|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pomocy
Witam
Dzisiaj miałam swój pierwszy raz. Na początku mnie bolało, ale później przestało myślę że moja błona została przerwana tylko nie wiem dlaczego nie wystąpiło żadne krwawienie?!. Czy po stosunku może boleć tak dziwnie brzuch bardziej pas od jednego biodra do drugiego? Jeszcze jedno pytanie: kiedy można zrobić test ciążowy, ponieważ zrobiliśmy to bez zabezpieczenia (nie chodzi mi o wpadkę że będzie bo jesteśmy już zaręczenia, ale o sam fakt). Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy
Cytat:
Mnie wszystko bolało :P A test ciążowy można zrobić już po kilku dniach, ale najpewniej po 2 tyg od stosunku. Jeśli się mylę proszę o poprawienie:P Troche to dla mnie dziwne, że zabraliście się za seks nie wiedząc podstawowych rzeczy m.in krwawienie po przerwani błony. ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" Edytowane przez PinkPanterr Czas edycji: 2010-07-16 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dzięki. Znaczy ja wiedziałam co i jak tylko, że jedni mówią że powinno wystąpić krwawienie a mało kto, że nie. A poza tym ja byłam przygotowana jeśli by wystąpiło i mój partner także
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Krwawienie nie zawsze musi występować po przerwaniu błony. Test możesz zrobić w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, gdy ona się nie pojawi, albo po czasie 2 tygodni.
A to, że jesteście zaręczeni to odrazu nie oznacza, że musicie mieć dziecko ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Test 14 dni po stosunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.