|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co do niego napisać?
Witam.
Będąc na urlopie poznałam fajnego faceta, spotykaliśmy się, coś między nami iskrzyło, poznałam jego znajomych. Niestety nadszedł czas mojego powrotu do domu, pożegnaliśmy się i on powiedział, że zadzwoni. Dziś mija już 5 dzień, on się nie odzywa, a ja ciągle o nim myślę. Chciałabym, żebyście podpowiedziały mi jakiego smsa mogę do niego napisać? Nie chcę, żeby wyszło, że jestem nachalna. z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co do niego napisać?
Może źle spisał Twój numer? a napisz : hej jak Ci mija wtorek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro się nie odzywa to może tego nie chce, w sumie tak najprościej pomysleć. Aczkolwiek kto wie, nie zna się człowieka więc moze ma inny powód.Moze to on nie chce się narzucac.Opcji do wyboru może być kilka. Jeśli musisz i chcesz coś napisac to myślę, że to powinno byc coś lekkiego, niezobowiązującego, coś w stylu co slychac, miłego dnia i takie tam "bzdurki"
![]()
![]() |
#4 |
Buc
|
jestem za tym. albo jak mija Ci poranke? ![]() a tak na serio - proste luźne pytanie.jakiekolwiek.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moja koleżanka poznała chłopaka w styczniu - na nartach, a odezwał się dopiero w kwietniu, bo nr zostawił u mamy i był u niej dopiero na Wielkanoc, daleko pracował, a był na noworocznym urlopie u mamy kiedy się poznali), teraz są małżeństwem i mają 2 fajnych synków. CZEKAJ, JEŚLI MA COŚ Z TEGO WYJŚĆ WYJDZIE.
Pozdrawiam was ciepło Kjojik ----------------- Nie noś dziecka przodem do świata: http://www.clippasafe.pl/tresci/spac...ka_ce003/1.jpg http://www.ekorodzice.pl/imgart/uz/u...283024460.jpg- tak NIE nosimy Edytowane przez kjojik80 Czas edycji: 2010-08-31 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Laura a aj bym napisała
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
A widziałaś film "He's just not that into you"? ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Komplikatorka
|
Jeśli nie zadzwonił to znaczy że nie chce. Może to był tylko wakacyjny romans a teraz wrócił do rzeczywistości.
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Myślę,że to jeden z kolejnych romansów jakie ja miałam na imprezach,na wakacjach. Jeżeli zależałoby to napisałby już dawno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
wg mnie najlepiej napisać "jak tam powrót do szarej rzeczywistości po wyjeździe?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Też tak sądzę,że jeśli by mu zależało to dawno by się odezwał.
Chyba,że! : a). jest aż tak nieśmiały,że się wstydzi (w co wątpię ![]() b).czeka na twój pierwszy ruch,bo może też nie chce się łudzić na dalsze amory i myśli,że to wakacyjny romans... ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
z opisu wynika, że nie jest nieśmiały, bo na wakacjach dzwonił, żeby się umówić, ona też wykazała zainteresowanie, oboje wiedzą co i jak. nie ma sensu się narzucać. lepiej zostawić dobre wrażenie, niż niesmak napalonej laski.
Pozdrawiam was ciepło Kjojik ----------------- Nie noś dziecka przodem do świata: http://www.clippasafe.pl/tresci/spac...ka_ce003/1.jpg http://www.ekorodzice.pl/imgart/uz/u...283024460.jpg- tak NIE nosimy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Ja tam bym napisala
![]() ![]() ![]() Daj znac jak wyszlo i co postanowilas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Nic przecież nie szkodzi napisać. Jak nie będzie chłopak chciał kontaktu, to nie odpisze. Przynajmniej wyczujesz jego nastawienie, a nie będziesz się zastanawiała cały czas na czym stoisz.
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
autorko, napisałaś do niego? odpisał?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
tak, napisałam, co słychac, co porabia...
odpisał, wymieniliśmy kilka smsow, wlasciwie nic nie znaczacych smsow, zadnego pisania o nas, o tym co bylo... a ja ciagle o nim mysle... 24h na dobe... chciałabym mu to napisac, ale nie wiem czy warto... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
jakby chcial, jakby on tez myslal o Tobie napisalby cos na ten temat.. nie ma co sie mu narzucac... czesto jest tak ze jak kobieta pokaze jak bardzo jej zalezy przegrywa.. faceci sa typem zdobywcy... uwielbiaja sie starac o kobiete a jak widza ze maja ja w garsci czesto sobie te starania odpuszczaja.. musisz znac swoja wartosc i sie nie narzucac... takie jest moje zdanie...
jak dla mnie to on Cie traktuje jak zwykla kolezanke.. moze warto pomyslec ze to byla tylko wakacyjna milosc, krotki romans? Pewnie przed Toba jeszcze wiele facetow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że zżera Cię ciekawość co odpisałby na Twoje wyznanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.