![]() |
#1 |
BAN stały
|
Ciuszki, buty, kosmetyki, drobiazgi, książki... różności...Wątek TYMCZASOWO ZAMKNIĘTY Z POWODÓW OSOBISTYCH. Witam! To mój kolejny i zarazem już ostatni wątek wymiankowy. na dobry początek, aby nie było zgrzytów, niejasności i niedomówień zasady : 1. masz mniej przekupek - wysyłasz pierwsza! nie bawię się w wysyłanie w tym samym czasie! 2. RZECZY WYSYŁAM UPRANE - TEGO SAMEGO OCZEKUJĘ OD CIEBIE!!! 3. opisuję realny stan rzeczy - nie zatajam żadnych wad, na życzenie mogę dosłac ci inne zdjęcia - ALE NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE!!! 4. Wymieniam się tylko na rzeczy z wishlisty ( lub na coś co wpadnie mi w oko) 5. TO CO MAM NA WYMIANĘ WYSTAWIAM W WĄTKU - nie pytaj o rzeczy spoza bo nie posiadam takich !!!!! 6. nie wklejaj linków!!! pisz konkretnie co ci się podoba!! na wiadomości z linkami NIE ODPOWIADAM!!!!! 7. jeśli masz coś z mojej wish to napisz co byś ode mnie chciała w zamian! 8. nikt nie lubi być ignorowany - wiec nawet jeśli nic u mnie nie znajdziesz to mi to napisz. 9. ja pisze u ciebie ty piszesz u mnie - proste, prawda ? 10. NIE ODMIENIAM SIĘ!!! - a jeśli dostane coś niezgodnego z tym co miałam dostać, wszelkie wysyłki wykonuję na Twój koszt ( mówiąc inaczej za wysłanie do Ciebie twojej rzeczy i odesłanie do mnie mojej płacisz TY!!) ( Nie ponoszę odpowiedzialności finansowej wynikającej z twojego błędu!) 11. rzeczy rezerwuję na max. 5 dni (chyba ze umówimy się inaczej) 12. Wysyłam rzeczy tylko raz w tygodniu ( zawsze w piątki) 13.Wysyłka Tylko Rejestrowana ( polecona) co do tego czy to ma być paczka czy list oraz czy priorytet ugadujemy się juz na PW. 14. wszelkie rozmowy dotyczące wymian przeprowadzamy w wątkach!( nie odpowiadam na pytania o rzeczy wpisane w komentarzach na profilu oraz wysłane na PW) na PW dopiero wtedy przechodzimy jak wymiana jest zaklepana i chcemy wymienić adresy. 15. Odpowiadam wieczorami ( po 19 ) wcześniej jestem w pracy. 16. Jeśli o jedna rzecz pyta sie więcej niz jedna wizazanka wybieram tą która ma lepsza ( moim zdaniem ) oferte dla mnie. nie zastosujesz się do którejś z zasad - nie wymieniam się. na szaro - rzeczy wymienione na zielono - zarezerwowane na pomarańczowo - dokładki moja wish: SZUKAM: DOKŁADKA post 108-110 !!zapraszam!! Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-12-21 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Ciuszki, buty, kosmetyki, drobiazgi, książki... różności...
dokładne wymiary dla zainteresowanych .
1. rybaczki w kratkę r. 44 ( jedyna wada brak jednego guzika na kieszonce z tyłu) rezerwacja 2. szerokie, przewiewne spodnie z haftem r. 42-44 ( wada- przetarcie na nogawkach z tyłu) - za coś fajnego 3. prawie nowe dzinsy załozone max 4 razy r. 16/46 - za cos z wish! rezerwacja 4. rurki z materiału ( nie rozciąga się za bardzo) r. 18 - TYLKO ZA COŚ Z WISH!!! Bo nie wiem czy chce sie z nimi rozstac! - wymiarki :pas 48 po rozciągnięciu 52 długość nogawki od pasa w dół 102 cm długość nogawki od kroku w dół 74cm;stan 28cm szerokosc w udzie ( mierzona ok 10 cm od kroku - 27 cm materiał naciąga sie ale bardzo nie wiele ( max 1-1,5cm) )rezerwacja 5.bermudy - r. 16 rezerwacja 6.dzinsy używane - r.16 7.szerokie czarne bermudy ( po ubraniu efekt spódnicy) r.44 (plamy wina aparatu!) 8.jasne dzinsy r.16 Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-08-08 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-08-24 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Bluza DENIM CO. r. 16-18 założona moze dwa razy - tylko za coś super! rezerwacja
2. bluza RUSSEL ATHLETIC - prawie nowa ( lekkie zmechacenia pod paszkami - ale to da się usunac golarka do ubrań) r. L-XL - za cos fajnego rezerwacja Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-06-28 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1.Nowa nienoszona sukienka NEW LOOK w kwiaty r.16/44 TYLKO ZA COŚ Z WISH
2. Spódnica Mini Denim Co. r. 14 Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-06-23 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. 2. sandałki atmosphere r. 41 ( otarcie na czubku widoczne na zdjęciu - pasta do butów lub lakier do paznokci sobie z tym poradzi)
3. buciki Atmosphere r. 41 - wada rozcięcia na piętach widoczne na zdjeciu - szewc poradzi sobie z szycim tego ja już nie zanosze bo nie bede ich nosić i mi sie nie opłaca ) 4. szpilki r. 41 ( czubki do zapastowania - miałam je na weselu raz ) Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-06-22 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. Dżinsowa Kamizelka r. 38 ( moim zdaniem to 40-42) nowa nie noszona - TYLKO ZA COŚ Z WISH!!!
Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-06-22 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
TE TELEFONY WYMIĘNIE TYLKO I WYŁĄCZNIE NA INNE TELEFONY LUB RZECZY DLA MĘŻCZYZNY ( perfumy, kosmetyki i ciuchy (2XL) )
2. Telefon Samsung P300 >>KLIK<< >>klik<< TYLKO ZA INNY TELEFON ( bede wybredna telefon był drogi) 3. SAMSUNG SGH C270 - SAMSUNG SGH C270 - Kompaktowy i skuteczny telefon c270 marki samsung jest nieskomplikowany i ma świetny design glossy. ten telefon komórkowy sgh-c270 posiada szerokie przyciski i system lokalizacji. jest to bardzo wygodne kiedy telefon został zgubiony lub skradziony. telefon c270 marki samsung zawiera funkcję kalendarza, zegar, czytnik zdjęć i nawigator wap 2.0. >>KLIK<< - TYLKO ZA INNY TELEFON!!!!!!!! zdjęcia zapożyczone z internetu. dla zainteresowanych rel foto Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-08-23 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
DOKŁADKA!! 10.07.2010
1. Dwie pary nowych (nawet nie mierzonych!) rajstop w kolorze pudrowego różu. Rozmiar 3/4 - oddam za cos z wish ( bede wybredna bo były drogie) 2. Spódniczka mini rozmiar 38/40 wymiary dla zaintereswoanych - tylko za coś super!!! 3. SATYNOWA bluzeczka ATMOSPHERE wiązana na szyi na metce rozmiar 18, jednak uważam ze to bardziej 14/16 ZA COS SUPER 4. Zielona bluzeczka rozmiar z metki 38 ale na 40 też bedzie - za cos fajnego REZERWACJA 5. rózowa elegancka rozmiar 38/40 - za cos fajnego. Edytowane przez leemonqa Czas edycji: 2010-08-04 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1277196361
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazlam. pozdrawiam
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za materiałowe rurki?
---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- i koszula niebieska mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- z twojej wish mam z ziaji oliwkę wyszczuplająca do masażu ubytek ok. 20%, nowe serum wyszcuplające z aa, nowy tusz z avonu ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- mogę prosić wymiary rurek? ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- oliwka jest czarna redbulid z pompką a koszuli wymiary? rurki to biodrówki czy nie? z jakiego materiału są wykonane? to oddasz mi za te rzeczy rurki i koszulę? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- nic więcej nie znajdę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nowa nienoszona sukienka w kwiaty r.16-18
coś u mnie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mam
balerinki 41 New Look - stan idealny Balerinki cekinkowe Clara Barkson 41 - nowe nowe kimonko XL/XXL może coś Ci sie spodoba bo pilnie potrzebuje sukienki na wesele ![]() jakie ma wymiarki sukienka ? ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
te sa z New Looka
![]()
Wymiana w MAJU- same nowe rzeczy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59983276 Edytowane przez aleksandra188 Czas edycji: 2010-06-22 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() podkladu yr juz nie mam niestety ale reszta jest ![]() cekinkowe w realu wygladaja ciekawiej niż na foto. a podasz wymiarki kiecki (biust,pod biustem,pas,dlugość, szerokosc dolu) ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- do porozumienia na pewno dojdziemy bo bardzo zalezy mi na sukience o ile wymiarki beda dobre ale powinny być ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a nie masz może jakiś rurek 44-46
te materiałowe będą za duże dla mnie depilator oddam za coś mega ![]() myślę, że się dogadamy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kochana jeśli ta sukienka będzie Ci potrzebna to nie będę Cię zmuszała do wymianki
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
za leginsy podziękuje
wieczorem się jeszcze raz pomierzę i napiszę co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
do tej sukienki pasowalyby mi buciki z kokardka wiec bym wolala je zostawic
![]() a za sukienke moglabym oddac : (przedstawie kilka opcji) 1. Perfumki Urban Flowers Avon woda toaletowa Podkład Avon Róż SEnsiqe 2. Kimonko XXL PErfumki Urban FLowers POdklad avon roz sensigue 3.Balerinki New Look perfumki Urban Dlowers Roż i może podkład ![]() chyba że masz jakąś własną opcję - pisz śmiało będziemy negocjować ![]() mam pytanko ile masz w biuście bo ja mam 110 cm i obawiam sie że będzie ciut za mała może... nosze 44/46. wczesniej bylo napisane że to 16/18 a teraz tylko 16 ;-(
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
myślę, że bym zaryzykowała to za depilator oddasz rurki i koszulę?
![]() chyba, że masz balerinki jakieś 41? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę w kwiaty , mam w wątku sukienkę atmo nową
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej i jak z tą sukienką
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
a więc mogę oddać :
nowe kimonko perfumki urbana roz balerinki cekinkowe co Ty na to ? kimonko jest nowe i balerinki sa nowiutke, perfumki uzywane i roz testowany. mysle ze bylaby sprawiedliwie. nic po za watkiem nie mam no chyba ze sweterek rozowy 44/46 ;-) ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- a moglabym prosić żebyś zrobila foto sukienki na sobie ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.