|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Keanu Reeves
przejżałam przeglądarkę i nie znalazłam żadnego wątku o Keano Reevsie. Według mnie jeden z naj przystojniejszych aktorów.
Więc zapraszam do wrzucania tutaj jego fotek. No i oczywiście do komentowania. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Keanu Reeves
zdjecia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Pare lat temu przechodziłam wielką fascynację Keanu, zaczęło się chyba od filmu "Speed". Miałam cały pokój obwieszony jego zdjęciami. Nadal uważam, że jest jednym z najprzystojniejszych aktorów, i jest bardzo seksowny, ale jeśli chodzi o grę aktorką, to mam innych faworytów
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo, jak mnie sie ON podoba!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu uważam że jest przystojny, lubię go jako aktora i fajnie by było pogadać sobie o nim. No i oglądać zdjęcia.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Z Charlize Theron grał jeszcze w ,,Słodkim Listopadzie" (uwielbiam ten film)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Oh, Dziewczęta, Dziewczęta, miałam (i wciąż mam
- co za miły wątek) sporąąą (grrAle - wiele filmów w jakich grał - no kiszka niestety. Fuj, strach patrzeć .
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
nie lubię go, bo kiepsko gra. a ja od aktora wymagam dobrej gry, a nie ładnego wyglądu.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
No, mizurniutki z niego aktor.
ŻeNuA. A szkoda, szkoda, bo ma w sobie coś takiego fajnego...
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Św.pamięci redaktor i krytyk filmowy p. T.Kałużyński b.dobrze wypowiadał sie o Matrix, baaaa, zaliczył ten film do swoich ulubionych |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję, żę znajoma mi wybaczy
![]() zwiedzanie Hollywood Blvd zaczęliśmy od Kodak Theater, i obie moje koleżanki właśnie na tę gwiazdę polowały, a tymczasem własnie przy Kodaku się znajduje - może komuś oszczędzę szukania
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
nie dysponuje niestety zadnymi jego fotkami ale uwazam ze jest bardzo przystojny
mniam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Matrix (1 - tylko!) jeszcze ujdzie. Nawet niezły.
Co tam jeszcze było. Bardzo dobry "Wiele hałasu o nic" - do grania miał nie dużo - ale - fajnie, fajnie... Doceniam "Moje własne Idaho". "Adwokat Diabła" - no, ujdzie. (Za to Pacino - wprawdzie nie jakoś cudownie - ale jego Milton jest całkiem, bardzo nawet całkiem...). Podobało mi się też "Na fali". "Speed" - zwykły holyłódzki bubel. "Spacer w chmurach" - jak to fajnie piszą w Wyborczej - dla amatorów. Miłe i ckliwe romansidło. "Słodki listopad" - tragedia. Już, już nawet wybrnął (dla mnie) z tego mdłego dziadostwa - i pac: Keniu na koniec zaśpiewał piosenkę w karaoki - koszmarek. "Lepiej późno niż później" - co to w ogóle było..? Keneł grał ok. 40letniego młodego lekarza rywalizującego ze starym Dżekiem o podstarzałą Panią Autorkę Różnych Sztuk... Prawdziwe jak Yeti - nie znam nikogo, kto może powiedzieć, że zna taki przypadek - ale każdy uważa, że to prawdopodobne/możliwe. Co tam jeszcze było... W "niebezpiecznych związkach" za wielkiej roli nie miał - za to film jest okej. I powinnaś sobie obejrzeć te szmiry w jakich grał w latach 80-tych - coś w stylu "Bractwo sprawiedliwości", różne takie gnioty - aż wstyd patrzeć naprawdę (no jeszcze "W zakolu rzeki" może nie jest takie tragiczne. Najgorsze, że w tych filmach był właśnie młody i piękny. Takie zmarnowanie chłopaka ).Ale reszta - straszna po prostu. A o Dżonym Mnemoniku - to nawet nie wspominam. I nie chodzi już tylko o ten wąski krawacik czy białe skarpetki, moda na spodnie bermudy wczesnych lat 90-tych miała swoje prawa - ale - mnie po prostu rozbrajają takie produkcje. Delfin na końcu - wisienka na torcie, debeściak! Więcej Keniowych grzechów nie pamiętam , musiałabym zapuścić żurawia do moich pudeł z kasetami video i płytami.A, jeszcze "Feeling Minnesota". Zwyczajny film w którym po prostu wyglądał. I - jeszcze "Reakcja łańcuchowa" - bez komentarza (bo cóż napisać, że wyszło na ekranie, hm... jego... sympatyzowanie z tabliczką czekolady..? Nie dość że film był beznadziejny, to jeszcze wyglądał w nim jak prosiak). Dalej to już naprawdę nie pamiętam.
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
A najgorsze, że ja naprawdę miałam i mam! do niego porządną słabość!
Fuj, gardzę sobą!!
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
on po prostu nie potrafi grać. jeszcze jak zważałam tylko na lektora polskiego to ok. ale ja on mówi, kojarzy mi się z mówiącą kłodą drewna, jeśli ktoś wie co mam na myśli. niestety piękny jest. tylko nie lubię, jak ma mało włosków na głowie (czytaj b. któtkie, jak w Martixie właśnie)
Adwokata Diabła lubię. a w sumie to nie wiem, czy tak naprawdę jest za co... czy on nie grał przypadkiem w Drakuli?? |
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słowo, nie widze nic tragicznego w jego grze. Reakcja łańcuchowa" b.dobry film z M.Freeman, którego b.lubie, tylko , że Keeanu faktycznie wglądał w nim jak nasza polska pyza
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam tego faceta, zwłaszcza z czasów "Speeda"
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Co do filmów - mam takie zdanie, jakie mam.
Nie oceniam gustów innych ludzi (i Twojego) - bo kto powiedział, ze ze mnie jest jakiś wielki znawca filmowy ?No, wyglądał jak pączek, wyglądał. Jego filmy, które znam, w większości oceniam jako chałę - tylko jak tu wyjaśnić tą moją miętkę do niego, hyhm..?
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
No i w Matriksie wyglądał odjechanie.
Ale nie jak był łysy, i miał dziurkę w głowie
|
|
|
#20 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
całkiem niedawno obejrzałem część Speeda - no katastrofa no
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta: mówiąca kłoda drewna ![]() o, i Dracula, Dracula, zapomniałam!! Za to tam też był Ciasteczkiem .
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
jako aktor nie jest rewelacyjny.z wyglądu-może być
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
no to się przejechaliśmy po chłopaku
![]() ale ładny jest... mi pasuje a jak byłam młoda i głupia to gdzieś wyczytałam (takie pieces of crap jak Bravo np), iż ten pan grał w rockowym zespole... o ile się nie mylę ale wyobrażacie to sobie??
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
No grał, grał!!
Hm... ciekawe, czemu ten zespół jakoś niesławny jest..?
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
też kiedyś byłam jego fanką, a i do dzisiaj sentyment pozostał
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jakoś nigdy nie przepadałam za tym aktorem, widziałam co prawda kilka filmów z jego udziałem ale nie wzbudzał we mnie nigdy większego zainteresowania.
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
śpiewająca kłoda <lol2>
nie no on chyba nie śpiewał...ciekawe jak taki sztywniak "trzącha dynką"
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
On gra!
Na gitarze! Aaaaaa, zatkało kakao!! (Chyba mam atak głupawki, Nie, nie śpiewa, tego to już bym chyba nie wytrzymała !Ale łobuzerka, tak na Kenia jechać?! Takie ściachanie wątku - miał być miły wątek Kenia z fotkami, no milutki taki, a my co..?! Zglanowałyśmy biednego, Bogu ducha winnego - chłopaka... WstyĆmy się!!
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no wiem, że nie śpiewa!! daj spokój!!
to by nie było miłe!nie no każda mamusia byłaby zadowolona, jakby córeczka takiego chłopczyka przyprowadziła do domu i przedstawiła jako narzeczonego. przystojny, grzeczny, mało "rozbrykany".... ehhh i tak uważam, że ten wątek jest uroczy a jakbym miała fotki to na peeewno bym załączyła, ale nie mam pozdrowionka Edit: Człowiek to kiedyś błędy robił, ehhh... Po latach zauważa. Edytowane przez anka_bzzz Czas edycji: 2007-08-10 o 18:43 Powód: ortografia:/ |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszukam
- miałam chyba ich coś z tonę - po formatach już chyba nie mam na dysku, bo mi się nie chciało wgrywać, ale mam tu różne takie archiwka na płytach, pogrzebiemy... Ale - to już jutro, po fizie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

.

, musiałabym zapuścić żurawia do moich pudeł z kasetami video i płytami.

to by nie było miłe!