|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
kilka rzeczy, jak najszybciej!WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
WSZYSTKO ZOSTAŁO WYMIENIONE! WITAM SERDECZNIE WSZYSTKIE WIZAŻANKI! MAM NA WYMIANĘ KILKA KOSMETYKÓW, KTÓRE CHCIAŁABYM W MIARĘ SZYBKO WYMIENIĆ (NIE MAM KONKRETNEJ LISTY NA CO, SIĘ ZOBACZY )A oto rzeczy na wymiankę: 1. perfumowany balsam ze srebrnymi drobinkami COTY Celine Dion "Paris nights"- nowy, nieużywany, pojemność 75ml, data ważności: brak 2. balsam brązujący PharmaCF "Cztery pory roku"- nowy nieużywany, pojemność 250ml, data ważności: 11.2011r. 3. turkusowy eyeliner JOKO "Virtual"- raz użyty, pojemność 5ml, data ważności: zamazana na opakowaniu, ale to jeszcze 2 lata ![]() 4. lakier do paznokci turkusowy WIBO Lovely "Party nail"- nowy, nieużywany, pojemność 5ml, data ważności: 12.2012r 5. baza pod cienie JOKO "Virtual"- użyta 2 razy, pojemność 5ml, data ważności: 01.2011r. 6. puder prasowany Rimmel "Stay Matte"- raz użyty, kupiony w zeszłym roku, brak daty ważności na opakowaniu; kolor transparentny UWAGA! MOŻLIWA WYMIANA WSZYSTKICH RZECZY NA WASZĄ JEDNĄ! ![]() Edytowane przez 7573f32a00df3aa23f07f56dc385049758d6ab33_6578f4326d8a4 Czas edycji: 2010-10-07 o 20:50 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka rzeczy, jak najszybciej!
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za 5 i 6??
odpisz proszę u mnie kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467649 ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post22192840 |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
up
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- up |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 3 i 5?
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
. perfumowany balsam ze srebrnymi drobinkami COTY Celine Dion "Paris nights"- nowy, nieużywany, pojemność 75ml, data ważności: bra 4. lakier do paznokci turkusowy WIBO Lovely "Party nail"- nowy, nieużywany, pojemność 5ml, data ważności: 12.2012r 5. baza pod cienie JOKO "Virtual"- użyta 2 razy, pojemność 5ml, data ważności: 01.2011r. 6. puder prasowany Rimmel "Stay Matte"- raz użyty, kupiony w zeszłym roku, brak daty ważności na opakowaniu; kolor transparentny |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
mi podoba sie u Ciebie to
6. puder prasowany Rimmel "Stay Matte"- raz użyty, kupiony w zeszłym roku, brak daty ważności na opakowaniu; kolor transparentny zamienilabys na getry?
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za całość?
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem jak najbardziej za
Odżywka Pantene i szamponik Head&shoulders za puder Rimmel. Jeśli jesteś zdecydowana - zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
podklad astora oddam tylko za inny podklad lub perfumy
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
ok kochana, zgoda
![]() Twoje rzeczy z wątku plus eyeliner Avon za moją wodę prefumowaną Far Away Dreams i róż L'Oreala ![]() daj znać na PW z adresikiem
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
podkład Astora wymienie tylko na inny podkład lub jakieś perfumy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

)