|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyczka w Poznaniu
Hej Dziewczyny!
Prosze o polecenie dobrego salonu kosmetycznego w Poznaniu. Najlepiej aby zabiegi w nim wykonywane obejmowaly w miare duzy wachlarz uslug. Dzieki :japan: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyczka w Pozaniu
Hej Dziewczyny!
Prosze o polecenie dobrego salonu kosmetycznego w Poznaniu. Najlepiej aby zabiegi w nim wykonywane obejmowaly w miare duzy wachlarz uslug. Dzieki :japan: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Kosmetyczka w Pozaniu
Tutaj masz ocenę ze Złotego Salonu:
Poznań, Salon Kenzo, ul. Podgórna 6: Zgłoszony przez Małgorzatę: Uważam, że salon jest godny polecenia, ponieważ: (1) jest bardzo miła obsługa, (2) pracują tam profesjonaliści znający się bradzo dobrze na swoim zawodzie, (3) klient jest najważniejszy - doradzą, lub szczerze odradzą - nie oszukują klientki jeżeli w jakiejś fryzurze źle wygląda, powiedza jej to i doradzą twarzową. Bardzo chwalę sobie ten salon, choć ceny mają wysokie, jednakże wolę wydać więcej pieniędzy i znaleźć się w dobrych rękach i miłej atmosferze, niż u jakiegoś podrzędnego fryzjera z papierosem w buzi - tragedia. Telefon: 855-75-56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tutaj masz ocenę ze Złotego Salonu:
Poznań, Salon Kenzo, ul. Podgórna 6: Zgłoszony przez Małgorzatę: Uważam, że salon jest godny polecenia, ponieważ: (1) jest bardzo miła obsługa, (2) pracują tam profesjonaliści znający się bradzo dobrze na swoim zawodzie, (3) klient jest najważniejszy - doradzą, lub szczerze odradzą - nie oszukują klientki jeżeli w jakiejś fryzurze źle wygląda, powiedza jej to i doradzą twarzową. Bardzo chwalę sobie ten salon, choć ceny mają wysokie, jednakże wolę wydać więcej pieniędzy i znaleźć się w dobrych rękach i miłej atmosferze, niż u jakiegoś podrzędnego fryzjera z papierosem w buzi - tragedia. Telefon: 855-75-56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wiadzialam, widzialam...ale dzieki.
A moze ktoras z Was ma jeszcze cos do dodania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wiadzialam, widzialam...ale dzieki.
A moze ktoras z Was ma jeszcze cos do dodania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyczka w Pozaniu
Ostatnio coraz częściej zdarza mi się "odkopywać"
![]() ![]() Ale do rzeczy: czy znacie dobre, sprawdzone salony kosmetyczne w Poznaniu?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dreamgirl, co prawda tylko raz byłam u kosmetyczki i to w dodatku na regulacji brwi, ale wydaje mi się, że mogę polecić Ci jeden salon - Hair Bazaar Studio
![]() link: http://www.hbs.pl/onas.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dzięki Joey
![]() ![]() (A swoją drogą chyba łączy nas zamiłowanei do Joey, Jeziora marzeń albo Katie Holmes ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyczka w Poznaniu
odkopuję stary wątek.
dziewczyny szukam dobrego salonu kosmetycznego w Poznaniu. Im więcej propozycji tym lepiej bo muszę porządnie się rozejrzeć w temacie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.