![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mielno -noclegi.
Pytanie do dziewczyn,które były w Mielnie,albo tam mieszkają
![]() Czy mogłbyście polecić jakieś przyzwoite kwatery w przyzwoitej cenie? (max 40 zł /osoba). Szukałam już w necie,ale wolałabym sprawdzone przez kogoś ![]() ![]() Konkretnie chodzi mi o dwa pokoje 2-osobowe (moga byc ze wspolna lazienka), jak najblizej morza (max 1000 m ) Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mielno -noclegi.
ja jestem z Koszalina takze nigdy nie potrzebowałam noclegu w Mielnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja byłam w takim pensjonacie, ale to pare lat temu-on nadal istnieje z tego co wiem. Standart-średni - ani zły ani rewelacyjny. To jest na samym początku Mielna,-do plazy z tego co pamiętam jakieś 20 minut trzeba było gnać.
094 318 99 06 ul. lechitów 26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja byłam jakies 5 lat temu na koloniach..osrodek nazywał sie Neptun..ale co do ceny za dobe to nie wiem..bo płaciłam z gory za kolonie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam baby za odpowiedzi
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
chciałabym pomóc, ale też z Koszalina jestem i nie sprawdzałam na własnej skórze żadnego takiego miejsca
![]() czasem sama myślę o takim spędzeniu chociaż tygodnia gdzieś nad morzem, bez dojeżdżania, niekoniecznie w Mielnie czy Unieściu, najlepiej tam gdzie mniej ludzi i nikt mnie nie zna ![]() ![]() Cookiemonster, witamy kolejną "ukrytą" koszaliniankę ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja kilka lat temu byłam w Unieściu. Pensjonat nazywał się "Bajka", nie należał wtedy do drogich (nie wiem jak teraz z cenami) do plaży jakieś 10minut do Mielna 15min, więc lokalizacja świetna.
Bardzo mile wspominam tamten pobyt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kwatera znaleziona,40 zł za osobe,przyzwoite pokoje,kuchnia,lazienka co prawda na korytarzu,ale za to blisko morza
![]() Teraz następne pytanie ![]() ![]() W necie juz czytałma co się dało,zalezy mi na prywatnych opiniach kobit ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mielno
Szukałam, nie znalazłam... No, może jeden bardzo krótki wątek...
Niebawem jadę do Mielna na kilka dni. Sprawdzałam w kalendarzyu imprez, akurat w tym czasie odbywa się Parada Teatrów Ulicznych. Ale chciałabym się dowiedziec co jest warte zobaczenia w Mielnie i/lub okolicach? Nigdy nie byłam w tamtym rejonie a chcialabym mieć jakieś pojecie coby całkiem zieloną nie być ![]() Będę wdzięczna za wszystkie informacje ![]() Dla zainteresowanych kamerka na plażę w Mielnie http://www.mielno.pl/pl/mielno-online
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2009-06-29 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mielno
Cytat:
![]() ![]() -jezioro Jamno(sąsiadujące z Mielnem) - rezerwat "kręgi kamienne " w Węsiorach(Daniken ,ufo i te sprawy ![]() -Osieki -więs przy jez. Jamno -b. piękna okolica,corocznie odbywa się tam Międzynarodowy Plener Malarski -latarnia morska w Gąskach(albo w Sarbinowie ![]() -oczywiście Kołobrzeg -no i jeden z piękniejszych polskich skansenów KLUKI(tez trochę daleko ,ale warto ulożyć sobie dojazd tak aby zachaczyć o to miejsce) To wszystko co pamiętam , mam nadzieję że choć trochę się to przyda. Piszę chaotycznie bo jestem w trakcie pakowania na wakacje ![]() Dzięki Tobie odkryłam KLUB WSPARCIA CHUDYCH WIZAŻANEK ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
latarnia morska jes w gaskach
![]() okoliczne miejscowosci sa bardzo fajne, tuz obok mielna CHLOPY, kiedys mala wioska rybacka, teraz chyba oblegana przez turystow a szkoda, bo bylo spokojnie, cudownie i cichi na plazy.nikt na glowe nikomu nie wchodzil.blogi odpoczynek.to chyba okolo 6 km od mielna jest, mozna zrobic spacer, byle nie w taki upal, bo pasc mozna.mozna isc laskiem lub plaza. SARBINOWO tez jest urocze, troche wieksze od chlopow, mniejsze od mielna ale tez ma swoj urok pozdrow koniecznie mielno ode mnie i napisz jak juz wrocisz jak tam spedzilas czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za odpowiedzi. na pewno sie przyda
![]() ![]() ![]() julkakulka - na pewno pozdrowie ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
To ja korzystając z okazji podczepiam się pod wątek... Otóż pojutrze jade w okolice Mielna i planuje spędzić właśnie tam większość czasu...
Jak tam wygląda promenada? Słyszałam od wszystkich znajomych, że to "miasto młodych" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Do Mielna jeździ dużo Poznaniaków, dlatego taki imprezowy klimat panuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem do Sarbinowa i Chłopów nie ma co jechać, a plaża w Unieściu jest tak samo zatłoczona jak w Mielnie, przeciez to praktycznie to samo miejsce
![]() możesz tez sie wybrać to Koszalina na górę Chełmską (jakies sanktuarium czy coś, ale ładne nawet) . Szczerze polecam też ogrody Hortulus w Dobrzycy. jest to sklep połączony z "ogrodem botanicznym" - ślicznie tam jest. teraz wejście i fotografowanie płatne (buuuu) ale myśle że warto. ja tam byłam jak jeszcze było za darmoche, wiec przypuszczam że jak teraz sie płaci to jest jeszcze ładniej. Malinezjo owszem ![]() ![]() dwa lata temu królowały kluby karaoke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
bemolka-mialam na mysli spacer do chlopow czy sarbinowa a nie, zeby tam jechac. jesli pogoda nie sprzyja plazowaniu mozna sobie pospacerowac i milo spedzic czas. ewentualnie pojezdzic na rowerze.
generalnie jadac nad morze nie ma sie chyba co nastawiac na wielkie zwiedzanie ![]() pozdrowionka dla wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
aa w takim to kontekście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z dziewczynami - Mielno to taka miescina nad morzem jakich wiele i nie ma za dużo do zwiedzania. IMprezy, promenada, bary itp. "obiekty" do odwiedzenia. ![]() ![]() Możesz się przejść plażą do Chłopów, byłam fajnie jest. To taka wioska w sumie, ale przyjemna. Jest spokojniejsza "imprezowo" od samego Mielna. Odległość gdzieś z 11 km jak się nie mylę. ![]() Możesz się przespacerować do Sarbinowa, to już większa miescina od CHłopów. Latarnia morska jest w Gąskach. Ogólnie polecam te rejony. ![]() MOżesz ode mnie pozdrowić Chłopy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mielno cudowne miejsce na imprezy ciagle sie cos dzieje bylam w zeszłym roku warto jechac, pewnie bede tam czesto wracac kluby co 5 krokow ja najczesciej bawiłam sie w kokobongo troll troche przereklamowany ale tez niezle eh chetnie bym sie tam wybrala teraz ale niestety jade dzisiaj do jastarni i w zasadzie tez nic na temat tego miejsca nie wiem ... no coz dojade to sie przekonam pozdrawaim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Mielna tydzień temu i było cudnie
![]() Co do zwiedzania...latarnia w Gąskach (uwaga na przerwe obiadową od 13.00-14.30) Wiatraki (ale takie nowe i w sumie bardzije do obejrzenia niz do zwiedzania) po drodze do Kołobrzegu ,fajnie wyglądają w nocy ) Ogólnie jest co robić,byłma tam 11 dni i nie było momentu,żebym się nudziła. Nie polecam za to zdecydowanie dyskoteki Maiami Nice. Dalam się namówić bratu i poszłam mimo,że zwykle nie chadzam w takie miejsca i było okropnie,a kiedy po 15 minutach chciaam wyjśc to ochroniarz przetrzymał mnie jeszcze pół godziny przymusowo. Pełno karków i innych takich...Brrrr.... Ale Mielno samo w sobie super ![]() I piwo Kożlak ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jaka teraz cena owego trunku? jade 16-stego i nie wiem ile kasy mam zabrać na browarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
chyba cos ok 5 zł ,ale przyznam,ze nie pamiętam ,bo to nie ja płaciłam
![]() Udanego pobytu i cobyś pogodę miała ![]()
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo podobala mi sie plaza w mielnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam że jak byłam chyba z 3 lata temu - w każdym razie byl to pierwszy sezon gdy wprowadzili bilety - to nie dość że było drozej od osoby, to jeszcze ściągali opłate od aparatu (!) chyba z 10-15 zł . i wtedy nie weszliśmy, nie byliśmy przygotowani na taie koszty ![]() ale za to w tym roku pojedziemy skoro staniało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.