|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Express u sunny: Jesienno-zimowa, nowa z metkami!!!CIEPŁA DŁUGA KURTKA - PŁASZCZ NA JESIEŃ I ZIMĘ kolor szary wpadający w khaki - nowa, z metkami (kupiłam ale na mnie za mała). Oddam za inną kurtkę/płaszcz, lub coś extra. Wysyłka do uzgodnienia (kurtka ciężka, listem na pewno nie pójdzie..) Kurtka ma krój płaszcza, jest długa. Wierzch bawełniany, od środka wypełnienie i ocieplenie misiem. Kaptur odpinany na suwak, odpinane futerko, pod szyją stójka. W rękawach podszewka i wypełnienie oraz dzianinowe ściągacze docieplające. Od środka 2 wewnętrzne kieszenie. Kurtka ozdobiona haftowanymi aplikacjami. Wyszczuplający krój: lekko wcięta w talii, dół rozszerzony. Rozmiar z metki L ale to zdecydowanie M Wymiary:
dł od ramienia: 81cm szer pod pachami: 50cm szer w pasie: 43cm szer ramion z tyłu: 37cm pierwsze zdjęcie zapożyczone z all gdzie ją kupiłam Edytowane przez sunnyskies Czas edycji: 2010-10-13 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Express u sunny: Jesienno-zimowa, nowa z metkami!!!
cos u mnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.