|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dobra Kapela na wesele z woj. opolskiego lub dolnośląskiego POSZUKIWANA!!!
W przyszłym roku wychodzę za mąż. Poszukuję dobrego zespołu z województw w/w. Niestety mój faworyt jest już zajęty do prawie samego końca 2014 roku i we wrześniu nie mają wolnego terminu. Nic dziwnego, bo są naprawdę świetni! Więc muszę poszukać innego zespołu.
Poradźcie, doradźcie jakiś zespół. Z góry dziękuję za propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
na przekór do celu
|
Dot.: Dobra Kapela na wesele z woj. opolskiego lub dolnośląskiego POSZUKIWANA!!!
A możesz podać namiar na swojego faworyta? Bo też szukam
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobra Kapela na wesele z woj. opolskiego lub dolnośląskiego POSZUKIWANA!!!
A kiedy wychodzisz za mąż, bo jak w przyszłym roku chcesz mieć normalnie w sobotę wesele, to zapomnij......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A rzadko można spotkać polecany zespół z moich okolic. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Zespół Spirit ze Strzelina 603296220.
Wywalają z butów. Ta orkiestra krąży po mojej rodzinie i rodzinie rodziny. Ja też ich chciałam, ale niestety...... Gorąco ich polecam. Nawet nie straszny jest kac na poprawinach jak oni grają. Polecam ich gorąco. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Powodzenia w szukaniu mam nadzieję równie dobrego zespołu, jeśli coś mi wpadnie w ręce to pomogę, choć do tej pory kiepsko z tym było...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Zespół mini max ze żmigrodu. Na prawdę są świtni. Dwa tygodnie temu ich miałam na swoim weselu. Na internecie zobacz ich strone mini max band jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Work, work, work
|
Zacznijmy może od przedziału cenowego, jaki masz budżet na zespół
![]() Są zespoły, które biorą powyżej 5tys zł (Comodo, Marsel, Szafir itd), a są i tańsze.
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Ja polecam Grupę BRAVO z Raszowej. Świetny wokal i muzyka. Mają straszne kolejki, więc lepiej czym prędzej rezerwować ich.
Red Angel też jest dobry, dużo zabaw. Jest taka fajna strona z katalogiem i podkatalogami, na pewno pomoze http://www.modnyslub.opole.pl/index.php ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2013-08-04 o 07:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Work, work, work
|
Cytat:
i Magazyn Adeline http://magazynadeline.pl/ ![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zespół After Six z Wrocławia - prowadzą również po niemiecku i angielsku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A może lepiej poszukać jakiegoś dobrego DJ! My się właśnie cały czas zastanawiamy nad tym...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.