na kosmetyki, ale niestety ja nie używamy takich, na które chcesz się wymienić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
ponawiam prośbę oraz dorzucam coś od siebie, oprócz kosmetyków wymienionych w pierwszym poście mogę się wymienić na nowe nienoszone baletki z H&M, są z metkami roz 37
zależy mi na szybkiej i sprawnej wymianie więc proszę o propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.