|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Guerlain Meteorites Teint Beige 02 & pędzel TBS
Witam!
Chcę wymienić tylko te dwie rzeczy: - meteoryty Guerlain, Beige Teint 02 zużycie to max 10 - 15 % (równomierne), w oryginalnym metalowym pudełku, wypraną gąbeczką, otwarte 3-4 mce temu, najchętniej na pryzmy Givenchy ewentualnie inny sypki puderek, lub NOWY tusz do rzęs z górnej półki (Dior Diorshow, YSL lub Hypnose Drama Lancome) - The Body Shop - pędzel do podkładu . Raz użyty, nie dla mnie. Wyprany i zdezynfekowany. Właściwie jak nowy. Zapraszam ![]()
Razem od 5.04.2004 ![]() Żona od 16.02.2013 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez NaamaH6669 Czas edycji: 2010-10-22 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Meteorites Teint Beige 02 & pędzel TBS
coś u mnie?
![]() ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos za meteorki?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to ja tez poprosze
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
zapraszam,moze cos u mnie, jesli chodzi o puder sypki to poza watkiem mialabym 1/3 moze 1/4 pudru Lucidity E.Lauder kolor 01.
Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2010-10-21 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
to ja też do siebie zapraszam bo bym meteorki chciała
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
pola_ pingwin2 DiTu77 niestety nic nie znalazłam
cashmeree przykro mi, niestety nic dla siebie nie znalazłam dziękuję za propozycje, może next time ![]()
Razem od 5.04.2004 ![]() Żona od 16.02.2013 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez NaamaH6669 Czas edycji: 2010-10-22 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.