|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
zajrzyj może masz! :)
Pomóżcie mi znaleźć te rzeczy.. w zamian to co mam w wątku ciuszkowym i książkowym.. jeśli coś mnie urzeknie poszukam poza nim..
![]() piszcie tylko jeśli coś znajdziecie w zamian.. ![]() rozmiar: 36 czaasem 38. ![]() więc poszukuje: - bokserek w różnych kolorach!!! - balsamów nawilżających. -mgiełek do ciała / perfumów. ![]() - saszetek na solarium. - odżywek / balsamów do włosów. - kremów do prostowania włosów. - jedwabiu do włosów. ![]() - legginsów. - dłuższych tunik. - fajnych dłuższych t-shirtów. - małych torebeczek. najlepiej pikowanych. dużymi również nie pogardzę.. ![]() - sweterków. - japonek / balerinek 38./39 ![]() - butów na obcasie 38/9. - kolczyka do pępka, języka oraz sztangi. - srebrnej / posrebrzanej bransoletki, łańcuszka.. ![]() - nowych męskich kosmetyków. - sukienek typu tulipan. - tuszu do rzęs. i wszelkiego rodzaju kosmetyków. ![]() ![]() - kremu na blizny. - krótkiej kurteczki z esko skórki ub jeansowej. - pończoch. - krótkich (całych białych) skarpetek. - albumu na zdjęcia. - telefonu - nie musi być jakiś najnowszy.. ![]() Edytowane przez PxD Czas edycji: 2010-06-23 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zajrzyj może masz! :)
u mnie :
- bokserek w różnych kolorach!!! (mam dwie: brązowa i białą) - fajnych dłuższych t-shirtów. - małych torebeczek. najlepiej pikowanych. dużymi również nie pogardzę.. ![]() - sweterków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: zajrzyj może masz! :)
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.