![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachowo-kolorowo
coś za :
*Mac-Liner Fluidline kolor Waveline ,oddam np połowę? *Mac -Paint Pot (baza-cień)kolor Fresco Rose ,oddam np połowę? *Trzy pędzelki-Mac , Inglot i Sephora, oddam razem ??
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za Shiseido podkład Sun Protection ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
*Mac-Liner Fluidline kolor Waveline ,oddam np połowę?
*Mac -Paint Pot (baza-cień)kolor Fresco Rose ,oddam np połowę? cos u mnie?
![]() |
#8 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś za książkę Cień wiatru i pędzelki?
Zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Coś za pędzelki i Miss Dior Cherie??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
*Trzy pędzelki-Mac , Inglot i Sephora, oddam razem *Chanel tester (z dekielkiem) cieni nr 19 Enigma
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Podoba mi się Gucci i Miss Dior Cherie oraz tester cieni Chanel. Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie z ktorys zapach i/lub tester cieni chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
cos za gucci lub podklad ?
moge poszukac poza...
![]() |
#18 | ||
Konto usunięte
|
niestety z wątku nic dla siebie nie wybiorę
jeśli poza masz coś z mojej wish listy to poproszę ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- ubrania mnie nie interesują ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() podoba mi sie Coco i Addict ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
przydałaby mi sie tylko baza kanebo, ale to chyba średni Ci sie opołaci |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
niestety z wątku nic dla siebie nie wybiorę
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- odpowiadam po kolei od dołu ,zaraz do Cię dojdę , cierpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24321594]niestety z wątku nic dla siebie nie wybiorę
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- odpowiadam po kolei od dołu ,zaraz do Cię dojdę , cierpliwości ![]() łokij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
niestety nic nie wybiorę za cokolwiek
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Magdo pewnie coś bym wybrała ale musze mieć więcej czasu aby ogarnąć Twój księgozbiór, przejrzę dokładnie i odezwę sie u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- postaram sie zrobić , albo poszukam lineczki ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- co fajniejsze wymienione niestety, więc nic nie wybrałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
ale masz zapachowe pyszności
![]() podoba mi sie Coco i Addict ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Mogę oddać Addict'a za Gucci'ego. ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||||
Konto usunięte
|
niestety nic
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- paulo niestety nic ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() bo z wątku przygarnęłabym tylko mieszankę molekuł i coco, zaciekawiła mnie, może być fajna, ale to troche za mało za cienie(teraz kusze są śliczne ![]() może masz coś z mojej wish albo spoza wątku? ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- czy krem TBS z algami ma filtr i jaki? ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Guciu tez co prawda na wydanie , ale za niego może chciałabym coco? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24322163]
No i kurcze, będę miała z Tobą kłopot ![]() bo z wątku przygarnęłabym tylko mieszankę molekuł i coco, zaciekawiła mnie, może być fajna, ale to troche za mało za cienie(teraz kusze są śliczne ![]() może masz coś z mojej wish albo spoza wątku?[/QUOTE] Kompozycja molecoco lub cocomole ![]() Z twojej wish poza wątkowo mam używane dosłownie kilka razy cienie podwójne Versace satynowe brązowo-beżowe z tej serii :http://www.strawberrynet.com/images/...3099986602.jpg real foto na maila, bo nie moge znaleźć linka z kolorem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a co mogłabyś oddać za moją bazę Kanebo?bylabym skłonna ją oddać, bo zależy mi na cieniach
![]()
![]() |
#27 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() o ,doczytałam że szukasz pędzla o różu, mam Sephore Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2011-01-12 o 12:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
masz coś jeszcze pod ladą? szukam głównie kolorówki. A jakie jest zużycie cieni?
W sumie pędzel do różu mam z wymianki już. A jaki nr ma Twój? ![]()
![]() |
#30 |
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;24325339]niestety beże mnie nie interesią, szukam ciemnych brązów,podobają mi sie np Guerlain 407 i 441, ale nikt nie chce oddać
![]() [/QUOTE] Cienie nie są beżowe - jeden z nich jest rozświetlaczem / zimny odcień beżu / drugi ciemnym satynowym brązem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.