|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
30-latki i starsze łączą się w grupę, żeby poklikać w wolnej minucie :)Witam 30-latki i starsze wizażanki!!! Szukałam i szukałam jakiegoś sensownego wątku dla siebie ale wszystko to jakieś mieszane wiekowo. Zależało mi na takim, gdzie będę mogła poklikać ze swoimi rówieśniczkami, a nie tylko 20-latkami . Może znajdzie się jakaś chętna grupa mniejsza lub większa, która w wolnych chwilach poklika, żeby spędzić jakoś wolny czas Zbliża się jesień, zima... więc długie i ciemne wieczory, a mimo że mieszkam z Tż-tem, to nie każdy wieczór spędzamy wyłącznie razem w swoich objęciach.Miło by było kliknąć czasem, pośmiać, pożalić się, pogadać z rówieśniczkami o podobnych problemach lub po prostu o wszystkim i o niczym ![]() Zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Aaaajjj chyba nici, pogadam do siebie samej
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30-latki i starsze łączą się w grupę, żeby poklikać w wolnej minucie :)
A to ja zapraszam tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=645973 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Lena
|
no to ja zapraszam tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=642487
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
...ja mam równo trzydziechę od miesiąca ..
..i czuje się fantastycznie, siedzę w pracy, rejestruję pacjentów i po cichu śmigam po Wizażu![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze ze możesz w pracy śmigać
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak większość Wizażanek
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
..co Ty ..mam wyrobiony odruch szybkiego klikania na magiczny X w rogu przeglądarki.. a na koniec dnia pracy ładnie usuwam całą historię..moja koleżanka z kolei lubi posmigac po All także każda ma cos na sumieniu... i nie zawsze faktycznie jest czas..jak lekarz przyjmuje musimy jednak popracować..
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
A mówi Ci coś Smocza Jama?
.................. .......Kraków![]() Ja tak miałam w pracy że musiałam usuwać historię a potem kupiłam własnego lapka
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..ooo no tak piękne miasto...ja nieco bliżej środka mapy pomysł z lapkiem dobry..coś tutaj pustawo na tym forum..
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet założycielka uciekła
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hełlołł
![]() Witam, witam i nigdzie nie zniknęłam. Do 15-tej zawsze jestem w pracy i zwykle zasiadam tu wieczorami Niestety w pracy nie mam możliwości kliknięcia tutaj, bo ciągle ktoś się wałęsa, a poza tym zawsze mam dużo pracy. Ja u siebie na brak zajęcia nie mogę narzekać.Pochodzę z "zachodu" kraju. I też od przeszło miesiąca mam 30-tkę na karku ![]() Dzisiaj pojawiam się późno bo miałam "spięcie" z Tż. Spięcie, to nawet mało powiedziane... Solidnie się pokłóciłyśmy, on w końcu wyszedł z domu, a ja się położyłam i wyłączyłam tel. Jak włączyłam miałam 29 połączeń od tylko samej mojej siostry Nie wspominając już o innych... Ludzie żyć czasem nie mogą bez telefonów?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wiecej niż 30-tkę więc nie wiem czy mogę tu gadać ![]() Ja to nie wiem jak się kiedyś żyło bez telefonu i to całkiem dobrze się żyło. Rodzice przeważnie wiedzieli gdzie jestem, umawiało się paczką bez smsów i co dało się dało![]() Ale dziś, jak mam dziecko to się cieszę że są komórki ![]() A Ty nie kłóć się z TZ, szkoda zycia, chyba że zasłużył
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasy bez telefonów (znaczy mam na myśli komórkowe) też były fajne. Ludzie częściej się dowiedzali przynajmniej. Nie pisało się, nie dzwoniło, tylko zwyczajnie szło się sprawdzić, czy kogoś zastanę w domu Umawianie się w konkretnym miejscu, czekanie, a nie tak jak teraz.... jeden telefon i "gdzie jesteś"?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie obrażając nikogo oczywiscie bo znam facetów po których sporo się można spodziewać
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,
ja też chętnie przyłączę się do tematu. 30-tkę skończyłam już prawie rok temu (w styczniu). I też coś wiem o spięciach z chodzącymi leniami po domu tylko tym razem poszło o dzieci a nie o sprzątanie... w jednym dniu myślę sobie że zajefajnego mam tego męża, a już następnego dnia doprowadza mnie do takiej szewskiej pasji że mam ochotę wystawić mu walizki za drzwi. Też tak macie?
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ufff u mnie w końcu jakieś słońce wyszło. Zaraz przebieram mą dziecinę i zmykamy na dwór. Idziemy szlifować chodniki, rzucać liście i odwiedzimy babcię i dziadka
Cytat:
Wtedy właśnie dzieje się coś takiego. Szlag mnie trafia, awantura i foch... I wtedy jest bez obiadu, bez sprzątania, bez obiadu... tak jak dzisiaj ![]() Kilka dni dbam wyłącznie o córkę, siebie i bach... zmiana o 180 stopni ![]() Tak więc właśnie trwam... ![]() Właśnie zaraz jem z córką obiad, a on niech sobie radzi... ![]() Cytat:
Oj, skąd ja to znam... Chyba większość tak ma... |
||
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
o fajnie , jakies trzyddziestki plus
mozna? prawie 34 na liczniku ale sie nie czuje na tyle |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne! Witamy
![]() W końcu ktoś się zbiera Mnie dzisiaj wzięło na wczesne wstawanie. Nawet Tż zrobił zdziwioną minę. Od rana robię pranie, bo mi trochę dużo zalega w koszu. Tż zaczyna naprawiać błędy, chociaż rano jeszcze mieliśmy spięcie... Wziął się za sprzątanie pokoju młodej, zrobił mi od rana kawę, a potem poszedł myć okno w kuchni Mamy tak głupio w mieszkaniu, że kuchenka stoi przy jednym z okien i zawsze się zafajda od tłuszczu. Ja jak zaczynam z tym walczyć, to walczę pół dnia więc cieszy mnie, że akurat za to okno się wziął Muszę sprawić jeszcze, aby umył resztę, muszę być dłużej obrażona Teraz ma przerwę, bo bawi się z młodą klockami i buduje jej domki dla lalek
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A my jestesmy tylko babeczkami, nas trzeba "lukrem" polewac a nie wymagac ![]() Witam
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pracy do wieczora. Wolne dopiero we wt.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zasiadam z kawką, bo już czuję, ze obiadek się w środku mi ułożył
Taki leń mnie dopadł po obiedzie, że nie mam zamiaru nigdzie się ruszać ani nic już robić. Totalne lenistwo, w końcu to sobota więc się mi należy po tygodniu pracy![]() dzinek witaj ![]() irenkaaa współczuje pracującego weekendu Jak ja się cieszę, że mam pracę w której spędzam wyłącznie od pon. do pt. po 8 godzin do 15-tej i weekendy mam wolne. Tylko średnio raz na dwa miesiące wypada mi 24-godzinny dyżur ale nie zawsze coś jest. Muszę być po prostu pod telefonem w razie czego. Dla mnie to duża wygoda, taka praca przez to, ze mam małe dziecko i mogę sobie jakoś łatwiej czas organizować. Za to Tż ma przerąbane, bo on pracuje po 12 h. Mam takie zmiany, że przez tydzień pracuje 12 h, a tydzień wolne i tak na przemian. Pracujące tygodnie też ma na zmianę, że jeden tydzień nocek, to potem następny pracujący ma dzionki.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kazdy weekend pracujacy
Wracam z przerwy. Nadrobie was jak wroce po 8 ( tzn u was bedzie po 9. Mieszkam w Irlandii) |
|
|
|
|
#27 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
to ja się też wproszę, można? 30stka od 5 miesięcy się wita
a założycielkę kojarzę z postcrossingu |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kot. Fajnie ze nas wiecej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

.
Zbliża się jesień, zima... więc długie i ciemne wieczory, a mimo że mieszkam z Tż-tem, to nie każdy wieczór spędzamy wyłącznie razem w swoich objęciach.

Nie wspominając już o innych... Ludzie żyć czasem nie mogą bez telefonów?
nie obrażając nikogo oczywiscie bo znam facetów po których sporo się można spodziewać
Mamy tak głupio w mieszkaniu, że kuchenka stoi przy jednym z okien i zawsze się zafajda od tłuszczu. Ja jak zaczynam z tym walczyć, to walczę pół dnia więc cieszy mnie, że akurat za to okno się wziął