|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sylwestrowe stylizacje
Witam was kochane,
Na poczatek chcialam wam zyczyc wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Troche mnie nie bylo, niestety doskwiera mi brak czasu. Korzystajac z okazji chcialam wam zaprezentowac moje stylizacje sylwestrowe. W tym roku zorganizowalismy przebieranki a motywem przewodnim byly postacie filmowe. Dla uzyskania bladosci twarzy uzylam maki ziemniaczanej, ta niestety niezbyt dobrze przywierala do twarzy co niestety widac na zdjeciach. Tak czy inaczej zapraszam do ogladania i komentowania. Mam nadzieje ze odgadniecie za kogo sie przebralismy. Kosmetyki: Oboje: Podklad Max Factor maka ziemniaczana tusz Guarlian Reszta: Mua: cien turkusowy Urban Decay eye liner w zelu Inglot czarna kredka roz Revlon szminka PUPA Mezul: czarny cien Kiko szary cien - kosci policzkowe czarna kredka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwestrowe stylizacje
facet galancia
![]() Ty tez fajnie - maka fakt, nie przywarla ale mnie sie podoba. szkoda ze nie przykrylas mocniej swoich brwi ![]() bardzo oryginalnie!
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ha ha, świetnie wyglądacie
![]()
YOU CAN FIND ME: https://www.facebook.com/pages/-Basi...33015660234674 "Love of beauty is Taste. The creation of beauty is Art." -Ralph Waldo Edytowane przez ktosia1 Czas edycji: 2011-01-03 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.