| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
| Pokaż wyniki sondy: Do jakiego ex-fan klubu się wpisujesz?? (lub fan, jeżeli nadal lubisz) | |||
| Kelly Family |      | 52 | 16,61% | 
| Backstreet Boys |      | 66 | 21,09% | 
| Spice Girls |      | 89 | 28,43% | 
| NKONTB |      | 17 | 5,43% | 
| Roxette |      | 14 | 4,47% | 
| Michael Jackson |      | 26 | 8,31% | 
| inny |      | 49 | 15,65% | 
| Głosujący: 313. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-09-14, 20:22 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | Idole sprzed lat :D

Pamiętacie swoich pierwszych idoli? heheh napewno... Ten szał - zbieranie artykułów z bravo itp, plakatów, naklejek i innych gadżetów... Heh ja się przyzanm bez bicia - ja miałam fioła przez bite 3 lata na punkcie KELLY FAMILY!! tak, tak  A szczególnie na punkcie Paddy'ego, który teraz jest w zakonie (  )... Sentyment jakiś pozostał, więc czasem lubie sobie coś oglądnąć - jakiś koncert, czy w necie poczytac co nowego słychać w zespole... to były czasy... beztroska... A tak wogóle to zauważyłam, że obecnie młodzież to jakoś tak mniej "wariuje" na punkcie wykonawców czy aktorów... a może tylko mi się wydaje, że nie ma już takiego szału ?? Nom a teraz lubie Die Toten Hosen, ale nie zbieram już plakatów (bo niby skąd hehe??), mam wszyskie płyty i single, kilkanaście teledysków i koncertów - i nawet nie mam kiedy tego ogladać  DOKŁADAM TU SONDE!! Wzięłam pod uwagę najczęsciej powtarzające się zespoły, których słuchały Wizażanki. Wpisanie sie do ex-fan klubu niczym nie grozi  Mozna 2 zaznaczyc 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2006-08-01 o 13:26 | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:29 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 |  Dot.: Idole sprzed lat :D 

Ja szalałam za Spice Girls   Cały pokój w plakatach miałam, zbierałam wycinki na temat zespołu i w specjalnym zeszycie kleiłam, nagrywałam teledyski na video...   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:29 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Dot.: Idole sprzed lat :D

Kelly Familly nigdy nie lubialam, ale za to Spice Girls tak   a moja siostra Backstreet Boys - takze pokoj byl poobklejany niezle hehhe  Teraz mlodziez nie wariuje, bo mam wrazenie ze dominuja gwiazdki jednosezonowe, tak to nazwijmy   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:31 | #4 | 
				 | 

ja tez miałam pokój wyklejony plakatami KF   nawet wysłałam list do nich!!! i dostałam pocztówkę z autografami   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:38 | #5 | 
| Zadomowienie | 

Ja miałam bzika na punkcie Backstreet Boysów    
				__________________ ziu | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:39 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-12 
				 | 

Dobra. Przyznam sie. A niech tam   Piszczałam i głupiałam na punkcie New Kids On The Block  czy ktoś ich jeszcze pamieta?  Aż się zaczerwieniłam ze wstydu kiedy to napisałam   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:44 | #8 | 
| Zadomowienie | 

Fanki Kelly Family łączcie się  Ja oczywiście też się kochałam w Paddym. Miałam pokój wyklejony plakatami i nosiłam przeróżne dodatki z gazet, typu wisiorki z wizerunkiem gwiazd   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:49 | #9 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: wrocław-właściwie to wieś pod ;/ 
				 | 

o ja uwielbiałam spice girls. mialam cały pokój w palkatach, zanlm na pamięć wszystkie posenki, mialam nawet bluzę i t-shirt z nimi pamiętam że najbarzdiej ludiła emmę. aimiałam wtedy 10 lat. to były czas   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:50 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-12 
				 | 

no cóz ja zawsze byłam inna. kiedy cała Polska miala hopla na punkcie dr. albana  ja słuchałam depeszów. wszyscy lubili NKOTB - ja gunsów, metallice i ac/dc. popełniłam tylko jedno głupstwo (na szczęscie nie muzyczne, tylko "urodowe") i beznadziejnie zakochałam się w Chesneyu Hawkesie. Spałam z plakatem pod poduszką i miałam zeszyt powyklejany jego zdjęciami - nie przyznałam się do tego nikomu poza mamą i tatą - wstydziłam się, że bujnęłam się w kolesiu, który grał tak beznadziejną muzykę. oczywiście całe liceum i do tej pory słuchałam takich grup, o których nikt inny nie słyszał... i byłam z tego dumna   dopiero od jakiś 5 lat chadzam na dyskoteki i świetnie się bawię (juz nie wstydze się przyznac do tego, że lubię pokręcic tyłekiem do rnb), co nie przeszkadza mi lubić alternatywnej i gotyckiej muzyki. | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:50 | #11 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Cytat: 
  A młodsza siostra uwielbiała Kelly Family, których ja nie cierpiałam wręcz. | |
|     |   | 
|  2005-09-14, 20:50 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Londyn 
				 | 

ooo tak   pamiętam te czasy  ja to kochałam Kelly Family - plakaty to miałam i w pokoju i zeszyty nimi okładałam i nawet koszulkę z nimi miałam   ale SPice Girls też pamiętam - nawet w jakimś mini playbeck (?) show występowałam śpiewając ich piosenkę "viva forever", i oczywiście byłam Emmą   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:11 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-04 Lokalizacja: okolice Wrocka 
				 | 

nigdy nie lubiłam Kelly Family i zawsze mnie dziwiło jak oni sie mogą podobac, z tymi nosami jak swinki   za to szalałam za Spice Girls  a wczesniej jak byłam malutka to AKCENT i PAPA DANCE, ech, to były czasy...   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:15 | #14 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:16 | #15 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

ja tez kochalam kelly family  moim idolem byl angelo  a potem kochalam spice girls ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) a potem już byly ŁZY z tego co pamietam a teraz nie mam ulubionego zespolu ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:18 | #16 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Wybrzeże 
				 | 

Ja szalałam za Depeche Mode i Davem Gahanem   Guścik mi się zmienił i teraz wolę raczej r&b, ale sentyment do DM pozostał   
				__________________ Szymek 26.04.2012   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:19 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-01 
				 | 

Paddy jest w zakonie??   Ojej a ja go tak kochalam  Bylam tez wielka fanka New Kids On The Block  . 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:20 | #18 | |
				 | 

Cytat: 
 wiesz, napewno dlatego poszedł, bo nas nie zna!! heheh   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:33 | #19 | |
				 | 

Cytat: 
 Boze, ile razy ja ukladalam w glowie scenariusze ze sie spotkamy i zakocha se we mnie od pierwszego wejrzenia  No nie wytrzymam   
				__________________ | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2005-09-14, 21:49 | #20 | |
				 | 

Cytat: 
 grrr a oto zdjęcie naszego "niedoszłego" 
|     |   | 
|  2005-09-14, 21:53 | #21 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

A ja szalalam za Peterem Andre   Nawet teraz czasem zdarza mi sie wykopac z czarnej dziury ktoras z kaset, a ostatnio jak robilam w szafach porzadek (taki z prawdziwego zdarzenia  ) to znalazlam koszulke z nadrukiem tego umiesnionego bozyszcza nastolatek sprzed kilku lat  A kasete Spice Girls oczywiscie tez mam   | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 22:03 | #22 | 
				 | 

Ojejku, Hosenko, przeciez zaraz mi serce peknie z żalu   Nie moge na to patrzeć    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 22:04 | #23 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________   Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. | |
|     |   | 
|  2005-09-14, 22:07 | #24 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2005-09-14, 22:09 | #25 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2005-09-14, 22:19 | #26 | |
| Zakorzenienie |  Dot.: Idole sprzed lat :D Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2005-09-14, 22:20 | #27 | |
| Zakorzenienie |  Dot.: Idole sprzed lat :D Cytat: 
 Mmmm Peter Andre niezle ciacho - mial dolca na punkcie rzeby swojego brzucha | |
|     |   | 
|  2005-09-14, 22:44 | #28 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2002-02 Lokalizacja: lubuszanka 
				 | 

Ja też miała fioła na punkie Kelly Family, a najbardziej na Angelo   Najpierw zadowalały mnie plakaty z polskich gazet, potem niemieckie, doszły MC, CD, VHS. Głupota było kupowanie kasety i CD jednego albumu (mialam wszystko). A że z Zielonej bardzo blisko do niemiec, to robiłam wypad po jakis plakat (23 marki - p amiętam jak dziś!)  Potem korespondencja z fankami z całej europy (nieźle język podszkoliłam) - no i zaczeły sie koncerty (polska, czechy, niemcy) kupowanie i robienie zdjęć, wydałam majątek ;( A pod koniec mojej "wariacji" wybrałam się na tydzień do Gymnich gdzie nareszcie dostałam autografy itp. Było to jakieś 6 lat temu. A co do Paddeego, to też w szoku jestem że poszedł do zakonu?!! To chyba jakis kawał był co? 
				__________________ Blondes do it better... | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 22:47 | #29 | 
| Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail) Zarejestrowany: 2003-09 
				 | 

spice girlss!! miałam buty z ich zdjeciami   koszulki, ksiązki, wszystkie koncerty nagrane, programy wywiady płyty kasety, autograf od wuja  po prostu maniaczka.  dzisiaj zostały mi tylko płyty i kasety ktore leza w piwnicy... eh... to jedyny zespól za ktorym tak szalalam. kiedy go rozwiazali słuchałam jeszcze utworkow pojedynczych spicetek, ale uzaleznienie mineło. od tej pory nikt mnie jeszcze tak nie zafascynował.... | 
|     |   | 
|  2005-09-14, 23:39 | #30 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-02 
				 | 

Papa Dance Sabrina Modern Talking Europe NKOTB Kelly Family uwielbiałam piosenki Disco Polo  (np. "Majteczki w kropeczki") | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.