![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Guerlain, MAC, OPI, Essie,ChG, Clinique, Nouba, Essence, Sephora, Bourjois i inne.
Witam, nagromadziło mi się trochę kosmetyków i zaczęły mnie powoli przytłaczać
![]() Szukam różów, chętnie przyjmę tusz Clinique Naturally Glossy Mascara, High Impact Mascara, Diorshow. DOKŁADKA: Lancome tusz Hypnose- kupiony i otwarty 1,5 tygodnia temu, tylko wypróbowany Lancome kredka Le Crayon Khol w kolorze Noir- miniaturka 0,7g- wypróbowana Estee Lauder miniaturka cieni ( Ginger Light, Ginger Dark, Cinnamon, Sand Box)- kilka razy użyte Inglot cienie 359 (dość jasny róż- lekkie wgłębienie), 353 (beż, widać denko na środku), 370 (żółty, kilka razy miziany)- wymienię w komplecie Essence- duo cienie Sweetheart- perłowy róż+ srebro- testowane, chętnie dorzucę do większej wymiany Essence- mazaki do paznokci nail art pen, srebrny i biały (kolory silver star i silver white) kilka razy użyte Dior cienie Spring Bouquet- tester z wymianki, delikatne zużycie- są piękne, ale raczej nie używam cieni, a szkoda żeby się u mnie kurzyły. Clinique mydełko do twarzy anti-blemish solutions z zestawu miniaturek, 50g. nowe, zafoliowane Sephora Pędzel do różu Sephory nr 42 ('języczek')- używany, wyprany. Guerlain pędzelek do Meteorytów, nowa wersja+etui - Bourjois Delice de Poudre- puder brązujący kolor 52 "czekoladka"- tylko wypróbowany -Avon mgiełka do ciała granat&mango- kilka razy użyta Sephora kredka do oczu Nano, kolor 03 pure white -Catrice lakier do paznokci w kolorze 200 From Dusk to Dawn (brązowo-szary z kroplą wrzosu)- zużycie około 40%-chętnie dorzucę do większej wymianki -Bell lakier z kolekcji Fashion Colour nr 307 (malina, odpowiednik OPI Miami Beet)- użyty raz -Bell lakier z serii Glam Wear nr409 ( lekko 'barbiowy' róż)- użyty na jednym paznokciu -Avon lakier w kolorze delicious berry (róż z mnóstwem delikatnych drobinek)-nieużywany Clinique Blended face powder and brush kolor 03 transparency- użyłam kilka razy. Clinique Róż w kolorze 102 Innocent Peach. MAC Pigment w kolorze Pink Bronze. Opakowanie 7,5 g, zrobiłam sobie odsypkę. *kasetka na cztery cienie. MAC Róże (wkłady): Melba, Tenderling+ Bourjois błyszczyk Rose Exclusif (zmieniający kolor pod wpływem pH skóry)- użyty może raz. *Nouba Puder wypiekany, kolor 72, Guerlain Prasowany puder kolor Perlee 02, delikatny ubytek. *Essence All Over Highlihter- zużycie niewielkie, widać jeszcze wzorek. *Essence Kredka z LE Into The Wild w kolorze 02 Zulu- raz użyta *Essence Kredka Longlasting w kolorze 02 Hot Chocolate- tylko wypróbowana. pozdrawiam ![]() WYMIENIONE: -Gosh lakier do paznokci w kolorze Miss Grey (szary z odrobiną niebieskiego)- użyty raz-Essie lakier w kolorze Raisinnuts (swatche na moim blogu)- użyty raz -Essie lakier w kolorze Plumberry- nieużywanyBourjois Róż w kolorze 33 Lilas D'or- zużycie niewidoczne Bourjois Róż 03 Brun Cuivre- zużycie j.w Bourjois Róż 15 Rose Eclat- delikatnie starta górka rózu.Guerlain Prasowane Meteoryty 01 Mythic Parfait. Używane, ale widać jeszcze *wzorek. Guerlain Meteoryty 01, nowa wersja, kilka razy użyte. - Essence puder brązujący 01 z kolekcji Into The Wild- 2 razy lekko maźnięty pędzlem LAKIERY -Essence top coat matujący- nieużywany -Essence lakier do paznokci Multi Dimension kolor 66 most wanted (brązowo-szary)- użyty na jednym paznokciu -Essence lakier do paznokci z kolekcji Eclipse- kolor Thirsty! (krwista czerwień)- użyty raz -Essence lakier do paznokci Multi Dimension kolor 55 Spot On (brudny róż, mauve)- zużycie około 15% -Essence lakier do paznokci colour&go kolor 24 Underwater (metaliczny niebieski)- użyty na jednym paznokciu -Essence lakier do paznokci z serii Twins kolor 01 Thelma (ciemny fiolet)-zużycie ok. 10-15% -Catrice lakier do paznokci w kolorze 120 Plum Play With Me (fiolet)- użyty na jednym paznokciu-China Glaze lakier do paznokci w kolorze Designer Satin (fuksja)- użyty dwa razy -China Glaze lakier do paznokci w kolorze For Audrey (niebiesko-zielony)-nowy -OPI lakier do paznokci w kolorze Lincoln Park After Dark ( bardzo ciemna śliwka)- zużycie około 35% -OPI lakier do paznokci w kolorze Conquistadorable Color (malinowa czerwień? sama nie wiem jak okreslić ten kolor)- kilka razy użyty -Essie lakier w kolorze Fancy Delancey (fuksja)- zużycie około 30%, może minimalnie więcej MAC Fluidline w kolorze Waveline- użyty kilka razy MAC Cienie (wkłady): Fig 1., Sushi Flower, Deep Truth, Star Violet Cubickasetka na róże. MAC Szminka Viva Glam Gaga. Użyta kilka razy. Sephora Bronzer Powder SPF 15- kilka razy użyty. Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2010-11-20 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Guerlain, MAC, Clinique, Nouba, Essence, Sephora, Bourjois i inne.
Ja po cienie mac i róż Cubic - oczywiście, jeślibys cos znalazła u mnie w zamian
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, ale muszę przejrzeć dokładnie Twój wątek.
![]() a na razie zapraszam do siebie
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tysiulka- nic nie znalazłam
![]() Nola- kilka rzeczy mnie interesuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- A co Ci się u mnie podoba? Mogę spróbować wybrać coś innego ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
MAC Cienie (wkłady): Fig 1., Sushi Flower, Deep Truth, Star Violet + kasetka na cztery cienie.
Cubic poproszę, wątek co prawda zamknięty, ale rzeczy są ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- a wogóle widzisz cos u mnie, bo mi sie jeszcze pare rzeczy podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- pizmy prosze tu kenzo oddam chętnie podobają mi się róze i paletka Maca a nowe meteorki to jakie?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mam Meteorki 01 i 02, ale chce oddać tylko jedne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
MDCH oddam chętnie ale tylko za Insolence EDT
Macowych pędzli nabyłam ostatnio tylko ten mi potrzebny pędzel nr 231 meteorki 01 chętnie przygarnę i paletkę na cienie też ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-10-23 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
moze Lancome Hypnose?
![]() mam jeszcze roz NARS Sin ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-10-23 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tusz czy perfumy?:P
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Dopiero zauważyłam wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
mam perfumy ok. 20/30 ml, tusz mam brązowy HR ale pare razy uzyty, wciaz mokry.
no i rozyk ![]() watek w podpisie wciaz aktualny mimo ze na szaro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
nie mam juz perfum Chanel niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
pisałaś, ze chcesz Kenzo a w sumie nie chcesz
![]() to moze innym razem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witaj
Mnie intresuje puder Clinigue jezli to sypki ,blyszczyk Bourjois ,roz Bourjois ,w watku nie mam brazera nowego Orlane nr 2 edycja limitowana 31g jakbys byla zainteresowana,brazer do wymiany za inny puder lub perfumy Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-10-23 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Pingwin- bo wiem, ze je wachalam i mnie nie odrzucily, ale nic wiecej nie pamietam
![]() Ewa- nic nie znalazłam ![]() dam znać, gdybym Kenzo powachala gdzieś przypadkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
to zaproponuj coś za Miss
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
to już wolę MDCH
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Generalnie mam to co w wątku. Mogę jeszcze Flowerbombką EDP pokusić, ale sama nie wiem, czy chcę ją wydać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to innym razem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Guerlain Prasowane Meteoryty 01 Mythic Parfait
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.