|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dedykacja do książki
Witam
![]() Chciałbym Was prosić o pomoc przy wyborze dedykacji do książki, którą kupiłem dla dziewczyny (pamiętnik brzyduli ).Mam dwie propozycje "Miłość jest jak ciepły, letni deszcz... Życzę Ci byśmy codziennie byli przemoczeni tym deszczem do ostatniej suchej nitki..." moje ![]() "Bo nie ma na świecie nic cenniejszego niż mieć siebie nawzajem" Wojciech Kuczok chociaż inne propozycje również mile widziane... Z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#2 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Dedykacja do książki
stawiam na to pierwsze
Wiadomo, lepsze własne. A może jakoś nawiązać w dedykacji do treści książki (niestety nie pomogę za bardzo, bo nie czytałam) ? I jeszcze taka drobna rada: jeśli nie jesteś pewien, czy Twojej dziewczynie nie przeszkadza wpisywanie dedykacji do książki, to lepiej umieścić w książce karteczkę z dedykacją
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jestem za "własnym"
dziwnie by mi wyglądał cytat kogos innego napisany na jakiejś ksiażce
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem za tym pierwszym
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Wiadomo, lepsze własne. A może jakoś nawiązać w dedykacji do treści książki (niestety nie pomogę za bardzo, bo nie czytałam) ?