|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Jak sie zachowac???
Chcę żebyscie to przeczytaly i spojzaly na sytuacje obiektywnie, nie oceniajac mnie ani S(tak nazwiemy moja przyjaciolke).
więc. Jakis czas temu spotkalysmy razem pewnego chlopaka, naprawde ślicznego. Jakos tak sie stalo ze zaczelismy sie w 3 calowac. Było to na imprezie, troche za duzo wypilysmy. On chcial czegos wiecej ale my sie nie zgodzilysmy, tylko sie calowalismy i przytulalismy. Nie traktuje tego jako jakiegos wielkiego błędu, nie żałuję, ale nie chciałabym tego powtorzyć... Problem w tym, ze ten chlopak (sporo od nas starszy) napisal do nas ostatnio i koniecznie chcial sie spotkac z nami obiema w wiadomym celu... Ja nie zgodzilam sie, bo nie intresuja mnie takie akcje, tymbardziej ze dowiedzialam sie ze ma on dziewczynę. Ona sie z nim umoiwla. Co mam zrobic? Przestrzec ja jakos czy sie nie wtracac?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak sie zachowac???
Jeżeli dla niej wystarczającą barierą nie jest fakt, że ma on dziewczynę to nie wiem co na nią mogłoby wpłynąć. Chyba, że zamierzają się bawić także z nią.
Wiek również ma tutaj znaczenie. Wiadomo, że nic poważniejszego z tego nie wyniknie tzn. żaden związek. W jakim celu ona ma zamiar spotkać się z nim? Jest świadoma czego on oczekuje? Chyba naprawdę super śliczny skoro tak ją oczarował. Moim zdaniem lepiej, żebyś powiedziała co o tym sądzisz swojej przyjaciółce. Przynajmniej będziesz miała poczucie, że nie byłaś bezczynna, gdyby później cierpiała przez niego z jakiegoś powodu.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedz jej, że ma dziewczyne i tyle. A to co ona zrobi to juz nie masz na to większego wpływu.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacje i dzieci się nudzą.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz siostrę syjamską?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
lalalabamba - postaram się nie skomentować...
Jeśli Tobie to nie pasuje - to się w to nie baw. Ale jeśli Twojej kumpeli nic nie przeszkadza - jej sprawa. Tak na marginesie. Co za palant :/
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Daj jej klapsa, albo powiedz, że jak to zrobi to pójdzie do piekła, może się przestraszy i zrezygnuje z tego fantastycznego pomysłu.
Tak w ogóle to Ona wie, po co tam idzie, więc nie ma potrzeby, żebyś się wtrącała. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Zostaw to i się nie wtrącaj
wiadomo po co do niego idzie, więc chyba wie co robi
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz jej co wiesz i tyle. Może jego laska lubi trójkąciki
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
powiedz, że chodzi mu o jedno, ma dziewczynę itp. z tym, że ona może uznać to jako atak na swoją osobę, albo Twoją zazdrość
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
chyba nie jest nieswiadoma i wie czego ten chlopak od niej chce, skoro sie z nim umowila to widocznie jej to pasuje, powiedz jej tylko co o tym myslisz .
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
hehe trojkacika by chcial. za kolezanke odpowiedzialna nie jestes, sama zdecydowala. a ten facet to rzecywiscie palant
|
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Palant, bo jest w związku. Gdyby był sam to droga wolna.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Powiedz koleżance, żeby się jeszcze nad tym zastanowiła - czy na pewno chce zaczynać coś z zajętym facetem (zła karma lubi wracać, a dziewczyna faceta może jej zrobić w życiu piekło, jak się dowie), a jeśli jej to nie przeszkadza, to czy aby na pewno potraktuje to tylko jako przygodę (bo jeśli się zaangażuje uczuciowo, to będzie miała potem złamane serce). Niech się zastanowi, czy warto. Może lepiej tamto wydarzenie zachować jako miłe wspomnienie szalonego wieczoru i nie iść dalej?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Ale może zastanów się jescze...może też się z nim spotkaj, będzie fajnie
![]() Całować się i obściskiwać z zajętym to można było, a teraz nagle coś Ci przeszkadza..?haha:brzyda l:
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
O tym, że on ma dziewczynę dowiedziała się później, więc daj spokój.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Palant bo mimo tego,że ma dziewczynę to proponuje jakieś sekscesy nowo poznanym dziewczynom.
Czyli dla Ciebie tak postępuje normalny chłopak? Chyba,że dziewczyna o wszystkim wie i na wszystko się godzi ale wtedy opisałabym to innym słowem - patologia.
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
calej reszcie która sensownie odpowiedziała bardzo dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

Wiek również ma tutaj znaczenie. Wiadomo, że nic poważniejszego z tego nie wyniknie tzn. żaden związek. W jakim celu ona ma zamiar spotkać się z nim? Jest świadoma czego on oczekuje? Chyba naprawdę super śliczny skoro tak ją oczarował.
Moim zdaniem lepiej, żebyś powiedziała co o tym sądzisz swojej przyjaciółce. Przynajmniej będziesz miała poczucie, że nie byłaś bezczynna, gdyby później cierpiała przez niego z jakiegoś powodu.

wiadomo po co do niego idzie, więc chyba wie co robi