| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-09-28, 00:36 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-09 
				 |   pomóżcie

cześć wszystkim   A wiec mam pytanie może któraś z was używała "Lotion Seboradin Niger". A wiec chciałam się dowiedziec który kosmetyk z tej gamy jest najlepszy na przyśpieszenie porostu włosów. Bardzo proszę doradźcie mi bo fryzjerka okropnie skróciła mi włosy (ponad połowę)    a o grzywce już nie wspomnę...   A w krótkich włosach czuje sie okropnie... | 
|     |   | 
|  2010-09-28, 00:38 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dot.: pomóżcie

.

__________________ . Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 19:47 | 
|     |   | 
|  2010-09-28, 00:45 | #3 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

aha no ja też własnie myślałam nad tym w sprayu ale nie mogę się zdecydować czy do suchych czy do przetłuszczających się włosów ... długosc moich włosów przed obcieciem ok 48 cm... a teraz ok 30 ;(;(;( | 
|     |   | 
|  2010-09-28, 09:17 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Ja miałam całą serię Seboradinu, ale tą pomarańczową regenerującą z żeń-szeniem i niestety efekty były słabiutkie, a zapach/smród nie do zniesienia, ble    | 
|     |   | 
|  2010-09-28, 12:36 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Proszę zapoznać się z regulaminem ogólnym forum jak i podforum https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263839 Przesuwam wątek na właściwe podforum. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-09-28, 13:12 | #6 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: ciemna strona księżyca 
				 | 

Cytat: 
  . 
				__________________  Kot składa się z: materii, antymaterii i fanaberii | |
|     |   | 
|  2010-09-28, 15:39 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: PL 
				 | 

Z tej serii używałam jedynie lotionu, czyli tego spray'u. Szybszego wzrostu włosów nie zauważyłam, jedynie ograniczał przetłuszczanie. A co do szybszego wzrostu włosów jest kilka wątków na forum poświęconych różnym specyfikom, zapraszam    
				__________________ Peace, love, zumba !   | 
|     |   | 
|  2010-09-28, 18:03 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

ja dopiero raz miałam seboradin na głowie, areozol   więn sie nie wypowiadam na razie | 
|     |   | 
|  2010-10-12, 14:47 | #9 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Hej dziewczynki! Ja używam, od ok. 6 miesięcy seboradin niger lotion (fryzjerka również zmasakrowała mi fryz, o połowę krótsze). Niestety nie zauważyłam zwiększonego tempa porostu włosów  chyba bardziej ulga psychiczna w moim przypadku, oraz nadzieja, że wreszcie zaczną szybciutko rosnąć. Poza tym szampon l'biotica oraz maseczka wax. Tak na prawdę wszystko chyba zależy od indywidualnych uwarunkowań, ech. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.