| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-15, 23:52 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | pomóżcie :) prosze :)

mam kręcone włosy i chcialabym cos w nich zmienic a mianowicie ich kolor :P bardzo chcialabym miec blond ale nie wiem czy pasował by mi ?? a jeżeli nie blond to jakie >?? prosze o zdjecia >??

| 
|     |   | 
|  2009-12-16, 05:12 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: pomóżcie :) prosze :)

Blond raczej nie, ciut ciemniejsze jeśli koniecznie chcesz coś zmienić, ale tylko o kilka tonów   
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | 
|     |   | 
|  2009-12-16, 21:52 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

O Jeżu, jakie przepiękne włosy.  Ja bym nic nie zmieniała, wyglądasz idealnie.   | 
|     |   | 
|  2009-12-16, 22:17 | #4 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Jakie sliczne włosy! Ja uwazam ze pasowałby Ci blond, ale nie za jasny... Nie wiem ktore zdjecie bardziej oddaje rzeczywisty kolor, pierwsze czy drugie... na pierwszym bardziej mi sie podobaja. A teraz prosze doradzic mi, na moim watku   
				__________________ jeszcze nie wiem co tu wpisac   | 
|     |   | 
|  2009-12-17, 10:23 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

uwazam, ze blond bedzie ci pasowal...wydaje mi sie, ze raczej w chlodnej tonacji, ale nie typowe popiele! a moze najpierw tylko delikatne refleksy? przy kreconych wlosach wyglada to ciekawie, gdyz nie widac jednoznacznie tych pasemek, jak przy wlosach prostych. ps:ale ty masz kolor oczu! | 
|     |   | 
|  2009-12-17, 16:19 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Rudy !!!

| 
|     |   | 
|  2009-12-17, 18:38 | #7 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

jasny brąz, w żadnym wypadku nie blond

| 
|     |   | 
|  2009-12-17, 20:50 | #8 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Lublin/Zamość 
				 | 

witaj   Piękne włoski! Dla Twoich zielonkawych oczu rudy byłby boski, ale jeśli nie masz przekonania polecałabym ciemny blond, lekko je ściemni i nada połysku. Wydaje mi się, że włoski lekko przesuszone, pomysł o nawilżającej kuracji. Może oleje i odżywki do suchych włosów. Zajrzyj na fryzjerski  Przygotowałam Ci symulacje abyś sama zoabczyła co Tobię się najabrdziej spodoba! 
				__________________ Nazywam się Emilka i... JestemWŁOSOMANIACZKĄ!   Zapraszam na bloga: http://eowinymakijaze.blogspot.com/ | 
|     |   | 
|  2009-12-17, 20:58 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

A ja uważam że w bladzie, ale takim bardzo naturalnym, popielatym, byłoby Ci bardzo ładnie, zmieniłabym przedziałek na bok, żeby góra głowy była bujna a nie taka przylizana. Zawsze marzyłam o takich kręconych włoskach.....

| 
|     |   | 
|  2009-12-17, 21:04 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: UK 
				 | 

W rudym albo blondzie bedzie Ci ladne   | 
|     |   | 
|  2009-12-18, 23:23 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Fajne spirale   oczywiscie blond bedzie pasował | 
|     |   | 
|  2009-12-19, 15:49 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: wrocław 
				 | 

Boskie masz te loki, szczerze zazdroszczę. Wydaje mi się że powinnaś nieco ożywić kolor jakimś delikatnym rudym albo miodowym odcieniem blondu.  W żadnym wypadku nie przyciemniaj włosów, trzymaj się mniej więcej takiej tonacji jaką dała Ci matka natura  Widziałam kiedyś pasemka bardzo cienkie na takich włoskach, rozjaśniane, miodowe własnie. patrzyłam w tedy na te włosy chyba z 5 minuuut  Loki po prostu jak marzenie! | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Metamorfozy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.