|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy tabletki na odchudzanie cos pomagaja??
po za tym ze robie brzuszki i jakies tam smieszne cwiczenia chodze na basen czasem gdzies sie przebiegne hehe ale latem codzinnie jezdze po kilkanascie kilometrow na rolkach to czy tabletki na odchudzanie cos pomagaja jezeli tak to prosze o proozycje lekow pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Czy tabletki na odchudzanie cos pomagaja??
mnie pomagaja, od lipca sachudlam 9 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Xyx, a może coś więcej? Jakie to tabletki? Jaki styl życia prowadzisz (dieta, ruch itp.)?
Ja jakoś nie wierzę w tabletki, choć - zanim w końcu do tego doszłam - mój portfel znacznie "wyszczuplał", czego nie można było powiedzieć o moim ciele.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Pewnie że pomagają ale oczywiście nie wszystkie.
![]() Ja przez okres 2 miesięcy używałam l-karnityne w moim przypadku była to firma OLIMP a dokładna nazwa l-karnityna plus. Duże opakowanie 60tabletek starcza na 20 dni i kosztuje ok 50-60 zł zależy gdzie kupisz. Wybrałam właśnie tą firmę bo mają tabletki do ssania co nie obciąża żołądka (po innych nieprzyjemnie mi się odbijało) o fajnym cytrusowym smaczku. Żeby szybko zauważyć zmiany biegałam codziennie ale z tego co czytam sporo się ruszasz więc nie potrzebujesz zwiększać ilości ruchy chyba że naprawdę bardzo ci zależy na szybkim zżuceniu kilogramów. Rezultaty są niesamowite tabletki warte swojej ceny ale niestety trzeba z nimi współpracować, dać im odwalić swoją robotę czyli cukierki na bok, dużo ruchu i nie objadać się jeść raczej często a mniej i pić dużo wody to też pomoże. Działanie ich jest proste zamieniają tłuszcz w energię której ty musisz się pozbyć czyli codziennie MUSISZ mieć dużo ruchu żeby zadziałały inaczej tłuszczyk niespalony wróci na swoje miejsce ![]() Jeżeli będziesz za mało się ruszała napewno to poczujesz i bedziesz wiedziała kiedy zwiększyć wysiłek fizyczny. Przyspieszone bicie serca jest oznaką tego organizm domaga się więcej aby spalić tłuszczyk który l-karnityna przerabia na energię. W razie jakiś pytań chętnie odpowiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.