2016-05-06, 11:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Adaptacja do przedszkola- proszę o pomoc w badaniach do pracy licencjackiej
Cytat:
Napisane przez Myonica
Witam wszystkich 
Mam nadzieję, że wybrałam dobry wątek, może jakaś miła mamusia lub tatuś tu trafi i mi pomoże. Otóż jestem studentką pedagogiki i piszę pracę licencjacką nt. adaptacji trzylatków do przedszkola. W związku z tym zapraszam do wypełnienia ankiety, która bardzo pomoże mi w badaniach licencjackich. Ankieta jest anonimowa i jest skierowana do rodziców/ opiekunów, którzy posłali swoje dziecko do przedszkola w wieku 3 lat (rocznikowo lub skończone- to bardzo ważne). Ankieta jest dość krótka, wg moich analiz wypełnia się ją ok 5-7 minut.
Bardzo serdecznie proszę o pomoc, brakuje mi jeszcze wielu respondentów a każda wypełniona ankieta jest dla mnie bardzo ważna. 
Link do ankiety: https://www.ankietka.pl/ankieta/2212...zedszkola.html
|
W pytaniu 6. trzeba cokolwiek wpisać w pole "inne" i zaznaczyć, bo inaczej nie przepuszcza do kolejnego kroku.
W pytaniu o to, czy zabrałabym na stałe dziecko z przedszkola przez problemy z adaptacją a polu inne brakło mi znaków by dokładnie wyrazić swoja opinię.
|
|
|