| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-08-04, 21:15 | #1 | 
| Raczkowanie |   przyjaciólka prawdziwa ?

a

__________________ ... Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi    Edytowane przez Eljo Czas edycji: 2011-08-04 o 21:32 | 
|     |   | 
|  2011-08-04, 21:27 | #2 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: z kupy gruzu 
				 | 

Dot.: przyjaciólka prawdziwa ?

Cytat: 
 eee..... że co?  o co chodzi, gdzie tu jakiś problem/sprawdzanie?  jak mi TŻ powie "X do mnie napisał/napisała na gg" to też mam szukać podtekstów...? 
				__________________ Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. Śledź też pies! - blogujemy ♥ | |
|     |   | 
|  2011-08-04, 21:38 | #3 | 
| Przyczajenie | 

osobiscie mi sie wydaje, ze po prostu jest zazdrosna o tego 'Adama', jak i o Ciebie. a piszac Ci, ze on do niej napisal, moze chciala sprawdzic, jak na to zareagujesz aby upewnic sie w swoich podejrzeniach, co do Was. 
				__________________ defenders of Metal | 
|     |   | 
|  2011-08-04, 22:08 | #4 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Ja nie panimaju po Twojemu.

| 
|     |   | 
|  2011-08-04, 22:23 | #5 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Klempa, dobrze, ze zacytowałaś dla potomności. Masakra, jak ludzie wyszukują sobie sztuczne problemy | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 00:04 | #6 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Może chciała sprawdzić czy będziesz zazdrosna jak się dowiesz, że Adam z nią rozmawia.  Nie zwracaj na to uwagi. | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 00:58 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

moze chciala sprawdzic czy jestes zazdrosna a moze chciala namwiazac nowy temat skoro nie mialyscie o czym romawiac i moze wyciagnac przy okazji wyciagnac od Ciebie informacje na ten temat. wszystko moze. ale w czym problem? :P

__________________ bynajmniej TO NIE przynajmniej   | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 10:43 | #8 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-04 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

faktycznie pewnie chciała Twoją zazdrość sprawdzić   aczkolwiek sposób to był nieco żenujący :P zresztą to nie powinien być problem godny Twojej uwagi 
				__________________ "Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem" (Gabriel Garcia Marquez)     | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 14:38 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Thessaloniki! Greece 
				 | 

wlasnie Klempa,bo ja też nie widzę wątku :/ Nop dziewczyna podejrzewa, że kolezanka chce jej odbić chłopaka  Jak dla mnie na razie nie ma powodu.Poczekaj. 
				__________________ > and I'm like... and I'm like... and I'm like... 'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. ! <3 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.