|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
żelowe zapiętki? proszę o radę
Witam was,
mam szpilki, które mi się bardzo podobają i chciałabym iść w nich na ważną dla mnie imprezę w czwartek... Mam taki problem, że zawsze mocno buty obcierają mi pięty tak więc kupiłam sobie żelowe zapiętki firmy Kiwi... ale bardzo słabo się trzymają... wnętrze buta jest materiałowe, nie skórzane... Jak myślicie, czym najlepiej je przyczepić, aby się nie przesuwały? Kropelka da radę?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: żelowe zapiętki? proszę o radę
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19203635]Witam was,
mam szpilki, które mi się bardzo podobają i chciałabym iść w nich na ważną dla mnie imprezę w czwartek... Mam taki problem, że zawsze mocno buty obcierają mi pięty tak więc kupiłam sobie żelowe zapiętki firmy Kiwi... ale bardzo słabo się trzymają... wnętrze buta jest materiałowe, nie skórzane... Jak myślicie, czym najlepiej je przyczepić, aby się nie przesuwały? Kropelka da radę? [/QUOTE]mi by było żal zapiętek bo stałyby się jednorazowe, a takich żelowych szkoda. W deichmannie są po 4 zł skórzane które się przykleja do tyłu pięty- na Twym miejscu to bym wybrała lub podłożenie korka pod pięte w mym przypadku to się sprawdza
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
też nabyłam takie zapiętki i do buta przymocowałam je taśmą dwustronną;]
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ja jakiś czas temu też miałam problem obcierających butów i wtedy kupiłam sobie plastry na pęcherze Compeed, są owalne, dość grube i fajnie przykrywają piętę
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja przykleiłam na kropelkę na studniówkę.
teraz już się przesuwają ![]() więc swobodnie można je później oderwać i przekleić do innych butów
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Oki
dzięki wam dziewczyny, jutro poproszę TŻ albo tatę o zajęcie się sprawą hihi w sumie nie dałam dużo za te zapiętki, dziś 13,59 w rossmannie... no ale jak tak sobie spróbowałam chociaż chwilke w nich pochodzić to normalnie ... czuję, że przetańczę caaaałą noc
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;19205896]Oki
dzięki wam dziewczyny, jutro poproszę TŻ albo tatę o zajęcie się sprawą hihi w sumie nie dałam dużo za te zapiętki, dziś 13,59 w rossmannie... no ale jak tak sobie spróbowałam chociaż chwilke w nich pochodzić to normalnie ... czuję, że przetańczę caaaałą noc [/QUOTE]ja kupiłam dzień przed studniówką te szpilki i dokładnie tak było, przetańczyłam w nich całą noc i nic mnie nie obtarło idealne zapiętki kiwi.
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
żelowe zapiętki Kiwi przykleiłam ostatecznie butaprenem, nie kropelką.... są SUPER! przetańczyłam prawie całą imprezę, zero obtarć, magia...
Polecam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

tak więc kupiłam sobie żelowe zapiętki firmy Kiwi... ale bardzo słabo się trzymają... wnętrze buta jest materiałowe, nie skórzane... Jak myślicie, czym najlepiej je przyczepić, aby się nie przesuwały? Kropelka da radę? 

w mym przypadku to się sprawdza