|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
BIOOOOOOOODRA :(![]() Od lat mam taki mały kompleks (czyt. duuuuży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konsekwentnie też przez miesiąc czasu stosowałam masaże (taki trzęsący pas) –i nic. Walczę z cellulietem więc smaruję się preparatami Norel (też się masując). Bardzo możliwe, że mój sposób masowania jest za krótki lub nieprawidłowy. Moja dieta też nie jest najzdrowsza. Tym razem postanowiłam zakończyć tą sprawę raz na zawsze ![]() ![]() ![]() Jak już te rady nie podziałają to zaczynam odkładać na ODSYSANIE TŁUSZCZU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: BIOOOOOOOODRA :(
No cóż- prawda jest taka, że w przypadku genetycznie uwarunkowanej budowy ciała dziedziczonej z dziada pradziada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heh, ale mnie naszło na filozofowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
smoczek napisał(a):
> Zmienić można wiele, ale nie wszystko, a "la guitarra" to też swego rodzaju dar od Natury ![]() ![]() Święte słowa,Panie Dzieju, święte słowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze, chciałabym Ci bardzo podziękować za tak wnikliwe zaangażowanie się w mój problem
![]() smoczek napisał(a): „No cóż- prawda jest taka, że w przypadku genetycznie uwarunkowanej budowy ciała dziedziczonej z dziada pradziada ![]() Otóż to. Jak 2 lata temu schudłam do 50kg to z biustu nie zostało mi nic a w biodrach utrzymywały się jak na złość 92cm (wyglądałam jeszcze gorzej ![]() smoczek napisał(a): „Zanim przejdę do rzeczy, a mianowicie do tego co da się zrobić dodam, że Twoja "nieproporcjonalność" wcale taką znowu straszną nieproporcjonalnością nie jest.” JEST ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście za twoją radą postanowiłam nie poprzestawać na narzekaniu ![]() Chciałabym jednak zapytać jeszcze odnośnie basenu: jaki styl pływacki? (słyszałam że na moje „schorzenie” -ŻABKA). Jeżeli chodzi o takie ćwiczenia w domu (na takie zorganizowane formy bardzo trudno znaleźć mi czas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, przeczytałam ten polecony artykulik –mam co zmieniać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
owszem-żabka przede wszystkim. Hmm, BPU jednak byłoby bardzo wskazane, a z nauką nie nalezy przesadzać i czas się zawsze wykroi, no chyba, że robisz trzy kierunki studiów na raz ;P
![]() ![]() Jesli chodzi o samodzielne ćwiczenia, to polecam wszelkie wymachy nóżkami w leżeniu, przysiady typu plie(takie baletowe, hmm, mam nadzieje, że wiesz o co chodzi), pozatym ćwiczenia angażujące pośladki-to też nie zaskzodzi. Znajdę jakiś fajny zestaw ćwiczeń, to wkleję Ci linka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() plie -wiem wiem, też tańczyłam ![]() ze zniecierpliwieniem czekam na link ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.