|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Architektura na Politechnice Krakowskiej
Gdyby znalazłby sie na tym forum student architektury na politechnice krakowskiej z wielka checia porozmawiałabym o nie. Idę teraz do klasy maturalnej i jestem w wielkiej kropce jelsi chodzi o studia, w zasadzie chce isc na arch. i jezdze na rysunek.. Zadawac pytania w kazdym razie ebde jesli ktos sie przyzna ze jest na takowym kierunku ;p
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Architektura na Politechnice Krakowskiej
Ja skończyłam 4 lata temu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ja zamienię się w takową studentkę od października
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Zapraszam do dyskusji nt. Architektury i Urbanistyki, Architektury Krajobrazow oraz Wnętrz w tym temacie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277840 Porozmawiamy takze i o rysunkach . Pozdrawiam.PS. Bede również studentką Architektury od pazdziernika
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wybieram się na architekturę, mam jeszcze rok do egzaminów, czyli jestem w klasie 3 liceum. Interesuje mnie sprawa matury.. Jesli bym dobrze zdala 3 rozszerzenia polski ang i historiue sztuki oraz podstawowa matme nie bedzie to problem?
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
w tym roku wynik z angielskiego w ogóle nie liczył się przy rekrutacji, ważne były (obok egzaminów z rysunku oczywiście
) wyniki z polskiego, historii/historii sztuki i matmy-ja zdawałam rozszerzenia z matematyki i historii sztuki, podstawę za to z polskiego i udało mi się, także myślę, że jeśli matura pójdzie Ci dobrze to nie będzie to żaden problem Możesz zresztą zajrzec na stronę PK, umieścili już informacje dotyczące rekrutacji 09/10, więc życzę miłej lektury i powodzenia w przygotowaniach![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Nawiążę do tematu, ponieważ mam pytanie
![]() Dostałam się w tym roku na PK na Architekturę i Urbanistykę i jest mi dość potrzebna informacja, ile godzin tygodniowo jest na tym kierunku na pierwszym roku. Chciałam to sprawdzić na stronie, ale w planie zajęć są dość dziwnie poukładane te "klocki" z przedmiotami i nie wiem czy któryś trwa np godzinę czy dwie. Z góry dziękuję za odpowiedź^^ |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
podbijam ... zagląda tu jeszcze ktoś?
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
http://politechnika.blog.onet.pl/
Polecam poczytać komentarze - niektóre wypowiedzi potrafią rozbawić do łez
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Hej
W przyszłym roku chcę zdawać na architekturę na PK w Krakowie, w związku z tym przymierzam się do wyboru szkoły rysunku w Krakowie. Po przejrzeniu ofert szkół, zastanawiam się nad dwoma: pierwsza to Elipsa: http://www.kurs-rysunku.pl/ druga to KSDT : http://www.ksdt.pl/strona_glowna.html Nie bez znaczenia jest dla mnie cena za lekcje, ale i tez poziom nauczania…zauważyłam, że w ksdt jest tam teraz duży upust cenowy …opłaca się? Proszę starszą brać o pomoc i opinie szczególnie o tych dwóch szkołach. Za wszelkie rady będę wdzięczna. |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Widzę wątek przycichł, ale może uda się go co nie co ożywić
Może znajdzie się na forum jakaś miła studentka architektury, która mogłaby udzielić kilku informacji na temat tego kierunku, która katedra jest najlepsza, co będzie potrzebne podczas studiów, jak poradzić sobie na studiach, na kogo uważać, i w ogóle jak przeżyć pierwszy semestr, a potem, miejmy nadzieję, następne
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Sporo dzisiaj architektów na polskim rynku.Jest to ciekawy, ale i ciężki kierunek.Faktem jest iż są osoby, które bez studiów potrafią stworzyć coś niepowtarzalnego
http://innoarchitektura.pl |
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
A powiedzcie gdzie chodziliście na kursy przygotowujące do egzaminów?
Ja chodziłem do Lajka Studio. Zajęcia indywidualne co mi bardzo odpowiadało. I miła Pani Architekt A wy? ktoś z Was chodził jeszcze na indywidualne lekcje? Czy to raczej rzadkość? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.