| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-13, 20:11 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Royal Tunbridge Wells 
				Przekupka: 83 pkt  / 100% pozyt. |   Proponuje H&M,Adidas,Cropp,DenimC o, Pull&Bear,NewLook,Reserve d,CheapMonday za... :>

nieaktualne Najważniejsze: - czerwone/rozowe majteczki od stroju kapielowego figi/szorty chetnie H&M rozm. S - kardigan XS/S typu h&m, kolor: lawenda/jasniutki fiolet - bokserki i longsleevy - jeansy skinny XS/S kolor odcienie niebieskiego JEDNOLITE bez udziwnien, dziur, naszyc, cwiekow Potem: na wiosne/lato: - brazowe sandalki plaske rzymianki zapinane ponizej kostki, na lato wkladka 24cm - brazowa narzutka oversize z dlugim przodem S/M - szare krotkie spodenki biodrowki XS/S - nie odstajace - biale/kremowe platformy, peep toe wkladka 24cm - rozne spodenki na lato kol. bezowe/biale XS/S - zalezy ile w pasie - japonki z cienkimi paskami ze skory, nie chce plastykowych/gumowych rozm. 36/37 - zwiewne motylkowe bluzki/tuniki/minisukienki chetnie wiazane w talii nie na biodrach albo z grubsza guma na biodrach S/M/L - luzniejsze t-shirty z nadrukami, nie wydekoltowane Zawsze szukam: - perfum Lacoste "Touch of pink" lub jego transformacje - kazda ilosc - bokserke czarna/biala/szara M tylko longi - majteczki, chetnie przylegajace "szorty" bezszwowe, dobrych firm, nieuzywane S, np. Calvin Klein, VS - moga byc nawet uzywane ale w stanie bdb - meskie jednorazowki do golenia Gillette trzy ostrza - krem na dzien do twarzy Jafra(Meksyk, USA) W miarę potrzeb będę aktualizować ten watek. W zamian mój watek! Ineyasha  
				__________________ Edytowane przez ineyasha Czas edycji: 2010-02-16 o 15:40 | 
|     |   | 
|  2010-01-13, 20:33 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Proponuje H&M,Adidas,Cropp,DenimC o, Pull&Bear,NewLook,Reserve d,CheapMonday za

u mnie rurki    
				__________________ torebka wittchen skórzana nowa  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49165420 WISH  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46126116 | 
|     |   | 
|  2010-01-13, 20:41 | #3 | 
| BAN stały | 

Dot.: Proponuje H&M,Adidas,Cropp,DenimC o, Pull&Bear,NewLook,Reserve d,CheapMonday za

- kardigan XS/S  typu h&m, kolor: lawenda/jasniutki fiolet - u mnie w watku przewaznie m, ale kardigany to raczej uniwersalny rozmiar.. - rozne spodenki na lato kol. bezowe/biale XS/S - zalezy ile w pasie - mam poza watkiem z reportera seledynowe /jasna zieleń - luzniejsze t-shirty z nadrukami lub bez, nie wydekoltowane | 
|     |   | 
|  2010-01-13, 20:51 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

u mnie bluza

| 
|     |   | 
|  2010-01-13, 20:58 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

mam jedną taką, ale sama na razie w niej chodzę  pozdrawiam   
				__________________ Edytowane przez bojuwka1 Czas edycji: 2010-01-13 o 21:30 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

Wymiana
 Wymiana