![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ZIMA ♥ Cotynato tzn. SZYBKA WYMIANA !!!!NIEaktualny , zapraszam do nowego. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-11-02 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZIMA ♥ Cotynato tzn. SZYBKA WYMIANA !!!!
*Spodnie , marmurki s-ki
Trf z tego co pamiętam zara Stan bdb z małym minusem, leciutko szwy poszły na kroku ale widać to dopiero jak się przypatrzy * Miętowy sweterek s/m nie ma jednego guzika Only albo f&f nie pamiętam dokładnie Amarantowy sweterek z okrągłym dekoltem, H&M stan db *Amarantowy golfik. H&M na oko to L elastyczny stan bdb- * fioletowa bluzeczka motylek elastyczna z fajnymi rękawkami s/m bdb- * panterkowa KappAhl Xs/s stan bdb- * zeberka chyba h&m wiązana na szyję w odcieniach fioletu i czerni elastyczna , bardzo ładna. s/m/l elastyczna * Nowe pumpy M-ki amisu za coś fajnego ![]() Rzeczy które nie są opisane nie są na wymianę. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-10-26 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Biały płaszczyk , przejściowy między jesienią a zimą.
Myślę że na cieplejsze dni w zimie też styknie ![]() Stan db z małym plusem. Jest lekko kremowa xs/s bardzo ładny krój * czerwony grzybek Na duże guziki, stan db+ czerwony *Biały gruby i ciepły nietoperz bez kwiatka, stan bdb- ma małą plamkę na dole do sprania , ale nie chce mi się bawić w wybielacze. Gina tricot M *Biała z żabotem, nowa M Za coś fajnego * różowa w paski - zalicytowana na all , później ściągnę zdjęcia * biała delikatna bluzka , zwiewna i kobieca lekkie bufki , z tyłu wiązanie jakby gorsetowe s/m bdb- *Satynowa kurteczka H&M 34 , za coś bardzo fajnego , kremowa, z bardzo przyjemnej satyny Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-10-17 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
* Pomarańczowa bombka
tunika / dla niższych sukienka większy rozmiar , ale m/l idealna z paskiem Lekkie bufki , zapinana na guziczki * Bluzka z motywem skrzydełek na plecach Ma dwie tłuste plamki - myślę że zejdą * Brązowy sweterek na długi rękaw kardigan na guziczki , m-ka stan db+ * koszula czerwona w kratę dłuższa s-ka rozpruła się z tyłu na karku , ale obecnie jest zszyte tak żeby było. poza tym nie wiem czy chce oddać * Czerwona bokserka z mini żabotem W lekkie pionowe prążki. Stan db+ chyba ma małą plamkę * różowa tunika long na jedno ramię vero moda L ładnie wygląda z paskiem i legginsami. *camieu bluzka z falbanką stan bdb- zwężana na M Za coś mega * sukienka dzianinowa vero moda ok XXL ale na L i XL wygląda ok. Za coś co mnie powali ![]() * czarny golfik , na dole i na rękawach guziczki w małe kwiatki , ma dziurę po szwie , łatwą do zszycia. lekko wyblakł stan db+ Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-10-17 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
*Wielka torba czarna w gwiazdki
można zapinać po boku aby była mniejsza stan db+ Nie wiem czy oddam * Biała klasyczna, zwykła. Pojemna , ale nie mieści a4 Stan db+ trzeba by uprać : D * Czarny sweterek 2w1 stan db++ lekkie bufki , wszyty materiał w krateczkę xs/s * torebka kremowa z serduszkiem. Noszona może raz - o ile w ogóle. * oryginalne indyjskie buty Założone raz lub dwa na imprezę tematyczną. Ślady użytkowania widać najbardziej na podeszwach. 39/40 dł wkładki 39 cm * Balerinki z zamkiem nowe 41 ODDAM TYLKO ZA COŚ MEGA najchętniej za inne buty , albo coś co mnie powali czytaj. sukienki z wish, płaszczyk, tel. *Czarne rurki , z tyłu na dole wiązanie jakby gorsetowe na różową wstążkę. Boskie, xs/s/małe m. zalicytowane na all Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-10-29 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
*Rajty Reserved.
s/m Nowe . *Kamizelka H&M Stan db+ zwężana na xs/xxs * klasyczna czarna do kolana. Przód kopertowy. Na drugim zdjęciu narysowałam krój. Stan bdb- elastyczna od s- do xl wg mnie. *spódniczka w paski chyba h&m stan bdb- elastyczna , wysoki stan do bokserki śliczna s/m *Klasyczna czarna bokserka s/m elastyczna w lekkie pionowe prążki. * Duża tunika XXL XXXL z motywem floral regulowana z tyłu paskiem na talii. bdb * Sukienka nietoperz luźna, XXL na oko. Ja mam M i nosiłam , ale była bardzo luźna, rękawy motylki , coś na wzór łezki na plecach. db+ * sweterek mango s/m jest to cieniutki sweterek , stan db+ kieszonki , lekkie bufki. zostawiam sobie BIAŁE PLAMY TO WINA APARATU Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-11-01 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
* nowa sukienka góra w paski z kokardką
na dole motyw floral m-ka elastyczna za coś fajnego * zamszowe botki 41 - wkładka ok 26,6 NOWE koturn ok.10cm Bluzka pimkie M biała elastyczna mniej więcej za pupę. Z cekinami na "obroży" NOWA za coś fajnego *Sweterek na krótki rękaw szaro-biały w paseczki koperowy m/l/xl stan bdb na dole kokardka TYLKO ZA COŚ Z 1 postu czyt.wishlist *Bluza-narzutka chyba vero moda , albo h&m nie pamiętam dokładnie raczej uni z kapturem, ładny niebieski bdb- *Pistacjowy kardigan 3/4 rękaw stan db+ na guziczki z masy perłowej tylko za inny albo sukienkę *Płaszczyk reserved z metki S ale wypada na M/L stan bdb- , ma jakieś białe plamki ale to da się sprać. *Bluza only z myszką miki db+ czarno -czerwona xs/s na długo rękaw Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-11-01 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki i biżuteria.
1.Nyx REA , tylko wypróbowana. 2. Na życzenie dłuższy opis , poniżej w skrócie. * samoopalacz do twarzy (ciemna karnacja) kolastyna - użyty kilka razy *Eveline ok . połowa *Elseve Ok 3/4 albo i więcej * nowy - nie ruszany migdałowy żel pod prysznic Avon * 2 próbki naomi * kilka próbek clareny *tipsy ok 20 sztuk ciemny róż - amarant i ok 20 sztuk jasny róż - mleczny róż. *sunflower , żel twardy biały - użyty raz, aktualnie nie robię paznokci więc nie potrzebuję. - kamuflaż beige Reni Nail ok połowa - Odżywka do paznokci keylis z keratyną , raz użyta . -Little blac dress ponad połowa. reszta jak widać. CZAPKA noszona ze 2 razy , podszywana przez co jest mega ciepła. Bardzo ładnie prezentuje sie na głowie. Czarna sukienka sexowna z lejącym się dekoltem. Na mnie prezentuje się średnio , ale ogólnie na kogoś z rozmiarem s. małym M z większym biustem będzie mega,. stan db++++ Różówa bluzka z cekinowymi trampkami na ramionach ściagacze , można nosić ściśnięte na kokardkę i normalne z luźmymi sznuereczkami. Nowa , jedynie przymierzona Biały nietoperz na mnie. Biała bluzka z fajnym napisem Jak nowa , tyle że pobrudziła się pudrem w tym "miejscu na głowę" xs/s Kurtka Denim xs/s Ja mam M i jest mi lekko przykrótka. Stan db+ , kolor khaki lub coś w tym stylu, Ciepła z fajnym kapturkiem wyścielanym futerkiem. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-11-01 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
* futerko - narzutka z metki 12
, jak dla mnie M-ka stan bdb *Cieplejsza kamizelka Orsay stan db+ za coś fajnego * atmo buty na ładnym wysokim obcasie na przodzie diamenciki , jednego albo 2 nie ma , ale nie rzuca się to w oczy ponieważ pozostały "obwódki" 41 stan db++ , flaczki praktycznie całe, założone 2 razy , ale się lekko przykurzyły od leżenia z innymi butami ![]() *białe trampki 41 na zatrzaski z boku fajne , kapciowate, w stylu emu, wygodne tylko przymierzane, ale trzeba uprać bo się przykurzyły ostro. Zdjęcia nie oddają uroku. * Bluzka 2 w 1 z mgiełką w serduszka wiązana na kokardkę za coś fajnego *Tunika XXL/XXL stan bdb regulowana paskiem na talii *Szara bluza z kracistym wnętrzem kaptura stan db+ chyba bershka Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-10-31 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1287327058 cos u mnie za zestaw?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1287324828
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287324947https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1287325673 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1287324947 cos za cos?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia niektórych ciuszków na mnie.
PLUS *Kuferek z czegoś na styl skorki, stan bdb- właściwie prawie nienoszona. Oddam najchętniej za fajną sukienkę lub wielką torbę. *Żółto - mleczny sweterek atmo s/m stan bdb--- Bardziej żółty niż na zdjęciu. za coś fajnego *czarny kardigan mew , bez jednego guziczka, stan db+ oddam za coś fajnego , najchętniej inny dłuższy sweter lub bluzę. s z metki wg mnie s/mm *biały gruby nietoperz> ma jedną plamkę , ale wydaje mi się ze zejdzie bez problemu. M-ka gins tricot , super na zimę. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-10-22 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
*Klasyczna czarna bokserka s/m
elastyczna w lekkie pionowe prążki. coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś jeszcze, chciałabym chociaż dwie rzeczy Twoje
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- przepraszam, nawet nie zauwazylam z pospiechu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- za *Biały gruby i ciepły nietoperz bez kwiatka, stan bdb- ma małą plamkę na dole do sprania , ale nie chce mi się bawić w wybielacze. Gina tricot M ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za *Amarantowy golfik.
H&M na oko to L elastyczny stan bdb- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos za
*Czarne rurki , z tyłu na dole wiązanie jakby gorsetowe na różową wstążkę. Boskie, xs/s/małe m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Niestety nie zrobię teraz, bo ciemno już jest, alesnie licytowana jest ta spodniczka, wiec tyko teraz moglabys sie zdecydowac
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
sukienka czarna kopertowa
*Elseve Ok 3/4 albo i więcej * nowy - nie ruszany migdałowy żel pod prysznic Avon * 2 próbki naomi * kilka próbek clareny *tipsy ok 20 sztuk ciemny róż - amarant i ok 20 sztuk jasny róż - mleczny róż. - kamuflaż beige Reni Nail ok połowa *Amarantowy golfik. H&M na oko to L elastyczny stan bdb- cos u mnie?oddam wiele odp prosze u mnie
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za spodnie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1287324613 koszulka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1287324947 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
* Czerwona bokserka z mini żabotem, * Brązowy sweterek na długi rękaw ? ![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1287325900
Podasz mi wymiary? Długość od kroku, szerokość w pasie. Jaki to materiał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Czy mogłabym poprosić o wymiary sweterka i o rozmiar z metki bokserki?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hmm to pasowałoby Ci moja tunike za Twoją blzukę z żabotem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, podoba mi się sporo rzeczy, znajdziesz cos u mnie za cokolwiek z tego?
*Biały gruby i ciepły nietoperz bez kwiatka, stan bdb- ma małą plamkę na dole do sprania , ale nie chce mi się bawić w wybielacze. Gina tricot M *Biała z żabotem, nowa M Za coś fajnego * Czarny sweterek 2w1 stan db++ lekkie bufki , wszyty materiał w krateczkę xs/s *Rajty Reserved. s/m Nowe . *Klasyczna czarna bokserka s/m elastyczna w lekkie pionowe prążki. -Little blac dress ponad połowa. -bransoletki biało szaro żółte -pierścionek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
oddam wiele,wiele,wiele za * Biały płaszczyk , przejściowy między jesienią a zimą.
Myślę że na cieplejsze dni w zimie też styknie ![]() Stan db z małym plusem. Jest lekko kremowa xs/s bardzo ładny krój |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.