|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wyjątkowe zaproszenia...
cześc dziewczyny
![]() mam pewien problem. Mianowicie chciałabym aby zaproszenia dla chrzestnych wyglądały inaczej niż dla pozostałych gości i inaczej niż dla świadków, ale nie mogę znaleźc zadnego wyjatkowego zaproszenia z fajnym tekstem. czy Wy też tak robicie? ślub co prawda mam 16 pazdziernika 2010 ale musze z wyjechac na miesiac do Hollandii i wolałabym miec to zrobione. Prosze pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wyjątkowe zaproszenia...
Chodzi Ci tylko o to, żeby tekst zaproszenia był inny czy cały projekt? Jeśli mają być wyjątkowe, to może spróbuj zrobić je sama, np. ze zdjęciem Twoim i TŻ? Sporo ciekawych projektów robionych ręcznie zaproszeń można teraz podejrzeć na all... może znajdziesz jakieś inspiracje
![]() Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2010-06-20 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja robię dla wszystkich takie same, ale robię je sama, są bardzo pracochłonne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
My dla świadków i gości mamy takie same
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ogolnie to chce by zaproszenie bylo inne takie wyjatkowe i tekst tez.
siedzialam nad tym dosc dlugo wczoraj i mam juz opracowana kompletna forme dla swiadkow a z ta dla chrzestnych...hm...chyba bede musiala cos zmienic.... takie cos mam dla swiadkow "Ty i Ja spośród tysięcy mocno trzymamy się za ręce, niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły...miła... Odtąd już razem zawsze i wszędzie. Tak miało być i tak niech będzie." Bolesław Leśmian W najpiękniejszym dniu swego życia 16 października 2010 roku, gdy wskazówki zegara wskażą godzinę 16:00, w Kościele Św. Katarzyny w Wolbromiu rozpoczną wspólną drogę życia Justyna N Arkadiusz G Świadkiem nie każdy zostać może To wyjątkowa osoba, która doradzi, pomoże, Która niezwłocznie przybędzie, gdy bardzo potrzebna będzie. Gdy poleci łezka szczęścia – chusteczkę poda. Dla nas czasu Jej poświecić nie będzie szkoda. Takiej świadkowej na ślubie chcieliśmy Dlatego właśnie Ciebie wybraliśmy Sz. P…………………………………………………… ………… Po Ceremonii Zaślubin odbędzie się Przyjęcie Weselne W Remizie OSP w Łobzowie Gdzie wzniosą toast Goście przybyli, by państwo Młodzi Szczęśliwie Żyli dla swiadka takie samo tylko forma swiadkowej zostala zmieniona na swiadka a dla chrzestnych cos takiego „ Żyć – to być wdzięcznym za wszelkie dobro, Które jest nam codziennie ofiarowane w ludziach i rzeczach”. W najpiękniejszym dniu swego życia 16 października 2010 roku, gdy wskazówki zegara wskażą godzinę 16:00, w Kościele Św. Katarzyny w Wolbromiu rozpoczną wspólną drogę życia Justyna N Arkadiusz G Kochana Matko Chrzestna !! W tym szczególnym dla nas dniu Chciałbym powiedzieć Ci DZIĘKUJĘ. Przede wszystkim za to, Że byłaś przy mnie Przy Chrzcie Świętym Pobłogosławiłaś mnie i wprowadziłaś Do mojego życia radość. Dziękuję Ci, Za wyrozumiałość i uśmiech Za pogodne dni pełne miłości i Szczęścia Za Twoją pomoc i wsparcie W każdej chwili mojego życia. Jako, że pierwsze godziny naszego małżeństwa Pragniemy spędzić w gronie rodziny i przyjaciół Będziemy zaszczyceni jeśli zechcesz się do nich dołączyć I swoją obecnością uświetnić Przyjęcie Weselne, Które odbędzie się w Remizie OSP w Łobzowie Na uroczystość Zaślubin zapraszają Rodzice i Narzeczeni wiadomo ze nie wyjdzie mi to tak ladnie jak w wordzie ale coz... dla kazdego chrzestnego zostala zmieniona forma. Tu akurat jest dla chrzestnej pana mlodego a dla chrzestnego tak „ Żyć – to być wdzięcznym za wszelkie dobro, Które jest nam codziennie ofiarowane w ludziach i rzeczach”. W najpiękniejszym dniu swego życia 16 października 2010 roku, gdy wskazówki zegara wskażą godzinę 16:00, w Kościele Św. Katarzyny w Wolbromiu rozpoczną wspólną drogę życia Justyna N Arkadiusz G Kochany Ojcze Chrzestny!! W tym szczególnym dla nas dniu Chciałabym powiedzieć Ci DZIĘKUJĘ. Przede wszystkim za to, Że byłeś przy mnie Przy Chrzcie Świętym Pobłogosławiłeś mnie i wprowadziłeś Do mojego życia radość. Dziękuję Ci za gest dobroci, Setki łagodnych uśmiechów, Które wypełniły moje życie. Jako, że pierwsze godziny naszego małżeństwa Pragniemy spędzić w gronie rodziny i przyjaciół Będziemy zaszczyceni jeśli zechcesz się do nich dołączyć I swoją obecnością uświetnić Przyjęcie Weselne, Które odbędzie się w Remizie OSP w Łobzowie Na uroczystość Zaślubin zapraszają Rodzice i Narzeczeni i co o tym myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie za dużo tego wszystkiego
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama pochodzi z Wolbromia więc wiem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.