|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co o tym myślicie?
Dziewczyny! Mam do was pytanie i chciałabym wiedzieć co o tym myślicie. Więc, poznałam pewnego chłopaka, który mi się bardzo podoba. Ma na imię Kamil, nie moge przestać o nim myśleć, zachowuję się niedorzecznie, bo mało go znam, a czuję jakbym sie w nim zakochała
![]() Bo zna go też moja koleżanka. I, jak się okazało to z nią też dużo gada, traktuje mniej więcej w ten sam sposób, mówi podobne rzeczy. To znaczy takie z których ona tez mogłaby wywnioskować, ze mu sie podoba. I teraz się zastanawiam, czy on podrywa nas obie, czy np. tylko jedną z nas, a drugą też tak traktuje, żeby zachowac jakieś pozory ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co o tym myślicie?
Ale co dokładnie robi, mówi, iż wnioskujecie z koleżanka, że o was zabiega?
Nawet jeśli - pomyśl, zabiega o was jednocześnie, więc chyba nie do końca jest zdecydowany na której z was mu zależy (?) Od typów działających na dwa fronty trzymaj się z daleka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może chłopak ma poprostu taki styl bycia ... albo bada grunt, z którą z Was ewentualnie mogło by mu się udać ... nie wiem nie znam go
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Cały czas do nas pisze, gada z nami, mówi jakieś "czułe słówka"
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Marioza - być może ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Normalna rzecz jesteś zauroczona gościem- może nawet to za duże słowo, który w jakiś tam sposób cię adoruję. Tylko, że on tak jakby oby dwie was traktuje zupełnie jako kumpele, albo chce tzw. "dwie sroki za ogon ciągnąć". Ja osobiście bym na takie bajery nie poleciała. Jak by coś chciał to pisał by tylko do jednej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a tej Twojej koleżance takie same teksty pisze ??
Hmm dziwny jakiś ten koleś, przecież wie, że się kumplujecie i jedna drugiej powie ... wiesz na Waszym moiejscu jeszcze bym go sprawdziła jakoś, ale jeśli on tak leci na dwa fronty, a może i więcej to bym go olała, bo nie warto ... ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------
Edytowane przez madelaine701 Czas edycji: 2010-09-27 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Też o tym pomyślałam. Może on zachowuje się tak w stosunku do wszystkich koleżanek, nie tylko do Was dwóch?
Na Twoim miejscu poczekałabym i poobserwowała go. Jeżeli faktycznie mu na Tobie zależy, to zacznie Cię traktować inaczej niż resztę koleżanek. A jeśli leci na dwa fronty, to lepiej go sobie odpuść. Edytowane przez Morello Czas edycji: 2010-09-27 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez fussy Czas edycji: 2010-09-27 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Niektórzy mają taki styl bycia, tzw lowelas
![]() Może Was podrywa, może nie, ale z tego co piszesz to nie jest nic szczególnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak a propo tematu ... ja jednak schylała bym się bardziej ku tej wersji, że on żadnej z Was nie wyrywa ... on chyba poporstu tak ma, bo gdyby podrywał którąś a leciał by na kilka frontów, to myślę, że bardziej by się z tym krył i nie wybrał by sobie akurat dwóch koleżanek, bo wiedziałby, że napewno jedna drugiej opowie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie do autorki: po ile macie lat?
ed. po niku wniąskuje że około 16. Zakładając, że ten chłopak też tyle mam, twierdze, on chce po prostu udowodnić całemu światu, że może mieć każdą. Może nie tyle co światu o kolegom. Właśnie niedawno przez myśl przeszedł mi idiotycznty zakład. Może założył się z kolegami, że Was zdobędzie? Ja tylko gdybie, ale jak inaczej wytłumaczyć podrywanie dwóch dziewczyn na raz i to w dodatku takich które się razem kolegują? Dziewczyny! Otwórzcie oczy! To typowy lovelas dzisiejszych czasów. Jeśli liczysz na jakieś szczere uczucia, badź nie daj Panie Boże poważny związek - to nie masz na co. Jeśli szanujesz siebie, to nie daj się wciągnąć w jego "podryw" Edytowane przez fussy Czas edycji: 2010-09-27 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Może jest po prostu taki sympatyczny i koleżeński?
Typ amanta? Najlepiej spytać jego samego w prost co i jak.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
My mamy 16, on 17. Pewnie jest tak, jak mówicie, tylko chciałam poznać wasze zdanie, bo poprostu nie potrafię go rozgryźć ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.