|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Zimowo - wiosennie i markowo ;) S/M/L ;) ATMO, VERO MODA, BERSHKA i inneZapraszam do nowego wątku ![]() Proszę tylko o opisy ciuchów, a nie linki ![]() Przepraszam, że nie zawsze odpisuję. Część rzeczy mam u mojej mamy, więc ich wysyłka może się opóźnić. Obecnie poszukuję: i wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]() Częśc rzeczy jest wystawiona do wymiany również na szafie i może zniknąć nagle, część mogę oddać za koszt przesyłki. Jeśli negocjuję coś z dwiema osobami - kto pierwszy, ten lepszy, proszę się na mnie nie obrażać ![]() Liczę na miłe i szybkie wymianki ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-21 o 19:27 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zimowo - wiosennie i markowo ;) S/M/L ;) ATMO, VERO MODA, BERSHKA i inne
1. Eko-skórka, rozm. L, ale pasuje również na M. Stan idealny. Tylko za coś super.
Kurtka jesienna Denim (Atmosphere), rozmiar 38, kilka razy założona / bez broszki Na podszewce, nosiłam ją zeszłej wiosny, wbrew pozorom ciepła, może na nie mrozy, ale na temperatury rzędu 5 stopni spokojnie Stan idealny, z tyłu guziki, fajny, wojskowy krój ![]() Kurtka zimowa, bardzo ciepła, długość ok. 90 cm, rozmiar L. NEW YORKER (Fishbone), noszona trochę tej zimy - tylko na inną zimową kurtkę. Żakiet sztruksowy, czarny (głęboka czerń, zdjęcie rozjaśnione), z tyłu aplikacja z kamyczków - motyl. Rozmiar z metki 36, ale pasuje aż do M/L Na zdjęciu właśnie na osobie noszącej M/L
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-27 o 17:54 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
1) Jasnoszare rurki, rozm. 40, Select (UK). Stan idealny, na mnie ciut za duże.
biodra (pasek) 42 x2 udo (najszersze miejsce) 23 cm x2 stan 20 cm nogawka na dole 15 x2 nogawka (długość po wewnętrznej stronie) 74 cm 2) Spodnie z prostymi nogawkami Cropp, rozm. 40, skracane (do 170 cm), stan idealny. pasek 40 cm x 2 udo 28 dł. nogawki po wew. stronie ok. 75 nie ma 3) Czerwone z prostymi nogawkami, również skracane na 170, bershka. Kupione w zeszłym roku, stan idealny. Rozmiar 38. 4) Super szerokie, hippisowskie szwedy Bershka, skracane na 170, rozmiar 38 nogawka na dole 33 x2 nogawka na górze (szerokość) 25 x 2 (rozszerzane po całej długości) pasek (biodra) 42 x 2 5) Krótkie z wysokim stanem, L, Candies
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-27 o 17:56 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Czarna ołówkowa RIVER ISLAND, nowa! Tylko za coś super, bo była droga
Najlepiej za inną ołówkową. Rozmiar 38, ale jest rozciągliwa i bardzo dopasowuje się do ciała, pasuje też na 40.-IDZIE DO MynietkiDżinsowa mini z falbaną, rozm. 38, z USA, ja nowa Czarna sukienka Only, rozm. 38, prawie nowa, piękna! Kruczoczarna (zdjęcia rozjaśnione), z trzech warstw materiału - ostatnia ma wycinane kwiaty, nieco gotycka, trochę retro. Będę wybredna nie ma, poszła na szafie ;-)Midi w stylu etno, boho (na wzrost 170 do kolan) w piękne wzory, z wymiany - wg mnie stan idealny, ale niestety nie pasuje na mnie Rozm. S/M/L (na gumce, więc właściwie uniwersalny).
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-18 o 21:23 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mini Cropp - rozm. L, stan idealny
Dżinsowa mini rozm. S, z kryształkami z tyłu- śliczna! Brakuej kilku kryształków, poza tym stan idealny. MIDI C&A w zebrę, stan idealny, rozm. 38, ale pasuje też na 40 (rozciągliwy materiał) Tunika - sukienka GEORGE, pięknie układa się na ciele - wzór kończy się pod biustem, śliiiiczna! Rozm. 38/40 Piękna sukienka - bomka, z golfem i falbankami na rękawkach. Raz założona, pięknie leży. Pasuje na S,M i L (luźny krój).--> Leci do Lagowianka ))))
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-10 o 12:52 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Dżinsowa mini, przecierana i z frędzlami na dole, rozm. M
Dziewczęca brązowa mini z falbaną, rozm. S, stan idealny Sportowa, różowa dziewczęca mini, super na lato. W środku miała spodenki, ale je wycięłam
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 14:59 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
KAMIZELKI I BOLERKA
![]() Futrzaste bolerko-narzutka, nowe. Nie nosiłam go nigdy - dostałam z wymiany nie wiedząc, że to naturalny królik. Chętnie oddam. Rozmiar uniwersalny. Skórzana bordowa kamizelka, tył w piękne wzory, jak nowa. Zmniejszana z ok. 42 o 38 (lekko maszyną przez mamę - można puścić szew i nadal będzie 42). Kamizelka ATMOSPHERE, dekolt e serek, śliczna do koszuli, stan idelany, rozm. 38 Kamizelka dżinsowa modo, rozm. 38. Tylko za coś super. Stan idealny. Kamizelka w kratkę New Yorker, rozm. 38, nowa, ale bez metek. Bolerko Vero Moda, 38, stan idealny.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 15:06 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
BLUZKI Bokserka New Yorker, rozm. S, NOWA (czarny pasek to ślad po podpisie, a nie wada bluzki ;-)) Bokserka Cropp, jak nowa, tylko za coś super! L Z Garfieldem, Butik, stan idealny, rozm. M nie ma Satynowa, wiązana na szyję RIVER ISLAND. Stan idealny, rozm. 38, pasuje na S-M-L. Na łóżku, wygnieciona nie wygląda ciekawie, ale na ciele układa się super, odkrywając połowę pleców. REBEL, z prowokacyjnym napisem Stan bdb - używana.Militarna z orłem, pasuje na S-M. TERRANOWA, z twarzą, stan idealny. Z kopertowym dekoltem i marszczeniem na brzuchu, świetnie leży. Stan bdb, rozm. M NEW YORKER/Fishbone, rozm. 38. Stan idealny.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-14 o 17:47 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
BLUZKI C.D. Koszula VERO MODA, stan idealny (założona może 3 razy), hawajska Z kieszonkami i zaszyciami przy dekolcie. Terranowa, z cekinami przy dekolcie, z tyłu na krzyż. Ubrana ra zna Sylwestra Rozm. M, ale pasuje też na L.Świetna bez pleców, RIVER ISLAND, NOWA! Rozm. z merki 38; faktycznie uniwersalny. Tuba RIVER ISLAND, z tyłu gładka, pięknie leży, stan idealny. Koszula z bufkami, satyna, 36. Przywieziona z UK, raz założona.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 15:19 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
BUTY
wszystkie rozmiar 38! Najchętniej za inne buty. 1. ATMOSPHERE, nowe! Śliczne Będę wybredna. Są piękne, wysokie, ale stabilne. nie ma2. NIKE, złote adidasy, używane, ale stan idealny. Sznurówki złote i fioletowe. Będę wybredna, były drogie. nie ma 3. Trampki w cekiny ATMOSPHERE, nie ma 4. Panterki, używane, trochę zdarty obsas (zdjęcie #2), ale baaardzo wygodne.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-27 o 17:57 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
BUTY c.d i TOREBKI Trampki z flagą UK, kilka razy założone i wyprane. nie ma Sandałki NOWE, fioletowe, ślicznie wyglądają na nodze TOREBKI: Płócienna GEORGE z broszką, mieści A4, idealna do szkoły Stan idealny.CANDIES, nowa mała żółta torebka nie maATMOSPHERE, nowa, z frędzlami ![]() Różowa ze skóry i zamszu, jak nowa. Złota podróbka Fendi ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-27 o 17:57 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
TOREBKI i PASKI Kopertówka MANGO w kolorze brudnego różu. Nowa, ale jedno zapięcie lekko poluźnione. Będę wybredna ![]() Jamnik CROPP, stan idealny Paski: Na talię ATMO Skórzany (?) na talię Niebieski TROLL, nowy W gwiazdki CANDIES Pomarańczowy, nietypowy z kieszonkami - skóra
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 15:34 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
BLUZY i SWETERKI Zielona, krótka, stan idealny - rozm. 38, pasuj na S i M Biała VERO MODA, troszkę przetarte ściągacze, ale ogólnie stan bdb, rozm. M, pasuje też na S i L Sweterek ATMO - prosty, klasyczny, raz ubrany, rozm. S, ale pasuje też na M Żółta bluza BERSHKA - ma małą plamkę na kieszeni, ledwo ją widać, rozm. M na razie nie ma
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-21 o 19:37 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA wszystko widać ![]()
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 15:40 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
BIŻUTERIA I INNE DODATKI Piżamka - ATMO, rozm. 38, ale pasuje również na S i L, tylko za coś super nowaSzelki CANDIES, nowe, nie ma Staniczki Czapki z daszkiem: Fioletowa, New Yorker, raz ubrana Czerwona Cropp, założona kilka razy Ma niewielką plamkę na daszku - chyba nawet widać to na zdjęciu, nie próbowałam spierać, pewnie zejdzie wodą z mydełkiem ![]() Czarna i biała - New Yorker, obie nowe, z metkami nie maPomarańczowa New Era, w stylu destroyed, była piekielnie droga, więc będę wybredna. Daszek Fishbone, kilka razy ubrany.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-21 o 19:43 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
KILKA INNYCH DODATKÓW, KOSMETYKI... Gadżeciarki aparacik fotograficzny Nie jest cudem techniki, robi tylko kilka zdjęć, za to wygląda ekstra. Mam do niego też kabel USB, niestety zgubiłam płytkę i instrukcję Na pewno można znaleźć oprogramowanie w necie, ale z moimi umiejętnościami.. Szczerze mówiąc nie wiem, jak go obsłużyć i leży w pudełku, bo mam inny aparat. Nie znam żadnych jego parametrów.Kosmetyki ![]() Wosk w sprayu, Avon, ok. 80% zostało Perfumy - damska Cuba - jakieś 60% wosk Joanna, zostało 90% Paletki do makijażu - zielona niefirmowa, paletka błyszczyków i cieni Claire's Cień Manhattan Podkład (krem tonujący) Ziaja - odcień "Normalny", ok. 70% zostało I na koniec: klatka dla gryzonia Może być dla chomika, ewentualnie szczurka. Wymiary: 50x30x25. Ma lekko ułamany brzeg kuwety, ale poza tym w stanie idealnym. Mój szczurek korzystał z niej 2 miesiące, później okazał się za duży
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-03-21 o 19:45 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
KSIĄZKI
Prosze pytać o tytuły, dostępność ![]() Bridget Jones po angielsku, reszta pol.
Edytowane przez kleiner-Igel Czas edycji: 2010-02-07 o 15:54 |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Coś ode mnie za: Tunika - sukienka GEORGE (może kilka rzeczy?)
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
spodenki krótkie z wysokim stanem,jeansowa z falbanką,mini cropp,
coś u mnie??
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Tunika - sukienka GEORGE, pięknie układa się na ciele - wzór kończy się pod biustem, śliiiiczna! Rozm. 38/40
Piękna sukienka - bomka, z golfem i falbankami na rękawkach. Raz założona, pięknie leży. Pasuje na S,M i L (luźny krój). cos u mnie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

Rozm. S/M/L (na gumce, więc właściwie uniwersalny).

Nie jest cudem techniki, robi tylko kilka zdjęć, za to wygląda ekstra. Mam do niego też kabel USB, niestety zgubiłam płytkę i instrukcję