|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wodny Park na Rodos
Był ktoś może w tym parku wodnym w miejscowości Faliraki?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wodny Park na Rodos
Byłam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Byłam kilka dni temu
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
i jak wrażenia?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
jak dla mnie bardzo fajnie
![]() na początku zastanawiałam się, co tam można robić 8 godzin, a w sumie to czas mi tak szybko przeleciał nawet nie wiem kiedy zjeżdżalnie o różnych stopniach trudności, mój mąż kocha adrenalinę ale przyznał mi się, że na jednej prawie się modlił... Ja wolę zdecydowanie coś spokojniejszego, dlatego podobał mi się najbardziej basen ze sztucznymi falami, zjeżdżalnie z pontonami i duża biała zjeżdżalnia wzdłuż schodów i oczywiście plac zabaw dla dzieci a co!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Moi synowie i mąż byli przeszczęśliwi. Ja cieszyłam oczy ich radością i pięknymi widokami, bo sama nie bardzo lubię atrakcje wodne. Ale uważam, że warto tam być, chociaż niestety trochę drogo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

zjeżdżalnie o różnych stopniach trudności, mój mąż kocha adrenalinę ale przyznał mi się, że na jednej prawie się modlił... Ja wolę zdecydowanie coś spokojniejszego, dlatego podobał mi się najbardziej basen ze sztucznymi falami, zjeżdżalnie z pontonami i duża biała zjeżdżalnia wzdłuż schodów
i oczywiście plac zabaw dla dzieci a co!