| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzêdzia | 
|  2013-07-13, 15:14 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-07 
					Wiadomo¶ci: 4
				 |   pomocy!:\

nie mogê niczym zmyæ rudego koloru z w³osów,a bardzo mi na tym zale¿y..próbowa³am farbowaæ na ciemne br±zy,ale ka¿dy od razu schodzi³.znacie mo¿e jakie¶ w miarê naturalne sposoby na pozbycie siê rudzizny?   | 
|     |   | 
|  2013-07-14, 18:00 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-06 
					Wiadomo¶ci: 672
				 | 

Dot.: pomocy!:\

Z naturalnych sposobów, które przychodz± mi do g³owy to tylko specjalne, fioletowe szampony i srebrne p³ukanki s³u¿±ce do och³adzania koloru. Ewentualnie p³ukanki naturalne, np. kawowa (lekko przyciemnia w³osy)    | 
|     |   | 
|  2013-07-14, 19:42 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Lublin/Zamo¶æ 
					Wiadomo¶ci: 2 554
				 | 

Na pocz±tku proponuje w³osy jak najbardziej wyp³ukaæ z koloru za pomoc± - szamponu przeciw³upie¿owego oraz p³ukanki srebrnej. A nastêpnie stosowaæ farbê o ch³odnym odcieniu czy w popielatych odcieniach. Rudo¶æ bardzo czêsto pojawia siê przy farbowaniu na br±z. radzi³abym ³±czenie np ciemnego naturalnego blondu z br±zem. I rada na koniec: rudo¶ci s± fajne wiêc mo¿e warto je pokochaæ   
				__________________ Nazywam siê Emilka i... JestemW£OSOMANIACZK¡!   Zapraszam na bloga: http://eowinymakijaze.blogspot.com/ | 
|     |   | 
|  2013-07-14, 21:34 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-06 
					Wiadomo¶ci: 672
				 | 

otó¿ to    | 
|     |   | 
|  2013-07-16, 16:32 | #5 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-06 
					Wiadomo¶ci: 1 048
				 | 

Cytat: 
  Zgadzam siê, rudo¶ci s± fajne!  Ale wiadomo, nie ka¿demu pasuj± i nie ka¿dy chce... | |
|     |   | 
|  2013-07-17, 21:54 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 
					Wiadomo¶ci: 140
				 | 

Mi pomog³a p³ukanka fioletowa i szampon z Joanny    
				__________________ ¯eby zmieni³o siê nasze ¿ycie, musimy najpierw zmieniæ samych siebie!   | 
|     |   | 
|  2013-07-18, 15:39 | #7 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-07 Lokalizacja: Wroc³aw 
					Wiadomo¶ci: 28
				 | 

Artego 'my color reflex' - niebieski. Genialnie gasi rudy i w przeciwieñstwie do szamponów ten ¿el/od¿ywka od¿ywia w³osy  Ja niweluje nim rudziej±cy ciemny/¶redni blond i cieszê sie szlachetnym popielem  Zapomnia³abym - efekt utrzymuje siê 6-8 myæ   Edytowane przez Puline Czas edycji: 2013-07-18 o 15:42 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury | 
|  | 

| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.