|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
perfumy, odlewki, pielęgnacja - letni wątek
NIEAKTUALNE
Witam ponownie ![]() *uprzedzam, że rzeczy mogą zniknąć gdyż są wystawione również na all. DO WYMIANY: perfumy ADIDAS 3 EXTREME EDT WOMAN (czerwone) 50ml, 3 razy użyte - niewielki ubytek, posiadam oryginalny kartonik - to nie tester unikat ;-) Na zapach składają się: wanilia, paczula, ciemna czekolada oraz styraks. odlewki Molinard Orange Cinnamon ok. 4ml, szklany atomizer Laura Biagiotti Tempore Donna ok. 5ml, szklany atomizer Sephora Brown 4ml, szklany atomizer Christian Dior Miss Dior Cherie EDP ok. 5ml, plastikowy pen miniaturki escada sunset heat 3/4ml fendi theorema 5ml, raz testowana próbki Dior midnight poison (fr) euphoria crystial shimmer (fr) moschino i love love (ff) escada moon sparkle (fr) cool water game davidoff (fr) flowerbomb (fs) jeszcze zajżę do pudełeczka... (ff)-fiolka firmowa (fs)-fiolka sephorowa ![]() (fr)-fiolka "robiona" pielęgnacja aquolina cukier puder balsam 125ml, nowy, nieużywany Na pewno skuszę się na odlewki: indian holi flowerbomb edp, edt, extreme, letnia wersja cinema edp, edt jakiegoś świeżaka dla mamy ![]() jestem owtarta na propozycje Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-07-28 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumy, odlewki, pielęgnacja - letni wątek
Interesuje mnie:
Molinard Orange Cinnamon ok. 4ml, szklany atomizer Christian Dior Miss Dior Cherie EDP ok. 5ml, plastikowy pen
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
szukam teraz czegoś fajnego słodkiego na lato ,tylko nie odlewki (zbieram flaszki
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana mam pryzmy sypkie Givenchy w orginalnym pudełeczku zostala 1/3opakowania chetnie je wymienie na Sephorowa Vanilia Vanila
![]() Podoba mi sie tez chocolovers ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
w takim razie proszę o czas do namysłu
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() przykro mi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-06-04 o 16:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
Laura Biagiotti Tempore Donna ok. 5ml, szklany atomizer Christian Dior Miss Dior Cherie EDP ok. 5ml, plastikowy pen Chopard Wish Turquoise Diamond, ok. 8ml, szklany, atomizer escada moon sparkle (fr) cool water game davidoff (fr) flowerbomb (fs) Znajdziesz coś w moich wątkach?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnóstwo rzeczy mnie interesuje
![]() m.in. Sephora Brown, oprócz tego Sephorowa Vanilia z Twojego podpisu, Miss Dior Cherie EDP ![]() Oddam pół wątku i jeszcze więcej ![]() ![]() z tego co poszukujesz jedynie mam próbeczkę Flowerbomb Extreme, jeszcze mogę pomęczyć tatę, czy oddałby mi trochę ml ze swojego A*Men'a ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
oj, niestety nic już nie będę mieć, ewentualnie mogę zrobić odlewkę Escada Incredible me, Avril Lavigne Black Star, Lancome Hypnose Senses..
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
witaj oprócz tego co w podpisie szukam obecnie :
CACHAREL – Amor Amor Tentation ANGE OU DEMON LE SECRET - GIVENCHY VIKTOR&ROLF – Flowerbomb - WERSJA EDT DONNA KARAN – Black Cashmere BVLGARI – Jasmin Noir ![]() DIOR – Dolce Vita ![]() ![]() ![]() MAX MARA – Kashmina Touch CINDY CRAWFORD – Waterfalls CDG INCENSE – Avignon L’ARTISAN – T4T MARC JACOBS – Lola MOSCHINO – Glamour THIERRY MUGLER – Alien YSL – Cinema – WARIACJE NA TEMAT OPRÓCZ EdT I edp SHISEIDO -Feminite du Bois KENNETH COLE – Black ARMANI – Code Coś z Allegorii - może Pamplelune pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, jestem chętna na wymianę
![]() Ja A*Men mam ok. 8 ml. Podobają mi się u Ciebie też miniaturka Theoremy i odlewka Molinard Orange Cinnamon. Mogę zrobić jeszcze odlewkę 7ml. Shalimar edp. Pasowałoby Ci to? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Ciebie odlewki: molinard orange cinamon, MDCh edp (w platikowym penie) i miniaturka theoremy dla mnie odlewki: a*men i shalimar jeśli nie masz zastrzeżeń, zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.