|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
XII Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego
... odbywają się w tym roku w terminie 20-28.08 w Poznaniu - http://www.ptt-poznan.pl/stronyi/200.php.
Mam wielką chętkę - i nawet się juz zarejestrowałam, ale jeszcze się waham. Czy któraś z Was brała kiedyś udział w warsztatach? Albo ktoś z Waszych znajomych? Podzielcie się wrażeniami ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: XII Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego
Moja koleżanka była na tych warsztatach 2 lata temu i była zachwycona. Ona tańczy prawie proesjonalnie, zdobywa puchary, więc wymagała zajęć na wyskim poziomie i takie też one były. Najbadziej podobała jej się współpraca ze znanymi choreografami, ale chwaliła wszystko: organizację, przebieg zajęć, ludzi. Wszystko było dopiete na ostatni guzik, nie zrobił się bałagan.
Ja tez chciałam pojechać, ale w końcu się nie wybrałam. Myslę, że z moją kondycją nie dałabym rady. Ponoć treningi były dość wyczerpujące.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyno nie zastanawiaj się!!!!!!!! Taniec to coś wspaniałego. Ja co prawda na "takich" warsztatach nie byłam, ale w klubie tanecznym zmarnowalam już nie jedną parę butów
![]() ![]() ![]() ![]() Idź i nawet nie pytaj!!!!!!! ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zdecydowałam się: jadę
![]() Razem z koleżanką, która była już dwa razy, ostatnio trzy lata temu. Zapisałam się na trzy kursy, niestety - na te, na która najbardziej chciałam pójść (czyli najbardziej oblegane) nie było już wolnych miejsc (rejestrowalam się wczoraj późnym wieczorem, a zapisy (wyłącznie przez Internet) trwają zaledwie od 15 maja, więc zainteresowanie jest spore). Zarezerwowałam również akademik w Poznaniu. Jak na razie jedynym mankamanetem jest cena - 9 dni z uczestnictwem w trzech kursach i spaniem w akademiku to koszt ok. 1100 zł. No ale przede wszystkim obawiam się tego, o czym pisała rzastin: że nie wyrobię kondycyjnie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Na co się Sabi zapisałaś?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Na:
1) flamenco tanguillos de cadiz 2) afro latino 3) funky jazz Koleżanka opowiadała, że wszystkie tance afro to niesamowite przeżycie: bębny, "plemienna" choreografia, bardzo wyczerpujące, ale pelna egzotyka ![]() 1) i 2) mam od 10.50 do 14.10, a 3) od 16.20 do 17.50 (bez przerwy mogłabym tego nie przeżyć). Koleżanka zamiast na flamenco zapisała się na broadway jazz (w kursie flamenco uczestniczyła przez dwa lata z rzędu, podobno warto). Ciągle mam uczucie "bardzo bym chciala, ale się boję" ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]()
Nic sie nie bój. Roźciągaj mieśnie w domu i ćwicz sobie codziennie, aż do dnia wyjazdu. To pozwoli Ci uniknąć zakwasów
![]() Ależ Ci zazdroszczę ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Zaczęłam ćwiczyć już dziś i coś mi się wydaje, że jutro będę miała potężne zakwasy
![]() Jak wszystko dojdzie do skutku i wyjadę, zdam relację po powrocie. Dziękuję za słowa zachęty (i otuchy!) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.