|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak szybko schudnąć jeśli nie mogę ćwiczyć?
Witam Was wszystkie.
![]() Mam wieeeeelki problem. Ostatnio złamałam kostkę, a chciałam przejść na dietę by schudnąć do listopada 15 kg. Niestety nie mam teraz możliwości ćwiczeń, a lekarz stwierdził, że muszę schudnąć ze względu na nogę i obciążenie drugiej, która ostatnio była skręcona i jest ponowne ryzyko jej kontuzji. Jaka dieta będzie najlepsza? Od razu mówię, że nie za bardzo mam czas gotować, a mama tym bardziej. Jestem skazana na siebie. Nie lubię pomidorów, cebuli i czosnku więc te warzywa odpadają do jedzenia. ![]() Zależy mi też najbardziej na tym by schudnąć z brzucha bo tam mam wielkie fałdy. Co przeszkadza mi w kontaktach z ludźmi i z ubieraniem się.. Bardzo was proszę o pomoc, bo już powoli się załamuję.. (
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak szybko schudnąć jeśli nie mogę ćwiczyć?
Cytat:
).a cebuli,czosnku i pomidorow tez nei musisz jesc. ja nie jem i zyje co do chudniecia z brzucha, to nie ma zasady; poczytaj watki podwieszone i startuj z dieta z duzym uwzglednieniem wapnia
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2010-09-17 o 10:46 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Przejdz na diete dukana. Wiem ze ludzie ja stosuja i przynosi bardzo duze efekty.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam właśnie o Dukanie powiedzieć.
Tylko sprawdź, czy nie masz żadnych przeciwwskazań, bo możesz sobie mnóstwa problemów narobić..
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
jak będziesz dużo kuśtykać to sie zmęczysz i bedziesz spalac dużo kalorii :P A tak na serio, to jak napisała moja poprzedniczka jest mnóstwo ćwiczeń które nie angażują nóg
Ja polecam dietę 1500 kcal. Schudnisz powoli, zdrowo i bez efektu jojo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

(

).