|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ŚREDNIA I GÓRNA półka, GUERLAIN, CHANEL, YVES SAINT LAURENT, MAX FACTORWitam na moim wątku wymiankowym
![]() ![]() ![]() Na wymianę mam kosmetyki (głównie kolorówka) ze średniej i górnej półki, dlatego też na wymianę interesują mnie kosmetyki tylko tego typu. Wymienię: Cielista, blado różowa pomadka - YVES SAINT LAURENT - ROUGE PERSONNEL - bardzo niewiele używana, dosłownie parę razy - kupiona na truskawie, ok 5 miesięcy temu - Kod widać na ostatnim zdjęciu nieaktualne. Dokładka (08.05.10.) GUERLAIN METEORITES 02 PINK FRESH 8 GR MINIATURES - kupione w zestawie na strawberrynet tydzień temu - nowe, nie używany, ani nie testowane. SHISEIDO The Makeup Compact Foundation B60 wkład wraz z hermetycznie zamokniętym aplikatorem widocznym na fotce w pudełeczku i pełną ulotka producenta o produkcie. CDN.
Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim... Edytowane przez rzesa20 Czas edycji: 2010-05-08 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ŚREDNIA I GÓRNA półka, GUERLAIN, CHANEL, YVES SAINT LAURENT, MAX FACTOR
Muszę Cie zmartwić,bo to stara pomadka i jak widze po kodzie to już jest po terminie
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
O kurcze! faktycznie i to rok 2000!! nie sprawdzałam kodu, bo stosunkowo niedawno kupiłam i nawet bym nie pomyślała, że może być tyle po terminie
![]() w takim razie ogłoszenie z pomadką nieaktualne.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na truskawie trzeba uważac,bo oni mają sporo takich kwiatków ;/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.