|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chcę się pozbyć tego szpecącego mnie paskudztwa zwanego "gummy smile". Pomóżcie...
Cierpię na tak zwany "uśmiech dziąsłowy".
Wygląda to okropnie i odbiera mnóstwo pewności siebie. Chcę to zwalczyć. Znacie jakiś dobry gabinet/klinikę/cokolwiek w Warszawie gdzie zajmują się tą przypadłością? Może któraś z was pozbyła się takiego problemu? Jeśli tak to jaką metodą? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę się pozbyć tego szpecącego mnie paskudztwa zwanego "gummy smile". Pomóżci
ja mam podobny problem, dentysta chirurg powiedział mi, że jest to wada zgryzu, która można naprawic tylko operacyjnie. operacja jest dosyc kosztowna, trwa wiele godzin, podciaga sie szczeke do góry, kilka miesiecy ponoć na kleikach i znieczuleniu. nie wiem jak w Twoim, ale w moim przypadku to jedyne wyjście
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chcę się pozbyć tego szpecącego mnie paskudztwa zwanego "gummy smile". Pomóżci
jest coś takiego jak gingiwektomia. czyli wycinanie dziąseł żeby poprawić kształt zębów, tzn chyba wydłużyć
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.