|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jakie ćwiczenia?
Witam, jestem tu nowa. mam pytanie mam 170cm wzrostu i ważę 71 kg.
od 2 tygodni chodzę na siłownie 5xw tyg ok 2h ćwiczę bieżnia 1h 7,5km\h rowerek 30 min orbitrek 30 min obciążenie 3 zmienne na 4, i ćwiczenia siłowe na klatkę,barki itd. zaczęłam też zdrowe odżywianie, zero słodyczy, fast foodów, rzuciłam palenie i kawę, piję dużo wody i czerwonej herbaty, jem dużo owoców głównie jabłka,grapefruty,mandary nki, warzyw w tym przewaga szpinaku,brokułów, pomidorów, marchewek,ogórków, piecztywo zmienilam na Vasa, jem biały ser chudą wędlinę, itd ogólnie zdrowo, pijam też ocet jabłkowy 2łyżki stołowe na szklankę wody co rano . staram się jeść mniej a częściej i nie jeść w nocy. moje pytanie to z takim trybem życia jakie efekty osiągnę np [po 2óch miesiącach? zależy mi schudnąć z ud i brzucha bo to moja tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie ćwiczenia?
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ogólnie dziennie jem ok 1000kcal ,
po treningu na obiad przeważnie jem jakieś warzywa gotowane , czasem kawałek 100gpiersi z indyka gotowanej do tego czerwona herbata, surówki, przed treningiem 2-3 kromki vasa z chudym twarogiem i ogórkiem i czerwona herbata lub activia owsianka, 2 śniadanie jakiś grapefrut lub jabłko podwieczorek marchewki lub 2 mandarynki i odżywczy posiłek slim figurA Z herbapolu z lnem mielonym., kolacja 2 kromki pieczywka vasa 1 plasterek chudej szynki, ogórek, pomidor lub twaróg. przeważnie to jadam teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dieta i trening na sylwetkę skinny fat
![]() przy Twoim wzroście powinnaś jeść ok 2000 kcal na redukcji ![]() To jakaś marna prowokacja ![]()
lubię sobie spuszczać wpie..ol ![]() Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2013-12-07 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
staram się ją zwiększać tylko ogólnie wstaje rano i nie chce mi się jeść po treningu nie jestem głodna, potem praca i mija dzień,
a na siłę wpychać w siebie nie dam rady. nigdy sie też nie odchudzałam ani nic z tych rzeczy, aktywność fizyczna też zerowa była bo nie mogłam przez operacje ćwiczyć, Ale teraz zima i tak coś trzeba zmienić na spokojnie w ciągu pół roku zdołam chyba schudnąć i zmniejszyć się o kilka cm xD mam nadzieje, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Co do treningu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=666690
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
chrupkie pieczywo wywal do kosza, lepiej, żebyś kupowała chleb razowy.
znawcą nie jestem, ale moim zdaniem za dużo ćwiczysz, a mięśnie nie mają czasu się zregenerować. do posiłków się zmuszaj i zwiększ kaloryczność, bo przy takich treningach całkowicie rozwalisz sobie metabolizm.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Z jedzeniem Ci tu dziewczyny lepiej poradzą niż ja (ja powiem tylko - wywal wasę, wafle ryżowe itp., wylicz sobie zapotrzebowanie kcal), ale co do treningu - zredukuj go co najmniej o połowę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.