Co o tym myślicie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-27, 17:56   #1
raspberry93
Raczkowanie

Co o tym myślicie?

Dziewczyny! Mam do was pytanie i chciałabym wiedzieć co o tym myślicie. Więc, poznałam pewnego chłopaka, który mi się bardzo podoba. Ma na imię Kamil, nie moge przestać o nim myśleć, zachowuję się niedorzecznie, bo mało go znam, a czuję jakbym sie w nim zakochała On dużo ze mną rozmawia, kumplujemy się, on mówi mi takie rzeczy, z których mogłabym wywnioskować, że też jest mną zainteresowany, ale jest oczywiście problem..
Bo zna go też moja koleżanka. I, jak się okazało to z nią też dużo gada, traktuje mniej więcej w ten sam sposób, mówi podobne rzeczy. To znaczy takie z których ona tez mogłaby wywnioskować, ze mu sie podoba. I teraz się zastanawiam, czy on podrywa nas obie, czy np. tylko jedną z nas, a drugą też tak traktuje, żeby zachowac jakieś pozory? Raczej wykluczam opcje, że uważa nas za koleżanki, bo podejrzewam, że nie chciałoby mu sie wtedy tak "zabiegać o nasze względy". No i co o tym myślicie? Jak się dowiedzieć co on tak naprawdę czuje? Warto w ogóle mieć jakieś nadzieje, czy może on jest zwykłym podrywaczem i sprawdza tylko, która na niego poleci Doradźcie coś, chciałabym wiedzieć co o tym sądzicie
raspberry93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:05   #2
arachnea
Rozeznanie

Dot.: Co o tym myślicie?

Ale co dokładnie robi, mówi, iż wnioskujecie z koleżanka, że o was zabiega?

Nawet jeśli - pomyśl, zabiega o was jednocześnie, więc chyba nie do końca jest zdecydowany na której z was mu zależy (?) Od typów działających na dwa fronty trzymaj się z daleka.
arachnea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:07   #3
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

Może chłopak ma poprostu taki styl bycia ... albo bada grunt, z którą z Was ewentualnie mogło by mu się udać ... nie wiem nie znam go mogę tylko przypuszczać
Czas załagodzi tamten żal, to pewne już to znam...
madelaine701 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:11   #4
fussy
Zadomowienie

GG do fussy

Cytat:
Napisane przez arachnea Pokaż wiadomość
Ale co dokładnie robi, mówi, iż wnioskujecie z koleżanka, że o was zabiega?
Właśnie. To kluczowa informacja do tego, aby można było coś doradzić.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez madelaine701 Pokaż wiadomość
... albo bada grunt, z którą z Was ewentualnie mogło by mu się udać ...
Jeśli naprawde tak robi, to jest skończonym kretynem. Od takiego uciakałabym gdzie pieprz rośnie
fussy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:11   #5
Marioza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez raspberry93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Mam do was pytanie i chciałabym wiedzieć co o tym myślicie. Więc, poznałam pewnego chłopaka, który mi się bardzo podoba. Ma na imię Kamil, nie moge przestać o nim myśleć, zachowuję się niedorzecznie, bo mało go znam, a czuję jakbym sie w nim zakochała On dużo ze mną rozmawia, kumplujemy się, on mówi mi takie rzeczy, z których mogłabym wywnioskować, że też jest mną zainteresowany, ale jest oczywiście problem..
Bo zna go też moja koleżanka. I, jak się okazało to z nią też dużo gada, traktuje mniej więcej w ten sam sposób, mówi podobne rzeczy. To znaczy takie z których ona tez mogłaby wywnioskować, ze mu sie podoba. I teraz się zastanawiam, czy on podrywa nas obie, czy np. tylko jedną z nas, a drugą też tak traktuje, żeby zachowac jakieś pozory? Raczej wykluczam opcje, że uważa nas za koleżanki, bo podejrzewam, że nie chciałoby mu sie wtedy tak "zabiegać o nasze względy". No i co o tym myślicie? Jak się dowiedzieć co on tak naprawdę czuje? Warto w ogóle mieć jakieś nadzieje, czy może on jest zwykłym podrywaczem i sprawdza tylko, która na niego poleci Doradźcie coś, chciałabym wiedzieć co o tym sądzicie
Kochana, a jeśli on po prostu się z Wami obiema KUMPLUJE i żadnej nie zarywa, do żadnej nie startuje?? Może to po prostu Fajny Gość? Pomyśl o tym...

Marioza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:19   #6
raspberry93
Raczkowanie

Cały czas do nas pisze, gada z nami, mówi jakieś "czułe słówka" Coś w stylu, że jesteś moją ulubioną dziewczyną, albo w żartach coś tam powie, no raczej nie zachowuje się, jak zwyczajny kumpel. Właśnie się zastanawiam, czy on przypadkiem nie robi, tak, jak powiedziałaś, że sprawdza, która z nas poleci na te jego teksty. I nie wiem czy mam go najzwyczajniej w świecie olać i nie zwracać uwagi? Nie zaprzątać sobie nim głowy?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Marioza - być może Ale poprostu nie zachowuje sie tak, jak reszta moich kolegów. To znaczy z innymi zawsze gadam, też coś tam piszemy, ale nie codziennie i od czasu do czasu poprostu. Ale być może wyciągam błędnę wnioski
Stary 2010-09-27, 18:25   #7
m@rtynka
Zadomowienie

Normalna rzecz jesteś zauroczona gościem- może nawet to za duże słowo, który w jakiś tam sposób cię adoruję. Tylko, że on tak jakby oby dwie was traktuje zupełnie jako kumpele, albo chce tzw. "dwie sroki za ogon ciągnąć". Ja osobiście bym na takie bajery nie poleciała. Jak by coś chciał to pisał by tylko do jednej.

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:40   #8
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

a tej Twojej koleżance takie same teksty pisze ??
Hmm dziwny jakiś ten koleś, przecież wie, że się kumplujecie i jedna drugiej powie ... wiesz na Waszym moiejscu jeszcze bym go sprawdziła jakoś, ale jeśli on tak leci na dwa fronty, a może i więcej to bym go olała, bo nie warto ...

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Edytowane przez madelaine701
Czas edycji: 2010-09-27 o 18:42
Stary 2010-09-27, 18:46   #9
Morello
Rozeznanie

Cytat:
Może chłopak ma poprostu taki styl bycia ...
Też o tym pomyślałam. Może on zachowuje się tak w stosunku do wszystkich koleżanek, nie tylko do Was dwóch?
Na Twoim miejscu poczekałabym i poobserwowała go. Jeżeli faktycznie mu na Tobie zależy, to zacznie Cię traktować inaczej niż resztę koleżanek. A jeśli leci na dwa fronty, to lepiej go sobie odpuść.

Edytowane przez Morello
Czas edycji: 2010-09-27 o 18:47
Morello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:46   #10
fussy
Zadomowienie

GG do fussy

Cytat:
a tej Twojej koleżance takie same teksty pisze ??
Hmm dziwny jakiś ten koleś, przecież wie, że się kumplujecie i jedna drugiej powie ... wiesz na Waszym moiejscu jeszcze bym go sprawdziła jakoś, ale jeśli on tak leci na dwa fronty, a może i więcej to bym go olała, bo nie warto ...
Coraz częściej się z Tobą zgadzam

Edytowane przez fussy
Czas edycji: 2010-09-27 o 18:48
Stary 2010-09-27, 18:52   #11
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

Cytat:
Napisane przez fussy Pokaż wiadomość
Coraz częściej się z Tobą zgadzam
miło mi ... ale wiesz w takiej sytuacji gdzie koleś coś miesza i kręci z kilkoma, to nie ma innej rady jak tylko uciekać chyba większośc osób się z tym zgodzi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-27, 18:56   #12
201708250923
Konto usunięte

Niektórzy mają taki styl bycia, tzw lowelas
Może Was podrywa, może nie, ale z tego co piszesz to nie jest nic szczególnego.
201708250923 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 18:56   #13
fussy
Zadomowienie

GG do fussy

Cytat:
miło mi ... ale wiesz w takiej sytuacji gdzie koleś coś miesza i kręci z kilkoma, to nie ma innej rady jak tylko uciekać chyba większośc osób się z tym zgodzi
Ale napewno znajdzie się pare naiwnych dziewczyn, które nie dopuszczą do siebie takiej myśli, bedą bronić takich delikwentów i w kółko bedą przekowywać wszystkich banalnymi tekstami "... ale on taki nie jest" - to błąd. Wszyscy są tacy sami
Stary 2010-09-27, 19:06   #14
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

Cytat:
Ale napewno znajdzie się pare naiwnych dziewczyn, które nie dopuszczą do siebie takiej myśli, bedą bronić takich delikwentów i w kółko bedą przekowywać wszystkich banalnymi tekstami "... ale on taki nie jest" - to błąd. Wszyscy są tacy sami
no baaa to jest bardziej niż pewne, że nspewno jakaś taka naiwna istotka się znajdzie
a tak a propo tematu ... ja jednak schylała bym się bardziej ku tej wersji, że on żadnej z Was nie wyrywa ... on chyba poporstu tak ma, bo gdyby podrywał którąś a leciał by na kilka frontów, to myślę, że bardziej by się z tym krył i nie wybrał by sobie akurat dwóch koleżanek, bo wiedziałby, że napewno jedna drugiej opowie
Stary 2010-09-27, 19:08   #15
fussy
Zadomowienie

GG do fussy

Mam pytanie do autorki: po ile macie lat?

ed. po niku wniąskuje że około 16. Zakładając, że ten chłopak też tyle mam, twierdze, on chce po prostu udowodnić całemu światu, że może mieć każdą. Może nie tyle co światu o kolegom. Właśnie niedawno przez myśl przeszedł mi idiotycznty zakład. Może założył się z kolegami, że Was zdobędzie? Ja tylko gdybie, ale jak inaczej wytłumaczyć podrywanie dwóch dziewczyn na raz i to w dodatku takich które się razem kolegują? Dziewczyny! Otwórzcie oczy! To typowy lovelas dzisiejszych czasów. Jeśli liczysz na jakieś szczere uczucia, badź nie daj Panie Boże poważny związek - to nie masz na co. Jeśli szanujesz siebie, to nie daj się wciągnąć w jego "podryw"

Edytowane przez fussy
Czas edycji: 2010-09-27 o 19:14
Stary 2010-09-27, 19:11   #16
Panna S
Zakorzenienie

Może jest po prostu taki sympatyczny i koleżeński?
Typ amanta?
Najlepiej spytać jego samego w prost co i jak..
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 19:21   #17
madelaine701
Raczkowanie

GG do madelaine701

Cytat:
Mam pytanie do autorki: po ile macie lat?

ed. po niku wniąskuje że około 16. Zakładając, że ten chłopak też tyle mam, twierdze, on chce po prostu udowodnić całemu światu, że może mieć każdą. Może nie tyle co światu o kolegom. Właśnie niedawno przez myśl przeszedł mi idiotycznty zakład. Może założył się z kolegami, że Was zdobędzie? Ja tylko gdybie, ale jak inaczej wytłumaczyć podrywanie dwóch dziewczyn na raz i to w dodatku takich które się razem kolegują? Dziewczyny! Otwórzcie oczy! To typowy lovelas dzisiejszych czasów. Jeśli liczysz na jakieś szczere uczucia, badź nie daj Panie Boże poważny związek - to nie masz na co. Jeśli szanujesz siebie, to nie daj się wciągnąć w jego "podryw"
też o to chciałam zapytać, ale zapomniałam
Stary 2010-09-27, 20:17   #18
raspberry93
Raczkowanie

My mamy 16, on 17. Pewnie jest tak, jak mówicie, tylko chciałam poznać wasze zdanie, bo poprostu nie potrafię go rozgryźć ;D
Stary 2010-09-27, 20:41   #19
fussy
Zadomowienie

GG do fussy

Cytat:
Napisane przez raspberry93 Pokaż wiadomość
My mamy 16, on 17. Pewnie jest tak, jak mówicie, tylko chciałam poznać wasze zdanie, bo poprostu nie potrafię go rozgryźć ;D
Więc odpuść go sobie. Znajdź sobie takiego chłopaka, który będzie pewny swoich uczuć tylko jeśli chodzi o Ciebie, a nie na zasadzie "zobacze, z którą mi wyjdzie..."
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości