| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-07, 14:20 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Cały świat 
				 | Fotoksiążki ślubne

Witam, Chciałem Was zapytać o wasze zdanie na temat fotoksiążki jako formy pamiątki lub prezentu na ślub. Czy miałyście kiedykolwiek doświadczenia z takim gadżetem? Jak tak, to czy warto zainwestować w taki prezent? Będę wdzięczny za opinie   | 
|     |   | 
|  2010-04-07, 14:32 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Dot.: Fotoksiążki ślubne

jako forma pamiątki jak najbardziej   sami po ślubie będziemy zastanawiać się nad taką książką, bo bardzo nam się taki pomysł podoba | 
|     |   | 
|  2010-04-07, 14:55 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Tarnów 
				 | 

My na pewno też po ślubie zrobimy sobie fotoksiążkę   wg mnie to super pomysł   | 
|     |   | 
|  2010-04-07, 14:58 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

Ja będę miała fotoksięgę i bardzo mi się ten pomysł podoba. nikt mi nie będzie marudził 'daj mi to zdjęcie, albo tamto" . Nie da się wyjąć i koniec   
				__________________ Mikołajek   26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] | 
|     |   | 
|  2010-04-07, 15:01 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Jako prezent albo dodatek do albumu tak, ale zamiast tradycyjnego albumu ślubnego z wklejanymi zdjęciami na pewno bym się nie zdecydowała. Jednak album ma swój urok, a do fotoksiążki nie jestem aż tak bardzo przekonana - ma w sobie coś takiego jakiegoś sztucznego. No i cena moim zdaniem jest zbyt duża w stosunku do normalnych zdjęć. Dla mnie byłoby to zbędne wydanie pieniędzy, aczkolwiek gdybym dostała ją w prezencie, to na pewno bym się ucieszyła    Edytowane przez rinco Czas edycji: 2010-04-07 o 15:02 | 
|     |   | 
|  2010-04-07, 15:21 | #6 | 
				 | 

Hehe dzięki za opinię. W zasadzie zastanawiałem się czy fotoksiążka może faktycznie w przyszłości wyprzeć tradycyjne albumy. Moda ślubna w tych czasach bardzo szybko ewoluuje, to samo tyczy się fotografii ślubnej - bo liczy się oryginalność.

| 
|     |   | 
|  2010-04-07, 21:16 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

fotoksiążka to już chyba standard, jeśli chodzi o usługę fotografii ślubnej, sam Pan powinien wiedzieć najlepiej. Czas biegnie do przodu tak szybko... myślę, że za kilka lat będzie jakaś inna ciekawa alternatywa dla fotoksiążki.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2010-04-08, 14:51 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Foto książka to fajny pomysł, mi jednak bardzie podobają się albumy. Przede wszystkim piękne są te ozdabiane ręcznie, jak ktoś nie ma czasu i zdolności może zamówić taki album u jednej z wielu scrapperek   Ja sama będę robiła taki album i pasującą do niego księgę gości. COŚ PIĘKNEGO! | 
|     |   | 
|  2010-04-08, 15:29 | #9 | 
				 | 

Fakt, ozdabiane albumy są piękne.

| 
|     |   | 
|  2010-04-10, 17:18 | #10 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

wolę album

__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-23, 13:11 | #11 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: W-wa 
				 | 

Rowniez wole album,  bo ma klimat. Oczywiscie mam namysli taki do ktorego wkleja sie zdjecia i ma pomiedzy kartami pergamin/bibulke.  Oczywiscie ladnie zrobiona fotoksiazka tez bedzie ok. My sami wklejalismy nasze zdjecia(nie chcielismy zeby robil to fotograf). Dodatkowo byly mile wspomnienia przy wklejaniu, wszystkie mile emocje powrocily  nalezy tylko pamietac o specjalnym kleju do zdjec   | 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-23, 22:30 | #12 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Italia 
				 | 

We Wloszech fotoksiazka juz prawie wyparla klasyczny album,kosztuje mnostwo kaski,ale to naprawde piekna pamiatka,my na pewno sie na nia zdecydujemy   
				__________________  nasz slub 02/10/2010  Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.— Phil Bosmans | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)