|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
dieta dla 16-latki ;) do wakacji - 5 kg !
Hej
Jaką poleciłybyście dietę dla 16-latki? wiem, że dojrzewam, dlatego wiem, że nie mogę jeszcze przejśc na takie 'powazniejsze' diety. Zależy mi na tym, by zrzucic 5 kg do wakacji. Chciałabym w udach jakieś 2, może 3 cm zrzucic, w biodrach tez cos no i ogolnie, by efekty były widoczne mam około 170 cm i ważę, niestety, 55 kg.. Jestem załamana, poniewaz wazylam jeszcze kilka miesiecy temu o jakies 3 kg mniej :/.. Może nie jest tak źle. Znajomi mówią, że jestem bardzo szczupła, że nie mam z czego się odchudzac, żartują nawet, że z 'kości na ości'. ale ja naprawdę źle się czuję w swoim ciele.. Jaki mam jadłospis sobie ustalic? Cwiczenia? Chciałabym też, by nie ubyło mi z biustu Z góry dziękuję wszystkim
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dieta dla 16-latki ;) do wakacji - 5 kg !
Cytat:
bardzo proszę o niepowielanie tematów.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

Jaką poleciłybyście dietę dla 16-latki? wiem, że dojrzewam, dlatego wiem, że nie mogę jeszcze przejśc na takie 'powazniejsze' diety. Zależy mi na tym, by zrzucic 5 kg do wakacji. Chciałabym w udach jakieś 2, może 3 cm zrzucic, w biodrach tez cos no i ogolnie, by efekty były widoczne