|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomoc przy wyborze. :-)
Dziewczynki, wiem, że jeszcze jest trochę czasu do maja, ale muszę już powoli myśleć o wyborze sukienki na komunię do rodziny mojego TŻta.
Sukienkę będzie szyć mi mama (krawcowa) więc przynajmniej tyle z głowy. Nie jestem może aż tak stara, ale może mój wiek (24l.) pomoże wam w wyborze. Generalnie chciałabym się poradzić was o krój i jaki kolor wypada na takie święto??? Wysyłam wam kilka, które przypadły mi do gustu... Na którą waszym zdaniem się zdecydować? No i jaki kolor?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Pomoc przy wyborze. :-)
to zalezy jaki masz typ budowy, karnacje, kolor włosów.... nie do każdej kobiety pasuje ta sama sukienka (jak dla mnie jest fajna numer 3)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, to się tak nie da powiedzieć, która nam się podoba, bo w każdej z tych sukienek jedna kobieta może wyglądać olśniewająco, a inna jak wieloryb czekający na Greenpeace u wybrzeży oceanu... W każdej jedna kobieta będzie mieć olśniewającą cerę, a inna będzie wyglądać, jakby ćpała i wymiotowała na zmianę przez ostatni tydzień.
Od twojego typu urody i od twojej figury, wymiarów, wzrostu bardzo wiele zależy. Dla mnie najładniejsza jest zdecydowanie nr 3, podoba mi się też bardzo nr 6. Obie jak najbardziej nadają się na komunię. Właściwie wszystkie oprócz nr 5 według mnie sa dobre na taką okazję. Nr 5 jest zaś zbyt obcisły, może wyglądać wyzywająco. Co do kolorów to proponuję go dobrac do swojej urody, ale zdecydowanie powinien być to kolor stonowany, nie jaskrawy. Podoba mi się bardzo kolor sukienki nr 6, fajny również (ale zdecydowanie nie do każdej cery) jest kolor sukienki nr 2. Sukienka nr 3 ma klasyczne połączenie bieli i czerni, to jest uniwersalne zawsze i wszędzie. Ponadto do kościoła na gołe ramiona przydałoby się bolerko albo jakiś szal.
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
mi się podoba ta propozycja na miejscu 5... wygląda na lekką, elegancką, zaś ta 1 to bardziej kojarzy mi się z jakąś imprezą typu wesele... a to jest jednak impreza taka z elegancją że tak się wyrażę.... ale nie kieruj sie moją opinią bo ja cię nie widzę i nie mam jak ci doradzić.... bo zdarza się tak (mi często) że coś mi się bardzo podoba a jak założę to okropnie wyglądam.... dużo zależy od sylewtki osóbki....
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie 2 w jakimś bardziej beżu niż brązie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Ja wybrałabym tą czarną ( ale ja zawsze czarne wybieram
).Fioletowa ma za duży dekolt jak na imprezę komunijną, choć też ładny krój ma. Ta "sina" jeżeli masz spory biust będziesz miała jeszcze większy. Ta niebieska prosta i elegancka ![]() A ta złota ble
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie !. Wszystkie są spoko,jeśli chodzi o wesele,ale na komunię chyba trzeba włożyć coś z zakrytymi ramionkami,a krój i kolor należy do Ciebie. Zresztą masz mamę krawcową ona też coś mądrego Ci doradzi. Bo to też własnie zależy i od budowy ciała i karnacji skóry. Powodzenia.Będzie okey.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
5 lub 2
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
2
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna jest sukienka numer 2
![]() możesz przypiąć do niej jakiś kwiatek żeby ją ożywić. do tego złote dodatki. Będzie elegancko i z klasą oczywiście wybór należy do Ciebie.Tak jak wspomniała Narrhien - wszystko zależy od figury, a nawet cery i koloru włosów. |
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie sukienka nr. 2. Bardzo elegancka a do tego ładnie podkreśla to co powinna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.