|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Kurz kurz kurz
Nie jestem alergikiem ani nikt z moich domowników ale przeraża mnie ciągły widok kurzu! Nie jestem pedantka ale wkurza mnie jak umyje dokładnie podłoge -panele- i po krótkim czasie widze jak osiada kurz , nie mówiac o półkach i telewizorze a parapety od wewnątrz po ok 2 - 3 dniach mam prawie czarne o zewnętrznym wyglądzie okien nie wspomne bo to masakra.Mieszkam w bloku - zamiast pieknych trawników mamy wokół bloku jakis wysypany torf lub cokolwiek to jest i gdzie niegdzie trawka rośnie - wyjscie latem na balkon gdy jest trochę wietrznie to istna porażka bo po kilku chwilach mam pełno piasku w oczach a że nosze soczewki to dotkliwa sprawa.
Nie wiem może ktoś poradzi jak sobie radzi z taka niepożądaną ilością kurzu bo ja juz wysiadam!
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kurz kurz kurz
Moze napisz na plotkowym? Tak napewno cos poradza
.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Byl niedawno taki watek na plotkowym chyba, ja jestem zdania ze jedynie szmatka antystatyczna odrobine pomaga, ale nie ma co oczekiwac cudow, po prostu trzeba sprzatac
ja kiedys sie na to denerowalam, teraz po prostu zaciskam zeby i latam ze szmata.
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Może jakiś oczyszczacz powietrza by pomógł...?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
polecam JONIZATOR POWIETRZA,u mnie sprawdza się w 100%.kurz nie fruwa,ale opada na podłogę,skąd łatwiej go wytrzeć.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.

.
ja kiedys sie na to denerowalam, teraz po prostu zaciskam zeby i latam ze szmata.