|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
ZDAŁAM FCE!!!!
Zdałam! Strasznie się ciesze! I to nawet niezle, moze za długo z tym czekałam... ale i tak baaardzo bałam się zobaczyć wyniki!
Hurrra! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: ZDAŁAM FCE!!!!
gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moje gratulacje.Ja zdawałam Fce jakies 4 lata temu,też sie bałam wynikow głownie ze wzgledu na to ze troche ten egzamin kosztuje.Chcialam zrobic i CEA ale mialam przed soba mature i potem studia i jakos nie wyszlo,no a teraz to na studiach nie mam kompletnie czasu-troche zrobiłam sie tez za leniwa,no ale może jeszcze nic straconego
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() Niewielu osobom (biorąc pod uwagę ilość zdających) sie udaje ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Składam najszczersze gratulacje
![]() ![]() Pozdrawiam Paliziomka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Gratulacje!!!!!!!!!!!:win ko:
Przyznaję marzy mi się ... może jakieś rady dla przymierzających się do egzaminu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Gratulacje!!!! Jak juz mowa o FCE to ja też zdawałam w grudniu i też zdałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pewnie ze fajne uczucie...
A co do rad dla zdających, to właściwie niewiele przychodzi mi do głowy. Trzeba oczywiście pójść na kurs i starać się uczyć (chociaż z tym bywało różnie) ![]() Generalnie FCE pisemny wydawał mi się prostszy niż testy które rozwiązywałam na kursie. Nie trzeba się za bardzo stresować. No i nie należy bać się ustnego, miałam bardzo sympatyczną egzaminatorkę. I jeśli zapisujesz się ze szkoły, to jest bardzo możliwe, że na ustnym wyjądujesz w parze z kimś znajomym, bo w British Council nie bawią się w żadne losowania itp. Po prostu razem są osoby z sąsiednimi numerami, więc ja byłam z kolegą który był w mojej grupie na kursie (to zawsze dodaje trochę otuchy) Dzięki za gratulacje ![]() Prawdę mówiąc wydaje mi się, ze strasznie późno zdawałam było mnóstwo osób młodszych ode mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje! Ja się ucze tego angielskiego i uczę, ale wydaje mi się , że jakoś mało efektywnie... Ale mi się marzy DELE z hiszpńskiego, może jak już skończę iberystykę?? Teraz zabieram się do tłumaczenia książki
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Gratuluję!! To super uczucie. Rok temu przeżywałam to samo. już nawet płakałam bo tak bardzo chciałam zdać!! Ale udało się. jeszcze raz gratuluję!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z poprzedniczką -trzeba dokładnie wiedzieć na czym polegają poszczególne części. Poza tym bardzo duzo daje najzwyklejsze wrzucenie na luz, naprawde, najgorsze co mozna zrobić to się zastresować i nagadać bądź napisać głupoty. Ja też miałąm wrazenie, że bardzo pózno zdaję(na kursie byłam najstarsza), ale na egzaminie widziałam osoby dużo starsze ode mnie. Oczywiście, rada dla wszystkich, którzy ucza się języków -nic nie odkładać na pózniej i uczyć się systematycznie.l
Na koniec moge Ci polecić fajna stronkę http://www.ang.pl/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZDAŁAM FCE!!!!
olenka84r
Boże, po co odkopujesz wątek z przed 6 lat ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.