|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Sephora, Burberry Brit, Nivea...
NIEAKTUALNE !
Chciałabym poniższe rzeczy wymienić do 19.02
Po 22.02 możliwy ewentualny odbiór osobisty w Krakowie, tylko i wyłącznie wtedy jeżeli wymianka będzie ugadana do 19.02 ![]() Lepsze zdjęcia na życzenie. 1. Rzęsy Sephora. Ubytek to 4 kępki. 2. Nowy krem nawilżający + lekki podkład Nivea, odcień naturalny. 3. Nowy brązujący krem regenerujący na noc, Nivea. 4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml. Wymienię najchętniej na meteorki lub perfumy Celine Dion, białe- nie ma. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-07-05 o 20:29 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, Burberry Brit, Nivea...
Może coś u mnie za Burberry?
)
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml.
Coś u mnie?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml
nieśmiało spytam? może akurat coś u mnie znajdziesz
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A nic innego Ci się u mnie nie podoba?
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml. Wymienię najchętniej na meteorki lub perfumy Celine Dion, białe.
znajdziesz cos u mnie?? |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
nieśmiało pukam po Burberry
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za któres lub wszystkie?
Rzęsy Sephora. Ubytek to 4 kępki. 3. Nowy brązujący krem regenerujący na noc, Nivea. 4. Burberry Brit, EDP, ze 100 ml zostało ok. 50 ml. Wymienię najchętniej na meteorki lub perfumy Celine Dion, białe.
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
o jak fajnie
Wszystkie rzeczy które Ci się u mnie podobają są wolne![]() Jedna mieszanka jest typowo rozświetlająca, druga to jansy braz, tzrecia mieszanka to róż, czwarta mieszanka to typowy bronzer ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Podkład to raczej jasny odcień, ja też mam jasną karnacje ale nie jestem blada jak ściana i dla mnie jest ok To żółtawy kolorek, nie ma tam ani grama różuEdytowane przez buzichocho Czas edycji: 2010-02-08 o 12:07 |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
a które ci się podobają? bo w większośc mam świeżaki
Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2010-02-08 o 19:59 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
o to super
to napisz proszę co byś chciała za Burberry bo już nie pamietam
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za Brit?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło mi bardziej o to ze nie ma odcienia różu i nie robi swinki
to ładny beżyk
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, czy dalej jesteś zainteresowana wymianą?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo się ciesze ze dalej jesteś chetna
tylko jest jeden problem cienie Nouba niestety wczoraj już poleciały...myślałam że nie jesteś zainteresowana wymianką, ale podkładzik, róz loreala i cztery opakowania kulek Glazel są dalej u mnie, więc jakkbyś chciała to mogę to wszystko oddać za burberry---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- pewnie ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- a moze skuszę Cię pigmentami Nouby? one są mocniej napigmentowane niż te czwórki ![]() daj proszę znać czy jesteś dalej zainteresowana wymianką bo mam kilka chętnych na kulki glazel i podkład ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- tylko kurcze nie bardzo chyba bedzie mi się opłacać taka wymianka podkład kosztował 130zł, róż ok 50zł a cienie pupa 90 kilka złotych bo zamawiałam je na e-stylu, w perfumeriach są już niedostepnea nową Brit mozna już dostać za 200zł w perfumeriach stacjonarnych ![]() wybacz że tak marudzę.. ---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:35 ---------- to moze pupa i podkładzik? Cieie są na prawde piękne i z bólem serca je oddaje ![]() Mam tylko małe pytanko odnośnie Brit-kiedy był otwarty i czy nie jest zwietrzały? I czy kupiony w pewnym źródle?
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ok, to ja jestem jak najbardziej chetna na wymiane
napiszę jeszcze, bo nie wiem czy widziałaś na fotce-jedno opakowanie Glazeli jest w opakowaniu zastepczym bo orginalne pudełeczko już pękło w transporcie jak zamawiałam od nich ze strony nie udało mi się tego opakowania wymienic bo skontaktować sie z nimi to jak skontaktować sie z prezydentemopakowanie zastepcze jest po złotych kuleczkach Giordani i powiem szczerze że jest o wiele ładniejsze niż glazelowe ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- nie, nie musisz wrzucać fotek ![]() Do Brit mam sentyment, miałam je ale skończyły sie dawno i chetnie wróce do tego zapachu a o których celine mówisz że takie ładne?![]() A umawiałybysmy sie na odbiór osobisty czy na wysyłke? Jeśli na wysyłke to pancernie zapakuje żeby wszystko doleciało całe i zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- z mojej strony jak najbardziej tak Kochana to może wysyłka bo jeszcze mi sie rozmyślisz :coje st: A tak poważnie to mi wysyłka pasuje, z wymianka osobista pewnie byłby problem z godziną, ja pracuje różnie- albo wcześnie rano, albo do późnego popołudnia tylko zastanawiam sie jak bedzie lepiej wysłać- w bablach czy paczka? wydaje mi się ze chyba w paczce, bo czasem mam wrażenie że tymi kopertami w noge tam grają![]() A tego zapachu akurat nie znam ale buteleczka wygląda smakowicie Jeśli to nie problem to z checia przetestuje, ja Ci oczywiście też dorzuce jakieś pachnidło jakbyś chciała A ta celinke znalazłam tu http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...toaletowa.html nie mam pojecia czy to dobra cena, ale myśle że tak z tej perfumerii zamawiałam już kilka flaszek wiec mogę polecic z czystym sumieniem![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- jasne zastanów się na spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- pewnie że może być ja chyba wyśle w paczce albo w takiej wielkiej kopercie babelkowejno widzisz dobrze że znalazłam ta celinke, jak mi sie spodoba to też pewnie tam kupie, mają dobre ceny i są bardzo solidni przynajmniej ja zawsze byłam zadowolona![]() a jakie zapachy Cie interesuja?
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
ok, poszukam czegoś w tym stylu jutro rano, mam sporo próbek, wiec mam nadzieje ze znajde cosik co będzie Ci odpowiadać
wysyłka oczywiście że równoczesna
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
przejżałam swoje próbki i z delikatesków znalazłam jedynie D&G Light Blue i pure white linen EL... a tak to raczej mam próbki cięższego kalibru
Jeśli Ci nie spasują to nie muszisz wysyłać celinki bo chyba nic delikatniejszego nie znajde
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

Po 22.02 możliwy ewentualny odbiór osobisty w Krakowie, tylko i wyłącznie wtedy jeżeli wymianka będzie ugadana do 19.02 

:coje st: A tak poważnie to mi wysyłka pasuje, z wymianka osobista pewnie byłby problem z godziną, ja pracuje różnie- albo wcześnie rano, albo do późnego popołudnia
tylko zastanawiam sie jak bedzie lepiej wysłać- w bablach czy paczka? wydaje mi się ze chyba w paczce, bo czasem mam wrażenie że tymi kopertami w noge tam grają