| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-23, 09:09 | #1 | 
| BAN stały | SZUKAM SUKNI ŚLUBNEJ NA WYMIANE - krój obojetny potrzebna do sesji zdjęciowej!!!

Tak więc jak w temacie szukam sukni ślubnej z rozmiarów 32 lub 34 lub 36 ( i tak będzie przerabiana przez projektantkę) KRÓJ OBOJĘTNY ZJDECIA SA TYLKO DLA PICU :d Nie szukam sukienek drogich za które musiałabym oddać cały wątek szukam czegos taniego - ma ma być NA jedna sesje a nie na ślub. Suknia musi być do ziemi do jedyny warunek wymienię to co mam w wątkach. A mogę poszukać coś poza bo mam mnustwo ubrań ponieważ zajmuję się modelingiem. Mam ponad 300 ubrań i dodatków wiec jest w czym wybierać Chętnie przygarnę także białe buty (ale nie w szpic!) na rozm ok 37 24,5cm wkładki! MOGĄ BYĆ TO OPEN TOE, SANDAŁKI BADZ CZÓŁENKA A NAWET PLATFORMY mozna zdjecia ładować tu albo najlepiej wysyłać na emiala shopping_ibutik@wp.pl Edytowane przez boskie_ubrania Czas edycji: 2010-05-23 o 10:41 | 
|     |   | 
|  2010-06-21, 21:27 | #5 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: SZUKAM SUKNI ŚLUBNEJ NA WYMIANE - krój obojetny potrzebna do sesji zdjęciowej!!

Mam białe sandałki rozm. 37 ubrane raz na własne wesele jeśli jesteś zainteresowana daj znać u mnie a prześlę zdjęcia

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

z trenem
 z trenem

zapraszam
zapraszam